Wakkkerrr wordenn!!!!!!

377 12 0
                                    

P.o.v Kim

Harry en ik liggen nog lekker in bed. Harry slaapt nog en ik lig gewoon met mijn ogen dicht. Ik moet wachten tot Harry wakker word want ik lig helemaal vast in zijn armen. Het is best wel schattig maar ook wel lastig. Ik probeer maar weer in slaap te vallen.

---Kim is weer in slaap gevallen en Harry slaapt rustig door---

Ik slaap niet meer helemaal. Ik hoor wat gestommel op de trap en dan onze deur die opengaat. Harry ligt nog steeds naast me dus waarschijnlijk is het een van de jongens die iets komt vragen. Ik hoor ze fluisteren dus ze zijn met meer. Plots voel ik een ijsklontje en nog een, en dan gewoon een heleboel. Ik open mijn ogen en daar staat iedereen. Harry slaapt gewoon door want ze hebben hem nog niet wakker gemaakt. Dan gooien ze ook klontjes over hem heen en word hij ook gillend wakker. Natuurlijk loggen de jongens en Nina helemaal slap van het lachen. Ik kijk Nina boos aan maar met pretlichtjes in mijn ogen. 'NiNAAA was dit jou idee?!' Ze knikt en begint te lachen. Ik probeer me uit Harry zijn greep te halen. Harry laat los en ik spring het bed uit. De jongens gaan ondertussen praten met Harry. Ik ren in mijn lingerie achter Nina aan. Ze rent naar beneden en ik ren erachter aan. Misschien niet slim om in je lingerie naar beneden te gaan met heel veel ramen in je huis en paparazzi die ons volledige huis omsingelen. Ik zie geflitst dus ik ren snel weer naar de deur. Ik ren naar boven met Nina. Ik vertel aan de jongens wat er gebeurt is. 'Jij bent Harry zijn vriendin dat vinden ze echt niet raar hoor' zegt Zayn. 'Nee dat weet ik maar ik wil niet dat er straks enge ventjes zich opgeilen met foto's van mij!" Iedereen begint te lachen. 'Dat doen meisjes ook bij ons hoor' zegt Liam lachend.

Na nog een lange discussie heb ik mij maar aangekleed. Net als Harry. We lopen hand in hand naar beneden. Ik zie dat er een glazenwasser bezig is. Ik weet het niet maar ik vertrouw hem niet, daarom doe ik de gordijnen dicht van de woonkamer.

P.o.v Nina

Vandaag hebben de jongens een interview bij de wereld draait door. Kim en ik moeten natuurlijk mee want we moeten de jongens hun kleding doen. De make-up word dit keer gedaan omdat er extra make-up word gebruikt omdat de wereld draait door op tv komt. Kim en ik moeten ook in de make-up want management heeft gevraagd of wij ook even in beeld kunnen komen zodat er wat roddels over Harry en Taylor Swift opgelost kunnen worden.

Voordat we naar de studio gaan willen we eerst nog gaan kijken bij de voetbalwedstrijd van Kim haar zusje. Het zusje van Kim zit namelijk op voetbal. Ik heb ook een neef die in het eerste van vvfl zit dat staat voor voetbal vereniging football love. (Zelf verzonnen) de vereniging is gewoon de dorps vereniging. Het eerste team is ook niet heel goed. Ik ging vroeger best vaak naar mijn neef kijken. Ik ga Zondag wel weer eens kijken en dan neem ik Niall en Louis wel mee die zijn zelf heel goed in voetbal vooral Louis die speelde ook in het betaalde voetbal. Misschien kan ik zelfs regelen dat ze een keertje mee mogen spelen, mijn neef zijn team is wel goed maar steeds net niet goed genoeg en de jongens willen erg graag weer een keertje een echte wedstrijd spelen. Ik ga morgen meteen mijn neef bellen.

--gesprek met neef die Mats heet--
Mats=M Nina=N

N:heey
M: hoii liefste nichtje
N: hoe gaat de voetbal?
M: goed we moeten dit weekend tegen een gemiddeld team en volgende week tegen een heel sterk team die eerste staat!
N: super!
M: en hoe gaat het met jou grote liefde
N: goed hoor
M: Niall toch?
N: jup
M: hij moet wel door mijn test komen hé
N: jaja
M: maar hoezo bel je?
N: vind je het niet leuk als ik bel
M: haha jawel hoor maar waarschijnlijk is er een reden
N: klopt
M: vertel
N: ik ben nu in Nederland...
M: ben je in Nederland!?
N: ja maar ik was nog niet uitgesproken
M: sorry
N: ik ben dus in Nederland voor eventjes en ik heb 2 vrienden die niet meer mogen voetballen maar dat wel heel graag willen en ze zijn heel goed!
M: dus je wilt vragen of ze met ons een wedstrijd mee mogen doen
N: eehm ja eigenlijk wel
M: dan moeten ze wel een keer mee trainen want we willen wel weten hoe goed ze zijn
N: ja is goed
M: vanavond hebben we training
N: ja ik stuur ze heen in voetbal kleding
M: okee kom jij ook kijken?
N: ja tot vanavond
M: doeii

--na het gesprek--
'Met wie was je aan het bellen?' Vraagt Niall. Ik was met mijn neef aan het bellen. 'Ow oke schiet je wel op want we gaan zo naar de interviews' jup! Ik loop achter Niall aan en de jongens kijken me vragend aan. 'Tegen wie was je net zo raar aan het praten?' Tegen mijn neef. Haha raar praten we waren Nederlands aan het praten.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें