Bölüm 31

54.4K 3.1K 343
                                    

Biz geldik!

Yeni bölüm için hedefimiz 290 yıldız, bolca yorum olsun. Keyifli okumalar <3

Şarkı: Bones UK - Pretty Waste (Operasyon sahnesinde dinleyin bence. Havaya sokuyor :D )

 Havaya sokuyor :D )

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Yemekteydik.

Bir yanımda Kaan, diğer yanımda Sarp oturuyorken Ferit Bey'in hemen yanındaki Gözde Hanımefendinin gözlerini Sarp'dan alamayışını izliyordum. İçten içe Gözde'nin gözünü oyup geriye sadece 'de' yi bırakmak istesem de, olgun yanım elbette beni japon yapıştırıcısıyla yapıştırılmış gibi yerimde tutuyordu.

Sarp elden gidiyor aptallık etme!

Kaşlarımı çattım. Elden gittiği falan yoktu Sarp'ın. Bende buna izin verecek göz var mıydı hem? Elbette yoktu.

Yüzümdeki gülümsemeyi kaybetmemeye gayret ederek konuşulanlara odaklanmaya çalıştım. Kadın gözlerini Sarp'dan çekip bana bakmaya tenezzül etse, kesinlikle gülümsemem onu yanıltmaz, gözlerime baktığı anda zihnimin içerisindeki şiddet dolu resimleri görürdü. Görsündü de. Belki korkar ve geri adım atardı.

Baya baya Sarp'ı kıskandığının farkında mısın?

Yutkundum. Böyle bir ortamda iç sesime kulak vermek kesinlikle doğru olmazdı. Bu kadın, karşısında iç sesime yanıt vererek tuhaf davranışlar sergilemek istemeyeceğim insanlar listesine adını altın harflerle yazdırmıştı.

Derin bir nefes aldığım sırada sol tarafımda kalan Kaan'ın gözlerini bana çevirdiğini hissedebiliyordum. Bakışlarımı hafifçe ona doğru döndürdüğümde o da öne doğru eğilip kulağıma yanaşarak fısıldadı.

''İyi misin sen?''

Baş sallayarak, ''Hı hı,'' diye mırıldandım. ''İyiyim.''

''Emin misin?'' diye diretti Kaan. Yüzünde o bilindik sırıtışı yer edinirken Gözde'ye kaçamak bir bakış atarak dikkatini tekrar bana verdi. ''Psikopat bir kedicik gibi bakıyorsun kadına.''

Yaptığı benzetmeye bir anlam veremeyerek ona ekşittiğim yüzümle baktım. ''Saçmalama. Ne alaka?''

Sözlerini açma gereği duymuş olacak ki, masadakilere tekrar kısa bir bakış attıktan sonra dudaklarını ıslattı ve, ''Böyle kedi gibi minnoş duruyorsun dışarıdan bakınca,'' diye açıkladı, ''Ama bakışları görsen tam bir psikopat.''

İşittiğim kelimeler şimdi daha çok anlam kazanırken her şeyden önce başka, biraz daha alakasız bir noktaya takılmıştım, ''Kaan,'' dedim. ''Minnoş kelimesi ağzına hiç yakışmadı.

Kaan söylediklerime kıkırdayarak kulağımdan uzaklaştı. Böylece ben de tekrar önüme döndüğümde gözünden ve kulağından hiçbir şey kaçmayan Sarp bana doğru ters bir bakış attı. Tekrar önüne dönmesini sağlamak adına her şeyin yolunda olduğu mesajını veren bir gülüş atmak istedim, ama önüne döndüğü takdirde Gözde, Sarp'ın yüzüne bakmaya devam edecekti. Kaldı ki, kadın bakmayı sürdürüyordu zaten!

Sahte Bela (Tamamlandı)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt