Bölüm 44

52.3K 2.8K 500
                                    

Yeni bölüm değildir, güncellemedir. Yeni bölüm alıntısını İnstagram seymaendlesshikayeleri hesabından okuyabilirsiniz. 💕 Aksiyon dolu yeni bölüm için yıldıza dokunmayı unutmayın. ⭐️

*

Biz geldik! Keyifli pazarlar :)

Yeni bölüm hedefimiz 415 olsun, ama elinizi çabuk tutun da hafta ortasında gelsin yeni bölüm. Ne dersiniz? Geçen bölüm yorumlar da azalmış, hani benim yorumcularım? Bir el atmanız rica olunur <3

Keyifli okumalar :*

Bölümde geçen şarkı:  Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor

*

Aşağıya indiğimde Sarp'ın gelmiş olduğunu gördüm

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.



Aşağıya indiğimde Sarp'ın gelmiş olduğunu gördüm. Arabasının motor kapağına yaslanmış, elleri ceplerinde bir vaziyette beni bekliyordu. Varlığının farkına varmamla bir an duraksayarak hemen yanına gitmedim.

Aferin süründür azıcık.

İçimdeki sese göz devirdim. Amacım elbette durduk yere Sarp'ı bekletmek değildi. Sadece daha ilişkimiz yeni başlamışken aramızdaki ilk tatsızlık gerçekleşmişti ve ben şimdi nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum. Derin bir nefes alarak ağır bir şekilde Sarp'a doğru adımladım. Bu sırada o da başını kaldırarak beni gördü ve duruşunu dikleştirdi. Benim aksime o pantolon ve gömleğiyle olsa bile, gömleğinin kolları dirseklerine kadar kıvrılmış yakasında araladığı düğmelerle bu sabahın aksine daha dağınık bir hale gelmişti.

Sen de böyle eşofmanla çık anca.

''Pijamalı olmadığıma dua et!''

Kendi kendime mırıldandığım sözler çok şükür ki Sarp tarafından duyulmadı. Karşımdaki sevdiğim adam da olabilirdi, ama bu onun için rahatımdan taviz verip akşam akşam tekrar süsleneceğim anlamına da gelmezdi. Beni sevecekse böyle sevsindi!

''İyi akşamlar,'' dedi Sarp ona ulaşmamla.

Gülümsedim. Olgun olmaya çalışarak, ''İyi akşamlar,'' diye karşılık verdim ben de.

''Neler yaptın?''

Sarp'ın dudaklarından dökülen bu soru oldukça zorlama gelse de, onun da tıpkı benim gibi nasıl davranacağını bilmediğini anlamak zor değildi. Bu yüzden ona ayak uydurdum ve kollarımı hafif esen rüzgar nedeniyle kendi etrafıma sararken, ''Hiç,'' diye mırıldandım. ''Çisem ile takılıyoruz öyle.''

Verdiğim yanıta karşılık olarak kısa bir baş sallayış aldım. Sarp birkaç saniye beni süzdü ve sonra kaşlarını çatarak arkasını döndü. Ne olduğuna bir anlam vermeye çalışırken o aracın arka kapısını açtı ve içeri doğru eğildi.

Sana çiçek mi aldı yoksa?

Sarp arabanın içinden uzaklaşıp tekrar bana doğru gelirken elindeki ceket dikkatimden kaçmadı. Yanıma ulaşıp ceketini o an tahmin ettiğim gibi omuzlarıma attı.

Sahte Bela (Tamamlandı)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant