Bölüm 42

53.1K 3K 307
                                    

Yeni bölüm değil. Rica üzerine güncellemedir. 42. Bölümü okudunuz, farkındayım.😂
43. Bölüm yani yeni bölüm bir aksilik olmazsa yarın gelecek, kalan yıldızlarımı vermek istersiniz hani belki onları da unutmayın diye hatırlatayım hdjddj. Not: Lütfen fake hesaplardan oy vermeyiniz.

Biiiz geldiiiik!

Yeni bölüm hedefimiz +400 olsun. Çok bir şey istemem. :D

Şuraya DefSar'ı bırakayım: (Hiiih spoiler verdim 🤭)

Nesiniz siz? Dünyanın en uyumlu çifti falan mı? Hdjjd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nesiniz siz? Dünyanın en uyumlu çifti falan mı? Hdjjd

Keyifli okumalar :)

Şarkı: Edis - Çok Çok

*

''Ben, ben...''

İşittiğim sözler karşısında dudaklarımdan tek dökülenler beceriksiz bir cümle kurma girişiminden fazlası olmadı. Bir saat önceki konuşmamızın ardından beni böyle bir şeyin beklediğini biliyor, hatta tekrar bu odaya girerken aramızdaki şeyin adını koyabilmeyi umuyordum. Şimdi gerçekleşince nasıl davranacağımı bilememiştim yine de.

Bunları geçelim de, o nasıl bir teklif ya!

Duraksamalı sözlerimin ardından dudaklarımı bir gülümseme ele geçirdi. Cidden, ne güzel de anlatmıştı derdini. Bana kelebek demişti, şimdi de onun kelebeği olmamı istiyordu.

Derin bir nefes aldım. Koyu gözlerim Sarp'ın beklenti dolu bakışlarına kayarken gerçekleri, sakladıklarımı ve buraya ne için geldiğimi unutmayı seçtim. İş başkaydı, aşk başkaydı. Aramızdaki şeyin görevimle bir alakası yoktu.

O iş pek öyle değil ama olsun. Arkandayım.

Merakla bana bakan Sarp'ı daha fazla bekletmedim. Gülüşüm genişlerken başımı da hafifçe olumlu anlamda salladım ve, ''Olurum,'' dedim. ''Olayım.''

Dikkatimi ilk çeken gözlerine kadar ulaşan gülüşü oldu. Bu benim gülümsememi de mümkünmüş gibi daha da büyüttü. Öyle ki, gülüşüm yüzüme sığmayıp taşıp gidecekti sanki.

Sarp da tıpkı ben gibi başını salladı. ''Bence de.''

''Evet.''

Öylece birbirimize baktık. Ne söylemesi gerektiğini, ne yapmasının doğru olacağını bilmeyen iki beceriksiz gibiydik. Ben zaten neredeyse bir şapşala dönüşmüşken Sarp'ın da benden farklı bir yanı yok gibiydi. Görünen oydu ki, ikimiz de birbirimiz karşısında ilk kez bu kadar savunmasızdık.

''O halde sen şimdi çık,'' dedi Sarp ensesini kaşıyarak. ''Kaan'ın ne zaman odama dalacağı belli olmuyor. Az sonra yemeğe çıkarız.''

Sözlerinin sadece ilk kısmına odaklandım. Kaan bugün canımı yeterince sıkmıştı ve bu yaptıklarını onun burnundan getirmeyi iple çekiyordum. Onun canına okuma işini Çisem üzerinden gerçekleştireceğim de tahmin edilmesi zor bir şey değildi. Sinsi gülümsememi bastırdım ve bir an sadece öfkeme odaklanarak, ''Evet ya,'' diye söylendim. ''Kapı tıklatmayı öğretelim ona!''

Sahte Bela (Tamamlandı)Where stories live. Discover now