Bölüm 57

43.8K 2.7K 530
                                    


Merhabalar, 450 yıldızda yeni bölümü yollarım.

Ve yorumlarda anca yeni bölüm soranlar bir de bölümün kendisine yorum yapsalar sevinirimjfkdkd.

Şarkı: Buray - Kabahat Bende

Keyifli okumalar <3

*

SARP

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SARP

''Işıl.''

Dudaklarımdan şaşkın bir fısıltı halinde dökülen isimle üzerimdeki şoktan sıyrılmaya çalışarak hızla yere düşen Işıl'a doğru koştum. Daha saniyeler önce bana doğru gülümsemişken şimdi ne olmuştu ki? Hangi ara yara almış, güçten düşmüştü?

Aceleci adımlar beni ona ulaştırdığında hızla yanında diz çöktüm. Yumduğu gözleri kalbimde bir ağırlığın var olmasına neden olurken, ''Işıl, beni duyuyor musun?'' diye sordum ona doğru eğilerek. Ama kalbimin daha çok acımasını istermiş gibi cevap vermedi. Dudaklarından tek kelime firar etmedi.

Endişeyle yüzünü ellerimin arasına aldım ve alnına doğru düşen saçlarını nazikçe yüzünden aşağıya ittikten sonra başını dizlerime yasladım. ''Aç gözlerini, lütfen.''

Işıl hiçbir yanıt vermedi. Ne gözlerini araladı, ne de tek kelime etmedi. Nefes alıp vermek git gide zor bir hal almaya başladı. Kalp atışlarım uğursuz bir şekilde hızlanırken ne yapacağımı bilemez haldeydim. Buraya gelirkenki soğuk kanlılığım beni terk etmiş, korktuğum başıma gelmişti.

Zorlukla derin bir nefes almaya çalıştım. Giderse ne yapacaktım? Ona son bir kez daha sarılamadan beni bırakırsa nasıl yaşayacaktım? En kötüsü, onu affedemeden kaybettiğim için nasıl nefes alacaktım?

Hemen yanıma bir kız geldi. Tıpkı ben gibi endişeyle Işıl'a baktı ve, ''Neresinden yaralandı?'' diye sordu. Benim aksime o kontrolünü kaybetmiyor, ne yapacağını biliyor gibi duruyordu. Ben ise tüm bildiklerimi unutmuştum.

''Bilmiyorum,'' diyerek başımı sağa sola salladım. Işıl'ın kanlar içerisindeki hali canımı yakarken, ''Her yeri kan içinde,'' diyebildim zorlukla.

Kız olanlara anlam veremeyerek başını sağa sola salladı. ''Hiçbir şeyi yoktu.''

Bu noktada kıza hak verebilirdim. Işıl hiçbir şeyi yokmuş gibi duruyordu. Ama güçlü bir insan olduğunu biliyordum. Muhtemelen ya hissettiği acıya rağmen adamlarla çatışmaya devam etmişti, ya da kendini olaylara kaptırarak yara aldığının farkına bile varmamıştı.

''En son bana doğru bir adım attı. Sonra yere yığıldı.''

Yanımdaki kız ellerini Işıl'ın üstünde gezdirmeye devam etti. Elbisesinin neredeyse her noktası kanlar içerisindeydi. Bacağının altındaysa ciddi bir miktarda kan birikmişti.

Sahte Bela (Tamamlandı)Where stories live. Discover now