Bölüm 45

48.3K 2.8K 107
                                    

GÜNCELLEMEDİR. Tıklanma sayısı bol ama yıldızlar kayıp, yorumlar yok. El atar mısınız ama lütfen? Yeni bölüm alıntısını an itibariyle İnstagram seymaendlesshikayeleri hesabında bulabilirsiniz. Bol aksiyonlu yeni bölüm için yıldız ve yorumları unutmayın, hayalet ve hayalet olmayanlar. Hedefe ulaşılırsa pazartesi yeni bölüm gelir. Sevgilerimle. ♥️


Biz geldik, bizi özlediniz mi?

Geçen bölüme gelen yorumlarınız için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. <3

Yeni bölüm için hedefimiz 385 yıldız olsun. İndiriyorum, çünkü ben iyi biriyim jfepj. Karşılığında siz de boş durmayın tabii. Ayrıca bir şeye değinmek istiyorum, lütfen okuyun:

Yoğun bir dönemden geçiyorum arkadaşlar. Yakınlarımı evlendirmek ve nişanlamakla meşgulüm şu aralar hahahaha. Benim için yeni dönemin başlamasına da az kaldı, bir yandan tüm okurlarım için bir sürprizim olabilir, bunun üzerinde de çalışıyorum. Bu yüzden eskisi gibi bol bol yeni bölüm istiyorsanız kendinizi hatırlatmanız lazım. Yıldızlar gelmeyince doğal olarak bekleyenin olmadığından herkesin kendi işinde olduğundan ya da hikayeyi eskisi gibi sevmediğinizden yola çıkarak ben de özel hayatımdaki önemli işlere odaklanıyorum. Çünkü hayat... Bu karmaşa dolu dönemimde kendinize bir yer edinmek istiyor ve geri plana atılmak istemiyorsanız coşkunuzu yıldıza basarak ve yorum bırakarak gösterebilirsiniz, zira başka yolu yokmuş <3

Keyifli okumalar diliyor, sizi yeni bölümle bırakıyorum.

*

''Işıl, senin ne işin var burada?''

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Işıl, senin ne işin var burada?''

Aldığım soruyla şaşkınca karşımdaki kıza baktım. Onun gözlerinde gördüğüm şaşkınlık da dikkatimden kaçmamış ve bunu yadırgamamıştım. Ben neden burada olduğumu biliyordum, ama asıl Sena'nın ne işi vardı burada? Onun bu tür işlerle bir alakası olur muydu hiç?

''Sena,'' dedim yüzümde zoraki bir gülümseme oluşurken. Hemen yanındaki kız dikkatimi çekerke bakışlarım ikisi arasında gelip gitti. Sena her zamanki sevecen tavrıyla son basamakları da inerek bana ulaştı ve sarılarak yanaklarıma birer buse kondurdu. Ona ayak uydurmaya çalışırken bir yanda da delici ve dikkatli bakışlarla beni süzen kıza bakıyordum. Beni burada görmekten hoşlanmadığı yüzünden harfiyen okunuyordu ve emin olduğum bu şey şüphelerimde haklı olduğum düşüncesini kuvvetlendirdi.

''Sen bir şeyler bakmaya mı geldin?''

Sena'nın sorusu karşısında duruşumu bozmadım ve, ''Evet,'' diye yanıtladım sahneye uyarak. Sonra kendi merakımı gidermeye çalışarak, ''Sen na yapıyorsun burada?'' diye sordum.

Arkadaşımın gülümsemesi genişledi. Başını geriye doğru çevirerek henüz birkaç basamak üstte olan kızı işaret etti ve, ''Selen benim yakın arkadaşım,'' dedi. ''Onu görmeye gelmiştim.''

Sahte Bela (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin