Bölüm 32

53.4K 3.2K 336
                                    

Biz geldik, tabii ki ;)

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Biz geldik, tabii ki ;)

Yıldızlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Yeni bölüm için hedefimiz 300 yıldız olsun. Hadi bakalım, güveniyorum size. Yeni bölümün Sarp'dan olduğunu da hatırlatmak isterim :D

Bölüm ggece7'e gelsin, keyifli okumalar <3

Şarkı: The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

*

Ertesi sabah umduğumdan dinç bir şekilde uyanmıştım. Dün akşamın yorgunluğu kendini hiç belli etmezken sabah uyanmak zor olmamıştı. Belki de bünyem bu tür yorgunluklara alışmıştı artık. Dün akşam zaten fazlasıyla hareket ettiğim için bu sabah aşağıya inerek spor yapma gereği duymadım. Dün gece ertelediğim duşu şimdi almak adına fit bir şekilde yattığım yerden doğruldum.

Sen çok pasaklı bir kızsın.

İç sesimin kınayıcı sözlerine karşın somurttum. Kendisi içimden bana seslenip beynimi çorbaya çevirmekten başka bir işe yaramıyordu. Zorlukları çeken bedenimdi. Konuşmak kolay olmalıydı. Banyoya yönelmeden önce önünden geçtiğim aynadaki yansımama baktım. Uykudan yeni uyanmış olduğumu gözler önüne seren yüzüme karşı kendi kendime gülümsedim ve ardından kıkırdadım. Aynadaki kendime doğru parmağımı kaldırdım ve, ''Psikolog işini daha fazla erteleme,'' dedim kendi kendime. ''Sonun Bakırköy olacak yoksa!''

Hızlıca temizlendikten sonra elbise dolabımın başına geçtim. Bir yandan da kendime yaptığım kahveyi yudumluyordum. Şirketteki tarzımın aksine daha spor ve daha sade giyinsem de, giyinmeyi ve kıyafetime özen göstermeyi severdim. Şimdiyse benim için bir nevi kostüm olan kalem eteklere, bluzlara ve elbiselere bakıyordum. Her sabah elime geçen ilk parçayı giyip çıkıyorken, bu sabah nedense normalinden daha çok özen göstermek istiyordum kendime. Oysa bu kıyafetlerin hepsi zaten oldukça şıktı. Bıkkın bir nefes alarak kendimi hemen ardımdaki pufun üstüne bıraktım ve bakışlarımı karşımdaki elbise dolabının içeriğinde gezdirdim.

Sarp'a güzel görünmek istemen tamam, ama asıl bombayı akşam düğünde patlatırsın. Giyin ve çık.

Akşamki düğün bir kez daha kendini hatırlatırken dudaklarımı ısırdım. Bana ne oluyordu da böyle heyecan yapıyordum?

Derin bir nefes aldım ve oturduğum yerden kalktım. Acaba hislerim korktuğum o yola doğru sapmış olabilir miydi? Ben Sarp'a karşı çok daha fazlasını hissediyor olabilir miydim?

Aklımdaki düşünceler tutundukları yerden düşebilecekmiş gibi başımı şiddetle sağa sola salladım. Kafamı bu tür şeylere yormamalıydım. Kendimi oyalamak adına elbise dolabıma doğru bir adım attım ve isteklerimi görmezden gelerek her sabah yaptığım gibi elime geçen ilk şeyi aldım. Kendi kendime tavırlı hareketlerde bulunarak elime aldığım mavi blazer ceket ve ona uygun pantolonu üzerime geçirdim. Sıcaklama durumumu karşı içime beyaz, yarım kollu bir bluz giymeyi de ihmal etmedin. Aynanın karşısına geçerek makyajımı tamamladım ve saçlarıma ekstradan bir şey yapmayarak sadece taradım.

Sahte Bela (Tamamlandı)Onde histórias criam vida. Descubra agora