Bölüm 46

46.8K 2.6K 123
                                    

GÜNCELLEME: Yeni bölüm inşallah yarın (perşembe) gelecek arkadaşlar. O zamana kadar son yıldızlara da dokunmayı unutmayın lütfen. Yeni bölüm alıntısını İnstagram seymaendlesshikayeleri hesabında bulabilirsiniz. 47. Bölümde görüşmek üzere. ♥️

Biz geldik! Özlediniz mi? Biz özledik *_*

Yorumlar düşmüş onlara biraz el atalım lütfen. +300 yıldızda da yeni bölüm gelsin.

Keyifli okumalar :)

*

Şuraya da Defne gibi bir Defne bırakayım önce:

Şuraya da Defne gibi bir Defne bırakayım önce:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




Hazırdık.

Bu akşam için kurulan ekip olarak görev yerine dağılmış, içeri girmek için gereksiz Güney'in onayını bekliyorduk.

Selen ve çetesi insanları dolandırıyordu. İnsanları arıyor, onları kandırarak kredi kartı bilgilerine ulaşıyor, yalanlar uydurarak yardımlarını teklif ederek insanları paralarından ediyorlardı. Bu kurbanların arasında tanınan bir iş adamının kızı da vardı. Adam bunu polise de bildirebilirdi, ama adının basında bu tür bir olayla anılmasını önlemek için dayımı bulmuştu. Oysa nedeniyle ve olanlarla da pek ilgileniyor sayılmazdım. Ben kendi eğlencemin peşindeydim.

''Defne?''

Güney'in sesini işitmemle başımı hafifçe ondan tarafa çevirdim ama yüzüne bakmadım. Kaba olduğumu bilsem de, ''Hıı?'' diye mırıldandım sadece.

Bu davranışlarıma alışık olan Güney buna aldırmayarak, ''Bak,'' dedi uyarıcı bir tonda. ''Kendini öyle olur olmaz tehlikelere atmak yok.''

Dayım bu gece komutu ona verdiği için havalara girdiğinin farkındaydım. Bu yüzden sözlerine takılmamayı seçerek, ''Hı hı,'' diyip geçiştirmeye baktım. Ama Güney elbette susmadı. Alltan almaya çalışsam da canımı sıkmayı kafaya koymuş gibi, ''Durduk yere Selen'e sataşmak da yok,'' dedi.

Bardağı taşıran son damlasıyla bakışlarımı yüzüne çevirdim. Ona çatık kaşlarla baktım ve, ''Ya ben Selen'e nasıl sataşmayayım?'' diye sordum. ''Kızı almaya geldik zaten.''

''Sen anladın beni.''

Evet. Aslında anlamış sayılırdım. Buraya gelirke amacımız zaten Selen'i ve çetesini yakalamaktı, ama Güney'in kast ettiği şey Selen ile gereksiz bir kavgaya tutuşmamamdı. Selen'in de güçlü bir kız olduğu belliydi, ama benim karşımda pek şansı var sayılmazdı.

Uslu duracağının sözünü veremez.

''Anlamadım,'' dedim aklımdan geçenlerin aksine ve Güney'e doğru ters bir bakış attım. ''Bakıcım mısın sen benim? Sana ne oluyor?''

Güney bu sözlerimle bana bilmiş bir bakış attı. Bıkkın bir nefes aldı ve, ''İlhan abinin dediklerini unuttun mu?'' diye sordu.

Dayımın Selen'e savaş açmamam gerektiğinin ve işimin sadece burada dönen işlere bir son vermem olduğuyla alakalı sunumu zihnimde tekrar yankılanırken başımı sağa sola sallayarak, ''Hayır,'' dedim ciddi bir tonda. ''Gayette aklımda.'' Sonra yüzüme alaylı bir gülümseme yerleştirerek ortaya yeni bir soru atıp kendim cevapladım.

Sahte Bela (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin