Răpitorul meu

13.1K 235 20
                                    

Ușa camerei se deschide și pe ea intră nimeni altul decât un tip, acesta are părul negru, ochii albastri, trăsături le feței destul de drăguțe,  dar stai așa, ce dracu ? În rest să  fiu speriată ,eu analizez cât de frumos este tipul care m-a răpit ? Acestă se apropie de patul unde sunt eu, acum observ ce trup perfect are 😳. Doamne ,trezește-te la realitate Nora ,ăsta te-a răpit și tu salivezi după el ?  Vine mai aproape, se așează în pat ,lângă mine și mă privește insistent. O liniște apăsătoare este de aproximativ cinci minute în această cameră, nu vorbește nimeni, decid să sparg gheața acestei tăceri.
Nora : Unde sunt?  Și cine ești tu?
Tipul : Sunt regele tău!
Nora: Glumești? Eu nu am nici un rege. Și ce caut aici?
Tipul se uită la mine dur și nervos , deodată simt mâna lui pe piciorul meu.
Tipul : Păi acum ai un rege, iar ăla sunt eu , de acum ești proprietatea mea! 👿
Nora : Ce??
Tipul : Ce ai auzit ! De acum vei face ce îți spun eu si ce vreau eu ! Ai ceva de întrebat?
Nora : Da am !
Tipul : Ce?
Nora : Când plec acasă? Cum te cheamă?
Tipul se uită la mine si începe să râdă.
Tipul : Niciodată!! Apropo mă cheamă Ryan! Dar pentru tine sunt regele tău!
Nora : Dar...
Tipul : Nici un dar!
Mă ridic , încerc să fug spre ușă,dar când vreau să o deschid realizez că e închisă... O nu!!  Ryan vine spre mine, încerc să mă dau în spate, dar mă lipesc de ușă.El stă lipit de mine și eu lipită de ușă.
Ryan: Ce încerci să faci??
Nora : Păi.. Nimic ...
Ryan : Cum nimic??  Vroiai să fugi!
Mă strânge și mai tare de mână ,deja începând să   mă doară.
Nora : Oprește-te!!!  Mă doare!
Ryan : Dacă o dată ,mai o să   încerci să fugi, durerea asta va fi mică în comparație cu pedeapsa ta. Acum treci în pat!!
Nora : ok....
Imi e teamă de el, nu știu de ce poate fi în stare , mă împinge în pat ,cazând la propiu pe spate . Caută ceva  în acea noptieră și imediat îl observ ,are în mana catușe. Ce are de gând?
Nora : Ce crezi că faci??
Ryan : Păi iți prind mâinile .
Mi-a luat mâinile și le ținea.
Am încercat să le scot din strânsoarea lui ,da nu a mers. Și acum observ, mi-a luat mâna dreaptă și a  pus o cătușă pe ea, când să o pună pe a doua la cealaltă mână ,mi-am tras mâna și l-am dat pe jos când i-am tras un picioar în burtă. Căzut pe jos devine nervos, încerc să scap, dar sunt prinsă de el, are cealaltă cătușă în mână.
Ryan: Deajuns!
Mă trage în pat ,îmi prinde cealaltă mână ,oricât m-aș zbate ,nu pot să îl opresc, să nu imi prinsă mâna. Mi-a luat mâna cu forța și îmi pune și cealaltă cătușă.
Ryan: Așa!  Acum nu mai scapi !
Prinde cartușele de pat și pleacă nervos spre ușă. O trântește așa de tare, încât a început să cadă vopseaua după perete. Încep să plâng. Clar nu voi scăpa ușor de aici....

RAPITORUL MEU Où les histoires vivent. Découvrez maintenant