Răpită a doua oară

7.7K 187 3
                                    

Perspectiva lui Ryan:
După  ce i-am pus cârpa la gură a adormit instant:), ce ușor a fost! Am ajuns acasă ,iar acum o să duc prințesa asta în camera mea. Ajuns în cameră îi leg mâinile de pat în felul ăsta sigur nu v-a evada încă o dată. Ce crede ea că eu sunt așa prost încât să îmi las prada să scape? Ar vrea ea. Lanțurile cu care am legat-o de mâini sunt destul de groase și eficiente ,iar cheia e la mine 😁. O las să doarmă liniștită  atunci când se v-a trezi v-a fi mai rau, eh, dar ea a vrut, dacă mă asculta nu ajungea aici. Îmi e așa foame, voi mânca și masa dacă mai stau mult să mă uit la ea, dar fata asta e așa frumoasă ,nu știu ce văd la ea, dar e ceva special. În general toate fetele cu care mă întâlnesc eu le folosesc pe post de dame de companie , dar asta mi-a atras atenția din ziua când am întâlnit-o. Are ceva special, ceva ce restul nu au. Dar ce? Are un chip angelic, niște ochii cenusii strălucitori ,te pierzi în ei de te uiți mult, un corp perfect, buze mari și un fund bombat bine definit. Ce pot spune le are pe toate. Dar e așa arțăgoasă și mă face să o bat uneori ,dar adevarul cel mai rau care este si adevarat.... Ei bine.... Criminalul din mine s-a îndrăgostit de ea bine... Dacă o să îi spun cuiva că chair m-am îndrăgostit  nu mă vor crede niciodată ,cred că vor râde de mine cei care mă cunosc. Oricum hai să nu mai stau la analizat această fată și să mă duc să mănânc ,am tot timpul să o analizez, până la urmă e ostatica mea.
Mă duc să mănânc ,cobor scările și îndată ce traversez un hol imens ajung în final în bucatarie.

Perspectiva Norei :

Mă doare capul îngrozitor. Ce s-a întâmplat ? Nu prea îmi amintesc nimic. Deschid ochii și mă văd într-un pat. Stai așa , ăsta nu e patul meu. Unde sunt? Nu e de glumă. Cum am ajuns aici? Încerc să mă ridic ,dar imediat ce mă ridic ceva mă trage înapoi în pat. Acum observ sunt legată de pat cu mâinile. Ce dracu? Cine m-a legat așa? Stau un pic pe gânduri și îmi dau seama.... Această camera,  îmi pare foarte cunoscută și parfumul ăsta ,îmi aduce aminte de o persoană... O cameră cu aspect rece , un parfum puternic și o cameră necunoscută..... O nuuuu!!!! ... Nuuuu!!!! ... E camera ticalosului ăla de Ryan... Dar nu se poate, din nou m-a prins. Ăsta trebuie să fie un vis. Și ce e cu durerea asta de cap? Stai așa ,nu trebuia să merg în parc ? Cum am ajuns aici? Asta e culmea. Și deodată realizez în parc m-a prins. Sunt pierdută! Cum mai scap de aici? Trebuie să găsesc un plan rapid ,asfel o să mor aici. Și cine știe ce gânduri are tipul ăsta cu mine. Deja mie teamă. Dar nu trebuie să îmi fie ,dacă îi arăt că mie teamă mă v-a manipula ușor ,plus eu sunt tare de fire nu mă las eu așa ușor. Trebuie să ies de aici.
Și acum aud, ușa din cameră se trântește puternic.. Aud pasi care vin înspre mine și deodată observ niște ochii negri care mă privesc.... E Ryan.

RAPITORUL MEU Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum