Raul ce pândeste

2.3K 84 47
                                    

Perspectiva Laura:

Deci dupa o partida de sex nebun cu Dylan dusmanul lui Ryan ma indrept spre intalnirea cu Ryan. Da, daca va intrebati daca il insel pe Ryan, fix asta fac, nu imi pasa de el si de averea lui, dar am sentimente pentru Dylan insa le nu are pentru mine, am apceptat sa il ajut pe Dylan sa se infiltreze prin pielea lui Ryan si uite asa cu ajutorul meu a reusit. Primesc si bani pentru asta, iar dupa nunta il voi pune pe Ryan sa semneze ca bunurile lui sa fie propietatea mea, deoareces daca nu va face asta ma voi supara si ii voi spune ca nu are incredere in mine si asa cu vaitarile mele, toata averea lui va fi a mea. Nu e minunat, o sa am tot ce imi doresc! Si pe langa asta Dylan obtine si el ce vrea sa il vada pe Ryan trist si sarac, apoi il va omori pentru ca nimeni nu o sa ii mai pese de el dupa ce nu va mai fi bogat o sa creda ca eu sunt cea potrivita pentru asta dar nu sunt, nu il iubesc doar ii iubesc banii.
Dylan: Si ce mai ai de gand sa faci?
Laura: Pai o sa il fac sa piarda toti banii apoi va fi la mana ta doar toate astea dupa nunta.
Dylan: Am auzit ca a venit in oras cel mai bun critic de moda din lume, cum ti se pare?
Laura : Fi sincer Dylan, la ce corp frumos am sunt sigura ca ma va felicita si voi obtine medalia de merit la Sarbatoarea Modei si voi fi in centru atentiei, vei vedea!
Dylan: Si daca vei pica?
Laura: Eu niciodata nu am pierdut!
Dylan : Toate au un inceput.
Laura: Ar trebui sa ma incurajezi, plus ce vrei de vi asa in fata mea?
Dylan: Daca in doua lunii nu reusesti sa il lasi pe Ryan la mila mea, te voi omorî cu mana mea sa inteles?
Ma apuca brutal de brat si stransatura lui imi lasa o vanataie frumoasa si dureroasa.
Laura: Sa nu mai ma ranesti vrodata de nu, nu te voi mai ajuta.
Dylan: Vezi sa nu ramai fara cap! Treci la treaba, tarfa mea, asfel o vei beli rau!
Laura : Ma ameninti deja?
Dylan: Nu stii tu de ce sunt in stare eu.
Dylan pleaca si ma lasa in ceata, ce are? Pana acum cateva minute ne-o trasem si eram fericiti si acum ma ameninta, oricum nu imi pasa dupa ce averea, tampitului ala de Ryan va fi a mea, voi avem orice imi doresc si nu voi mai depinde de Dylan si capricile lui. Cat despre acea creatoare de moda o sa vada ce corp am si va cadea pe spate plus voi alege cea mai frumoasa tinuta o voi da pe spate! Si protul de Ryan ma va ajuta cu asta!
Nu are ideie ce il astepta insa sa se bucure cat poate de aceste momente ca dupa va fi la mila lui Dylan si eu in Dubai in vro vacanta. Ma voi duce la intalnirea lui Ryan dupa ce trec un pic la cuafor, chiar am nevoie de o aranjare frumoasa, deja m-am sarurat si vreau sa ma faca cineva frumoasa insa la salon voi fi respectata ca o regina, mai ales daca vor banii si fetele alea de la salon iar Ryan ma va astepta la acea intalnire daca tine la mine, fraierul! 
Ajunsa la salon astept sa vina cineva sa ma rasfete asa cum trebuie si sa nu rateze ceva ca o sa  fac atac de nervii si cred ca nimeni nu vrea asta, sa supere un model cunoscut. Dupa ce ma fac cum trebuie parasesc salonul si ma indrept spre casa lui Ryan unde ma astepata la o intalnire cu el, mie asa sila de el incat nu m-as duce insa nu vrea sa il dezamagesc pe al meu Dylan, tin mult la el si pentru el si acei bani sunt capabila de orice, chiar si sa mai indur sa stau cu acest barbar rece si dur numit Ryan nu ma va face sa nu stau cu el pentru ca dupa ce il termin voi primi ce vreau si am sa imi fac o viata stralucita, voi trai ca o printesa toata viata mea fara sa am o grija, nu ingeleg de ce el inca munceste la banii care ii are putea iesi la pensie de mult. Dar nu imi pasa starea lui de sanatate sau etc, atata timp cat victoria mea se apropie  asta e ceea ce conteaza defapt si nimic nu ma va opri sa nu ajung unde imi propun, nici macar acel dur barbat numit Ryan care dupa parerea mea e un prost, sufera dupa fosta lui si crede ca eu nu vad, se insala, insa lasa ca vede el la final cine rade la urma rade mai bine, plus nu mai are cine il ajuta pana si fosta lui la lasat, daca cea care il iubea la lasat fara sa il asculte atunci una ca mine ii va fi usor sa calce pe demnitatea lui fara ca acesta sa isi dea seama, e atat de indragostit de minr incat crede orice ii spun, saracutul, va vedea el ca trupul asta frumos si bland al meu poate fi si diaboloc dar daca e dobitoc si nu vede atunci pentru mine va fi floare la ureche sa i-au ce mi-am propus si apoi sa imi traiesc viata frumos intr-un colt al lumii si prin hotele luxoase, va fi o adevarata placere sa il termin. 
Va vedea el ce il asteapta!  😈😈😈😈




Ce parere aveti despre Laura?

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now