Si eu te iubesc

4.3K 132 17
                                    

Perspectiva Nora:
A trecut 2 saptamani de cand Ryan a venit beat de atunci nu a mai venit beat acasa. Am inceput sa ma inteleg chiar bine cu el, e chiar de treaba fata de persoana care o prezinta, acea persoana dura si rece, nemiloasa desi arata asa daca incerci sa ii asculti sufletul iti dai seama ca Ryan e un tip bun arunci cand esti si tu bun cu el.
Astazi chiar nu stiu pe unde este nu a venit dimineata la mine cum facea de obicei, oare ce o fi cu el?  Chair daca mie greu sa spun am dezvoltat niste sentimente pentru el dar el nu stie asta si nici nu va afla curand cine stie ce ar crede, m-ar crede nebuna, adica cine s-ar indragosti de rapitorul ei?
O bataie in usa se aude si deodata galant pe ea intra Ryan imbracat intr-un costum elegant, ii sta asa de bine 😍, aolooo trezirea Nora e rapitorul tau, unde tie capul? Plus chiar nu l-am vazut niciodata imbracat asa de elegant cu papion de obicei era in costum negru fara papion. Pasii lui se apropie de mine si deodata privirile noastre se intersecteaza.
Ryan: Buna, Nora!  spune si deodata buzele lui ajung pe fruntea mea. El ma pupa pe frunte si se desparte incet. Ce la apucat?
Nora: Pentru ce a fost pupicul asta pe frunte?
Ryan : Pentru ca dimineata nu am venit sa te pup pe frunte cum fac in fiecare dimineata.
Nora:Stii nu ar trebui sa faci asta, doar ne prefacem ca suntem iubiti, Ryan!
Ryan: Ba da trebuie , deoarece doar tu nu crezi ca noua ne sta foarte bine impreuna.
Nora: Serios?
Ryan: Ce te mira asa? Parca nu ar fi evident!
Cuvintele lui ma tulbura uneori, incetul cu incetul cred ca obligatia asta de a fi iubita lui nu e doar de forma sa obtina banii de la ai mei parintii sau ceva de genu.
Nora: Ryan, de ce mai rapit?
Privirea lui se intoarce brusc pe mine, lasa chiar si telefonul care adineauri il butona si vine spre mine.
Ryan : Chiar vrei sa stii?
Nora: Da.
Ryan: Doar cu o conditie iti voi spune.
Nora: Care e acea conditie?
Ryan: Imi dai si mie un pupic aici.
Degetul lui arata obrazul sau, vreau un pupic pe obraz, ok... Am sa il dau, vreau adevarul! Ma intind spre el si acesta observa ca nu ajung deoarce sunt prea sunda, ups, nu e vina mea ca e asa inalt... Imi prinde talia cu ambele maini si ma ridica la aceiasi inaltime cu el. Picioarele mele nu mai ating pamantul si pare ca sunt un fulg la cum de repede ma saltat pe sus fara sa aiba vro problema.
Nora: Ryan ce crezi ca faci?
Ryan: Pai cum nu ajungi la obrazul meu, m-am gandit sa te ajut sa ajungi.
Nora: Ce sfant esti tu!  🙄😂
Ryan: Amuzanta mai esti, ai?
Nora : Doar cand e nevoie:).
Un zambet ii apare pe chip insa nu unul larg, ma apropii de obrazul lui si acum fie ce o fi pentru a afla de ce am fost rapita trebuie sa imi asum riscuri.
Buzele mele fac contact cu pielea lui si deodata il pup apoi incet ma desprind de pielea lui si ma uit la el care arata foarte uimit, marele Ryan ramane blocat la un sarut  pe obraz de fata sau mi se pare mie?
Nora: Acum ma poti lasa jos, Ryan, te rog?
Ma pune jos si o data ce picioarele mele ating parchietul ma dau un pas in spate lund distanta fata de el. Acesta se uita confuz dar pe fata lui in coltul buzelor lui apare un mic zambet.
Ryan: Ok, chiar nu credeam ca imi vei da pupicul.
Nora: Vreau adevarul, Ryan!
Ryan: Uite ce e Nora nu prea nu stiu cum sa iti zic de ce te-am rapit.
Ma uit la el confuza si chiar nu inteleg nimic, ma rapit degeaba? Ce om ar face asta?  E nebun?
Nora: Deci mai rapit degeaba?
Ryan: Nu chiar...
Nora: Adica? Vreau sa aud tot, Ryan, nu mai putem continua asa, vreau adevarul!
Ryan: Te-am rapit pentru ca...
Nora: Pentru ca?
Ryan: Mereu am vrut sa fi a mea si mereu te-am urmarit, aduti aminte Nora, acea seara cand am fost la acea gala din Florida,  acum 5 ani, eu eram imbracat intr-un costum negru si tu intr-o rochie rosie.
Acea gala unde am fost cu parintii mei prima data cand fata lor, eu, am ajuns la televizor pe toate posturile alaturi de familia mea. Si el, il stiu, era acel baiat care era la masa aceia din aseara seara la cina, dar e imposibil pe atunci eu aveam 17 ani si el nu era cu mult mai mare decat mine cred dar singur era si a butonat telefonul toata seara aceia si uneori se uita la mine. El chiar era cunoscut de mic si muncea de mult?
Nora: Ryan, cati ani aveai atunci?
Ryan: 19 ani.De ce?
Nora: Mi-am adus aminte de tine,  de cand esti in lumea afacerilor?
Ryan: De la 16 ani.
Nora: Dar cum?  Nu poate nimeni sa fie atat de bogat si responsabil la acea varsta, plus cine te baga in seama, erai mic.
Ryan: Vindeam droguri pe vremea aia Nora, am inceput sa fac asta de la 16 ani cu ajutorul unor prieteni de ai mei din liceu.
Nora : Deci daca tu aveai atunci aveai 19 ani acum ai 24 de ani nu?
Ryan: Da, Nora , si tu ai 22. Esti mai mica decat mine cu doi ani.
Nora: De unde stii asta?
Ryan: Te-am urmarit ceva vreme pana sa te rapesc.
Nora: Pai de ce mai rapit?
Ryan: Pentru ca, te iubesc, Nora...
Nora: Ma iubesti si ma rapesti? Cum vine asta?
Ryan: Doar asa puteam fi impreuna Nora!Stii doar ca parintii tai la cat de impulsivi sunt nu te-ar fi lasat cu unul ca mine, adica uitate la mine am temperamentul de om rau, Nora, parintii tai vorbeau de pe atunci ca fata lor se va marita cu cineva care sa nu ii cauzeze probleme. Cum sa pot fi cu tine daca toata viata mea si tot ce fac cauzeaza probleme? Crezi ca te-ar fi lasat cu un barbat ca mine in jurul tau?
Nora: Nu.. Aici ai dreptate in felul tau insa o rapier nu e o obtine buna.
Ryan: Stiu Nora, dar doar asa puteam sa stau cu tine si daca te intrebam fara sa te rapesc mi-ai fi zis nu oricum, pentru ca doar nu stateai cu o persoana care nu o cunosti, rapirea asta ma ajutat sa ne cunoastem unul pe altul cat de cat.
Nora : Aici ai dreptate...
Ryan: Stiu..
Nora: Ryan?
Ryan: Da, Nora?
Nora : Imi vei da drumul vrodata?
Ryan: Nu, nu stiu...
Nora: Nu ma poti tine inchisa mereu, nu vreau sa imi petrec viata intre 4 pereti.
Ryan : Atunci, invata sa ma iubesti si poate cand nu vei mai putea sa ma uiti te voi lasa sa pleci unde vrei..
Ryan pleaca lasandu-ma confuza.. Ceea ce nu stie el este ca si eu il... Iubesc....
Ryan: Te iubesc, Nora!
Inchide usa dupa el dupa ce spune asta.,, Si eu te iubesc,  Ryan", as vrea sa spun asta insa nu prea pot spune ce simt asa usor...

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now