Plan

1.6K 85 16
                                    

Perspectiva Dylan:

După ce am adormito pe Nora,  am stat ceva timp și am privit-o, să văd cum este ea de fapt, este o ființă feminină, destul de frumoasă. Poate chiar mai frumoasă decât Sara, însă amintirile cu Sara, îmi revin în minte în fiecare seară, pur și simplu nu îmi pot lua gandul de la ea, deși Nora seamănă cu ea nu prea îi ia locul. Acel emițător care îl l-am plantat în biroul lui Ryan cu ajutorul cuiva. L-am ascultat pe un calculator care îl l-am avut lăsat  întruna apartament  îndepărtat de casa asta. Se pare că Nora și Ryan au întreținut  relații sexuale cât timp eu am lăsat o pe Nora în casă la Ryan, când copiii au fost bolnavi în special Sophia și se pare că aceștia nu au ținut cont de faptul că eu vreau să o am aproape pe Nora și ca Nora nu mai este loc pentru  Ryan  în viata ei, este a mea! Oricum, Nora nu se simte bine de câteva zile. Și acum cu apăsarea asta a mea pe burta ei, până să o adorma mi - am dat seama că e posibil ca Nora să fie însărcinată,dupabănuiala mea. Sper să nu fie adevărat, deoarece chiar nu aș putea să îi cresc copilul lui Ryan, cred că mai degrabă aș pune- o pe Nora să avorteze. Oricum nimeni nu ma  poate opri și nici Nora nu o poate face, deoarece este la mâna mea, se va trezi în mai bine de trei ore, acest calmant care i l-am  implantat  o va face să simtă niște dureri de cap și o stare de oboseală accentuată care o vor ține la pat ceva vreme până când am să îi pot lua o monstră de sânge care să o duc la un laborator pentru a afla dacă Nora este dreptul însărcinată, va dura ceva procesul și sunt sigur că nu va vrea să îi fac chestia asta însă e singura cale să aflu dacă ce cred eu este adevărat , nu voi permite  să aibă vreun copil cu Ryan. Dar  e rândul meu să am propriul meu copil cu ea și să o fac să fie adevărată mea soție chiar dacă ea nu vrea, va dura ceva până se va obișnui cu mine, însă nu am alt lucru de făcut și nici ea pentru că de aici încolo nu îl mai vedea   pe Ryan, și nici pe copiii ei. Chiar dacă am promis ca o s-o las sa ii vadă, o sa o înveț  să mă respecte cum la respectat pe Ryan și va înțelege că doar eu îi mai pot fii iubit, și nu o să las amintirile care le trezește Sara să mă facă să o las pe Nora. Sara e trecut, Nora e prezent.
Sincer sunt cam supărat pe acel emițător din biroul lui Ryan, deoarece nu mi-a mai dat nicio veste de ceva vreme și cred că Ryan sa prins de  faza cu acel emițător și e posibil să îl analizeze, însă sper să nu se întâmple chestia asta deoarece îmi va găsi apartamentul, chiar dacă este departe de casa mea, am multe secrete care le țin în el. Și nu vreau să fie aflate  de nimeni.
Deocamdată nimeni nu îmi ia găsit casa și nici nu o va găsi deoarece este prea bine ascunsă de văzul lumii, nici Nora nu a fost atentă pe unde a venit. Deci nu poate fugi de aici deoarece nu știi unde să se ducă. Chiar mă gândesc de ceva vreme dacă are vreun plan însă dacă este însărcinată nu va putea pleca atât departe deoarece o va încetini sarcină. O să trebuiască să văd cum îi fac un avort spontan deoarece mai mult ca sigur nu își dorește chestia asta și oricum de la ultima se sarcină unde complicațiile au fost destul de dureroase, nu știu dacă va mai putea da naștere unui copil vreodată . Asta înseamnand că intru-un  final Nora, va accepta să faca un avort pentru a nu își pune sănătatea în pericol nici pe a ei, nici nu cred ca va lăsa să se întâmple asta deoarece are niște copii are o așteaptă sănătoasă acasă. Planul meu e perfect!
Cât timp e adoarme mă voi gândi la cum să o abordez ca să nu o fac să mă urască și mai tare, pentru că e ciudat să te duci la un om și să iei analizele de sânge,  chiar dacă nu este bolnavă, și din câte am observat nu stie  că este însărcinată și nici măcar nu are o ideie despre acest lucru, se pare că este prea impacientața ca să scape de aici, să plece de lângă mine, decât să își dea seama că e posibil să aibă o sarcină și că nu se alimentează pe cum trebuie, si nu prea vrea să mănânce și sa ma înțeleagă. Îmi va fi foarte greu să o pun pe picioarele sale dar  învățul  are și dezvăț și sunt sigur că într-un  final va trebui să îl abordez pe acest dezvăț, pentru că nu mai pot să o țin atât de mult, ia trebui să înțeleagă că este a mea nu a lui Ryan, cred cu tărie că la un moment dat să afle de sarcină însă atunci o fi foarte târziu deoarece e posibil să fac un avort spontan fără să își dea seama ce a făcut și eu ma voi ocupa personal de această treabă pentru că chiar nu am nici un chef să cresc copilul altuia sau ca ea  să aibă un copil cu o altă persoană care nu sunt eu, mă voi distra asa de  tare făcând asta, nu am mai facut avort spontan unei femei doar sunt sigur ca am sa fac asta  și nu am mai făcut  această chestie pentru că nu am fost nevoie de data asta sunt sută la sută nevoit, nu știu dacă o va durea sau dacă o să am nevoie de un doctor însă daca voi avea nevoie de un doctor o să mă duc cu ea la spital pentru ca  acolo am o persoană care mă cunoaște, îmi știe secretele și este omul meu de bază. Nu mai e mult până când ea va   va fi a mea!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now