Vestea

1.1K 75 17
                                    

Perspectiva Nora:

Zilele astea mi-au fost mai usoare decat fata de zilele cand Ryan a plecat. Da, am fost la tribunal, copii au ramas in grija mea, atele de divorț trebuia sa le aducă Ryan dupa ce le semna, dar nu le-a adus, nu înteleg cum se va însura el cu Cristina fara ca eu sa semnez actele de divorț, da le voi semna daca va întrebati asta, mai sunt doua zile si eu si copii mei plecam in Florida . Am decis ca pentru sănătatea mea si a copiilor, ar fi indicat sa plecam din locul care ne face rau si de langa persoanele care ne afecteaza emoțional. Nu imi vine sa cred ca relatia mea cu Ryan sa terminat asa, însă a fost alegerea lui. Am acceptat cu greu tot ce sa întâmplat, dar toate aceste momente, m-au schimbat într-o femeie puternică, dura, rece, oricum vreti sa ma luati, nu o sa mai permit nimănui sa imi raneasca copii sau pe mine, nici măcar Ryan nu mai poate ne răni.
Fericirea noastra sa dus din vina lui, am crezut ca nu vom păți asa ceva niciodata, însă inca o data destinul ne surâde, ne duce pe culmi neștiute de noi, ne învață, ca in viata, uneori, acel moment cand crezi ca totul se aseaza la locul sau , iti dai seama ca povestea nu sa terminat, Rapitorul meu, Ryan, nu a mai supraviețuit in povestea noastra de dragoste si îți dai seama ca trebuie sa iti creiezi o alta poveste de viața, o poveste noua. Plecam peste doua zile si eu si copii in noua noastra viața (poveste), iar lasam in urma fericirea ce ne-a ținut vii in trecut ca sa putem rescrie o alta fericire ce ne va fi adusa de viitor.
Sophia a ajuns o domnișoară foarte frumoasa, imi seamănă sper sa isi găsească drumul mai frumos, decat drumul meu. Eric seamănă tatălui sau, însă de cand tatăl sau , ne-a părăsit, el a devenit un copil foarte rau, bate colegii, cu Sophia nu mai vorbeaste, am încercat sa ii fiu aproape, însă nu prea mi-a mers.....
Aptitudinea lui este una foarte complicata, nici cand Ryan mai venea sa ne viziteze, fiul sau nu mai era acolo pentru el.. Cristina ne-a distrus familia.. Normal ca nu vreau sa pun vina numai pe Cristina, deoarece a fost si intentia lui Ryan sa ne lase si sa se ducă cu ea, insa ea stia in ce situatie e Ryan, gen are o familie, dar nu la refuzat. Am trecut peste toate sentimentele care le mai am despre Ryan, nu mai am nici eu ca si el, nici un sentiment. Cred ca e mai bine desparti asa daca pe el il facea trist aproprierea noastra. Copii sunt la scoala, Eric si Sophia desigur, deoarece Felix trebuie sa crească mai mult sa ajunga la scoala.
Soneria suna deodata si ma îndrept spre usa de la intrare. Deschid usor usa iar in fata mea apare chiar el.... Ryan... E aici! Ce oare mai vrea?
Ryan: Buna..
Nora: Hei! Ce vrei?
Ryan: Am venit cu foile pentru divorț, urmează sa ma însor cu Cristina, cred ca ai auzit de la stiri si am nevoie de divorț..
Nora: Intra!
Mergem spre sufragerie rapid, vreau sa scap de el mai repede, copii pot apărea în orice moment si o sa imi aducă copii o fata din vecini, care am întalnit-o, acum câteva serii in parc, amundoua avem copii, insa ea are si soț... Am discutat si am ramas prietene, iar azi ma anunțat ea ca imi va aduce copii si ca vom face asa cu randul, ieri i-am adus eu copilul de la scoala, azi e randul ei.
Ma așez pe canapea împreună cu Ryan, i-au foile si un pix de pe masa si încep sa citesc foaia judecătorească.
Ryan: Daca nu te superi, poti semna mai repede? Ma asteapta Cristina in fata casei tale in masina...
Nora: Citesc foaia si apoi o semnez. Vreau sa fiu sigura ca copii raman la mine.
Ryan :Poti fi sigura de asta!
Dupa ce citesc toata foaie si ma pun la gând cu toate reguliile din ea, i-au pix-ul si nici nu apuc se semnez ca pe usa intra copii mei si a lui Ryan.Privesc pe tatăl lor cu ura si se vede asta in chipul lor.
Sophia : Mami ce cauta omul asta in casa la noi?
Ryan rămâne mut de vocea Sophiei si eu la fel, parca ea era altfel la vorba cu tatăl ei. Eric se încruntă la tatăl sau.
Nora: Copii, tatăl vostru, a venit cu foaia de divorț, o voi semna rapid si dupa va putea sta cu voi, daca dorește asta.
Eric : Noi nu vrem sa stam cu el!
Nora: Eric...
Sophia : De data asta sunt de acord cu Eric.
Nora : Sophia...
Sophia : Nu mami, nu mai e bine venit in viata noastra, el deja are un nou copil care trebuie sa apară pe lume, noi nu mai avem ce caută in viata lui.
Nora: Ce?
Ryan pune capul in pamant, nu pot crede Cristina e însărcinată? Cum de eu nu am aflat si copii mei da?
Ryan : Nu am avut timp sa va spun despre asta... A fost si pentru mine ceva neasteptat..
Durerea din sufletul meu apare din nou, cu noi nu putea sta, nici cu copii mei, insa cu copilul nou al lor , va sta, si ii va plăcea sa fie tatăl lui.... Înteleg de ce copii mei sunt atat de tristi si furiosi acum.
Semnez foaia in fata copiilor si in fata lui Ryan, privirile sunt atintite pe mine cand pun ștampila.
Nora: Acum semneaza tu acasa la tine s-au aici, nu imi pasa, dar dupa ce semneazi, vreau sa pleci.
Ryan: Nora...
Nora: Nici o Nora!Cu noul tau copil poti fi tata, dar cu copii nostri, nu?
Ryan : Nu e chiar asa cum zici..
Nora: Dar cum e? Explica! S-au mai bine dispari din viata noastra!!
Supararea mea devine furie si sunt in stare sa bat orice gasesc in cale. Nu mai vreau sa il vad in fata mea, decizia ca voi pleca in alt oras, va fi cea mai buna decizie.
Eric: Ai auzit-o pe mami, dispari!!
De data asta fiul sau ii tranteste increderea care Ryan o are, Eric este foarte direct si cred cu tărie ca el nu il va mai accepta pe tatăl sau in viata lui.
Ryan: Copii, va rog, întelegeti-ma si pe mine!
Sophia : Esti de neiertat omule! Mama va găsi o alta persoană, un alt soț, cum ai facut-o si tu, dar eu si Eric vom fi fericiti atunci pentru ea, deoarece mami din cauza ta e suparata si obosită de la munca, daca nu munceste ea, noi nu avem din ce trai, nu ne-ai ajutat cu nimic de cand ai plecat cu simandicoasa aia de Cristina. Noi vom avea un alt tata care poate ne va iubi cum tu nu ai facut-o!!!
Cuvintele spuse de Sophia ma cutremura, copii mei vor un nou tata?
Eric: Exact! El va umple golul lăsat de tine in sufletul nostru, nu mai veni la noi, nu ai ce mai cauta la noi, nu te forta sa fii cine nu esti..
Sophia : Si las-o pe mama in pace, semneaza o data hârtia aia si nu mai veni la noi!
Eric si Sophia urca plângand pe scări, copii mei sunt mai mături decat mine, uneori, dar au dreptate in toate.
Nora:I-ai auzit! Au spus tot ce trebuia.
Ryan: Tu i-ai învațat sa zica asa nu?
Nora : Nu as avea de ce ii învața asta, stii bine, aici, aceste vorbe care ti le-au aruncat in fata, aceste cuvinte sunt sentimentele lor stinse din suflet. Pleacă!! Nu ne mai face alt rau venind aici si prefăcându-te ca totul e frumos, căci nu e.
Ryan pleacă din casa cu foile in mana, asta e despartirea noastra, nu una frumoasa dar este tot ce merita el...

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now