Vin

3.5K 124 18
                                    

Perspectiva Ryan:

Aud vocii, vocii speriate, incerc sa deschid ochii insa nu prea pot, in pieptul meu simt o durere imensa, deschid ochii cu greutate si vad politia care are armele indreptate spre mine, incerc sa ma misc si observ cum ma intorc eu pe partea celalta, in spatele meu la cativa centimetri de mine doi tipi care au armele indreptate spre o femeie din firma mea, imaginea cu ce sa intamplat inainte si impuscatura primita de la ei imi apar in minte deci inca nu sa terminat sarada asta?  Dar nu mai am de gand sa o continuii asa ca ma uit in jur si vad un pistol la capul meu, acel pistol fiind pistolul meu cred ca atunci cand am cazut acesta a sarit din buzunarul de la costumul meu. Incerc sa ma ridic stiind ca durerea din piept ma apasa i-au pistolul incet si fara ca nimeni sa nu ma priveasca nici politia nici cei doi tipi, indrept pistolul catre ei si din doua focuri ii impusc pe amundoi de fata cu toata lumea, politia ramane uimita si deodata toti politistii vin in incapere, un barbat imbracat la costum negru cu emblema de politie pe costumul lui vine inspre mine si fara sa ezite se uita la mine si deodata acesta se aseaza cat decat langa maine.
Barbatul: Te simti bine?  Uite ca i-ai impuscat pe aia doi ai devenit eroul de aici, toata lumea iti multumeste, ai facut treaba buna, domnule, dar esti ranit imediat salvarea va veni e pe drum, rezista! 
Dupa ce aud toate aceste cuvinte, durerea persista, privirea mi se incetoseaza iar si de data asta somnul ma ia incet si.... Negru..

Perspectiva Nora :
Sunt deja doua zile de cand Ryan nu a mai dat pe acasa si nu l-am mai vazut, servitoarea casei imi aduce mereu mancare insa cand o intreb de Ryan aceasta lasa capul trista in jos si plraca, inchizandu-ma aici in camera asta. Ce se intampla oare?  Acum doua zile la ora 2 noaptea ma trezisem cu Felix prietenul lui Ryan si mi-a spus ca mi-a adus aceasta servitoare ca sa aiba grija de mine pana Ryan va veni insa si pe el l-am intrebat de Ryan dar nu mi-a dat nici un raspuns. Ce ascund toti?
Suparata pe ce se intampla si cum Ryan nu a mai dat pe la mine, deschid televizorul care nu l-am mai deschis de vro saptamana si in fata mea apar stirile care au ca si titlu:,, Eroul zilei'', ce erou?  Las stirea sa continuie si deodata o filmare imi apare in fata cu niste oamenii de-a dreptul speriati, doi tipi mascati care impusca un angajat in picior si acela se târa pe jos de durere apoi vad pe.... Pe... Ryan???
Ce cauta el acolo?
Ryan se apropie de cei doi tipi le vorbeste ceva si dupa ce lumea sta mirata la el ca la un nebun, politia vine si Ryan nu este atent la tipi aia si la politie, cat el nu e atent cei doi tipi il impusca pe Ryan in dreptul inimii sale in piept, oooo nuuu, nu cred asta, Ryan cade la pamant si se trezeste dupa 10 minute ia pistolul si ii impussca pe tipii aia cand un om al legii vine sa il felicite pe Ryan acesta intra intr-un somn profund. Dar ce se intampla cu el acum?  Lacrimile incep sa imi curga pe fata, asta e un vis?
O reportera apare si stand in fata ecranului meu incepe sa vorbeasca.
Reportera : Deci dupa cat vedeti cum acest erou a salvat viata tuturor si sa ricat el cu viata lui pentru toti.
Viata lui?  Ryan e bine? Ce se intampla?
Reportera : Se pare ca asa zisul nostru,, erou" este in coma de 2 zile, el nu da nici un semn de viata din pacate....
O nuu, nu il pot pierde pe Ryan, vreau la el sa ma duc, dar cum sa fac asta?
Inchid televizorul si ma duc sa bat cu forta in usa, zgomotul care il fac aduc pe holul meu niste pasii fortatii si pare ca pasii sunt de barbat, deodata usa mea se deschide si in fata mea apare nimeni altul decat Felix.
Felix : Sa intamplat ceva domnisoara?
Nora: Vreau sa il vad pe Ryan, acum!!
Felix: Domnisoara asta este imposibil, trebuie sa ramaneti in casa astea au fost ordinile domului Ryan inainte sa plece de acasa.
Nora: Uite ce e Felix, nu mai incerca sa ascunzi ceva, stiu ca Ryan e in coma la spital.
Felix: Cu atat mai mult daca stii asta stii ca nu ai voie sa pleci din aceasta casa pana la noiile sale oridine.
Nora: In ce stare e?  Crezi ca se va mai trezi sa dea ordine?
Spun eu ingrijorata si o lacrima apare pe fata mea suparata. Felix observa acest fapt si da sa ma ia in brate insa nu il las.
Nora: Nu am nevoie in imbratisarea ta, vreau pe Ryan nu pe tine.
Il imping din usa si deodata ce sa dat intr-o parte putin trec pe langa el. Acesta incearca sa ma opreasca pe hol insa nu reuseste, abia dupa ce imi dau seama ca habar nu am unde e iesirea din casa asta ma uit spre Felix.
Nora: Unde e iesirea Felix??
Felix: Nu va pot spune din pacate dupa ati stii cum sa fuguti.
Nora: Nu vreau sa fug, vreau sa ma duci la spital la Ryan!
Felix: Doar daca imi raspundeti la o intrebare!
Nora: Raspund la orice daca ma duceti.
Felix : Dar sa fiti sincera.
Nora : Voi fi, jur!
Felix: Il iubiti pe domnul Ryan nu?
Intrebarea lui Felix aproape ca mi-a luat respiratia, cum ma poate intreba el asta?  Am ramas profund mirata.
Felix: Spuneti!!
Desii sunt mirata voi spune adevarul, eu sunt sincera mereu,  ma cunosc, oricum de stie asta nu am ce pierde!
Nora : Da, Felix, il iubesc si nu vreau ca acea impuscatura sa mi-l ia.
Felix: Asa va vreau!  Haideti pe aici! Va duc eu!
Alerg cu Felix spre iesirea din casa asta cand iesim din casa la ce obositi suntem la cate trepte si holuri are casa asta, labirit e, ne suim in masina si ne ducem spre spital.
Venim dragul meu, Ryan!  Vin spre tine!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now