Știri

3.9K 123 10
                                    

Perspectiva Nora:

Deschid televizorul și o dată ce imaginea de pe ecran apare îmi văd fața. Ce caut eu acolo? Interesată de subiect dau televizorul mai tare și deodată pe ecran apar părinți mei și un prezentator. Ce se întâmplă?
Mă uit atentă și observ că părinții mei sunt îngrijorați ,deja au cearcăne la och,i  parcă nu au mai dormit de ceva vreme și mama de-abia se abține să nu plângă, amândoi stau pe aceeași canapea, unul langa altul, e prima oară când îi văd așa ,de obicei se ceartă s-au își reproșează lucruri cu privire la viața lor și la mine. Dorul de ei mă înnebunește, aș vrea să îi strâng acum în brațe ,dar nu pot, ascult terifiată ce spun ei:
Reporterul: Bună seara, dragi telespectatori! Cum mai este viața voastră ? Ei bine ,astăzi suntem alături de cea mai îndurerată familie de vro două luni încoace, acești părinți disperați nu își mai gasesc fata și ei cred că fata lor a fost răpită în scop caritabil să se ceară o sumă pe ea, însă nici o informație de genu nu a mai apărut despre ea, deși părinți fetei oferă o recompensă destul de mare pentru cautarea fetei lor. Hai să vedem ce ofertă ne dau și ce am mai aflat de la poliție!
Mama: Ei bine de două luni ne căutam fica în disperare ,dupa cât de bine știți, da și credem că cineva cu dușmănie pe noi ne-a furato!  Recunoaștem că suntem destul de cunoscuți ca persoane publice. De asta oferim o recompensă de 10.0000 de dolari celui s-au celei ce ne aduce fica acasă teafără. Ne e dor de ea mult, o vrem  acasă lângă noi ca înainte!
Tata: Am lăsat tot ce faceam de când fata mea a dispărut, zilele fără ea sunt un chin și pentru mine și pentru mama ei, ne vrem fica înapoi și vom lupta pentru ea cu orice preț!
Reporterul: Ce informați aveți până acum despre ea? Că am înțeles că sunteți în legătură cu justiția la orice  informație care se află despre fata voastră?
Tata și mama oftează apăsător, uitându-se unul la altul triști.
Mama: Sincer, nu prea avem mari informați, doar niște filmări cu o mașină neagră care ne-a luato în acea zi blestemată. De atunci nu am văzut s-au aflat mai multe, deoarece camera doar până acolo a putut filma și altă cameră pe stradă nu mai era ,decat aceia și oameni care au luato erau mascați ,nu i-am putut recunoaște nici noi, nici poliția.
Reporterul: Credeți că fata voastră va fi găsită?
Tata: Orice e posibil, poate că mai încolo dar o dată și o dată o vom găsi, nu ne pierdem speranța!
Reporterul : Uni oameni susțin că nu ar mai fi în viață ,deoarece nu s-a mai aflat nimic de ea din ziua când a fost răpită, e adevărat? Ce parere aveți?
Tata: Din ce am înțeles, e posibil ca fata noastră sa fi fost răpită de o mafie destul de puternică din această țară. Și fiind o mafie puternică ,știe să ascundă un om foarte bine pe cât știe să îl omoare bine. Sincer suntem îngrijorați pentru fica noastră!
Reporterul : Ca oameni de afaceri și actori, cântăreți, cum faceți față situație?
Mama: La început am crezut că fata noastră a plecat să se relaxeze pentru câteva zile într-un loc, de obicei se ducea în vacanțe singură și am crezut că e o ieșire de genu, abia după o săptămână când nici un semn nu a dat, ne-am panicat și ne-am dus să raportăm cazul.
Reporterul : Ați încercat să o sunați?
Tata : Da și eu și mama ei ,am încercat asta de mi de ori, chiar ne e dor de ea mult, vrem să îi auzim vocea să spună ca e bine oriunde ar fi, dar se pare că nu suntem în basme să putem păți acel moment frumos.
Reporterul : Apoi după ce ați declarat-o dispărută ce ați făcut?
Mama: Poliția ne-a spus să așteptăm vești și că vor face tot ce le stă în putință să o caute.
Reporterul : Mai puteți aștepta, cum vi s-a cerut? Cum ați putut fi atât de calmi?
Tata: Nu suntem calmi, în sufletul nostru ardem pe zi ce trece, cazul fetei noastre a șocat o țară întreagă pentru că toți ne știau ca niște persoane cunoscute cu o familie frumoasă.
Reporterul : Îmi pare rău pentru tot ce simtiți și eu sunt trist, deoarece de mic copil înainte să devin prezentator vă
a urmăream la televizor și vă admiram și încă sunt un fan de al vostru.
Mama: Vă mulțumim că ne sunteți alaturi ,însă eu și soțul meu nu mai putem sta , este deja târziu și ziua asta ca și oricare alta de cand fata noastră Nora a plecat de lângă noi e destul de grea și vom pleca acasă, așteptăm un semn ce am făcut și până acum și încă vom lupta să ne găsim fica ,nu lasăm arma jos, o seară minunată!
Reporterul : O seară minunată!
Lacrimile mele îmi curg pe obraz, dorul mă face să zbor până la ei să îi i-au în brațe, dar nu pot....
Nici nu apuc bine să mă gândesc că în cameră intra Ryan și când mă vede așa distrusă cum sunt se sperie și vine deîndată spre mine...

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now