Doctor

5.7K 150 4
                                    

Perspectiva lui Ryan:

O văd ,alerg să o prind ,dar deodată nu o mai zăresc și merg încet spre direcția unde a luato și o vad.... E pe jos, capul său a atins un bolovan mare și îi curge sânge. Pe dracu s-a lovit rău. Ricardo și baietii vin în urma mea și pe fața lor privesc umirea și o tristețe.
Ricardo : Sefu? Ce vom face cu ea? Unde o îngropăm?
Ryan: Îngropăm??? Ești tâmpit?
Mă duc spre ea, îi ridic capul încet și pun mâna la gât unde văd că vena sa încă pulsează. Deci trăiește încă.
Ryan : Ricardo sună-l pe doctorul meu și spune-i să vină de îndată la mine acasă.
Ricardo : Da, domnule.
O ridic pe Nora și plec cu pași rapizi spre casa mea, ajuns în camera mea o las pe Nora întinsă pe pat. Unde dracu e medicul ăla, îngerașul meu s-a rănit. Asta pate de vrea să scape de mine, asta îi v-a fi învățătură de minte. Verific respirația și văd că încă respiră, minutele trec și peste 20 de minute de când o veghez intră doctorul care era un prieten de al meu.
Ales : Frate de ce mai chemat?
Deodată ochii lui fuge spre Nora și sângele care s-a uscat pe fruntea ei.
Ales: Auchi... De asta.
Ryan: Da, reparo!
Aless: Frate, ce a pățit? Cum a ajuns în starea asta?
Ryan: A căzut cu capul într-un bolovan din padure.
Aless : Ryan știi cât de periculoase sunt căderile astea, unele persoane mor, altele rămân fără cunoștință, unele înnebunesc și foarte rare sunt cele care rămân sănătoase după aceste acidente.
Ryan: Bro nu mai vorbi mult și salveazo!
Aless își scoate din trusa medicală a lui un stetoscop si îi ascultă bătăliile inimi lui Nora. Îngerașul meu e așa de linistit încât gândul ca ar păți ceva mă face să mă simt foarte supărat.
Ryan: Va fi bine?
Aless: Nu știu. Îi voi face o infecție, trebuie să se odihnească bine și cred că ar trebui dusă la spital.
Ryan: Asta nu se poate. V-a fi tratată de tine aici.
Aless: Frate nu avem aparatură necesară aici.
Ryan : Facem rost de ea.
Aless: Te v-a costa ceva mai mult. Și ce te costa să o sui în mașină să o duci la spital să fie controlată mai bine?
Ryan: Am rapito, bro.
Aless : Ce???
Ryan: Bro, știi că acum ceva timp, adică acum cateva luni am spus că m-a impresionat o fată care o urmăresc de vro doi ani.
Aless: Da, îmi aminstesc!
Ryan: Acea fată e aici. Ea e Nora.
Aless: Frate nu e bine că ai rapito, știi nu prea poți să te îndrăgostești de rapitor. Nici nu cred că o fată se v-a îndrăgosti de rapitorul ei.
Ryan: E doar o chestiune de timp.
Aless : Ok, bro, voi face ce pot mai bine să o pun pe picioare și voi încerca să nu o stric deloc ,dar am nevoie sa îmi aduci ce îți spun.
Ryan: Spune și eu voi aduce orice.
Aless: Adu niste gheață, bandaje, alcool medicinal și niște unguente.
Aless îmi dă o foaie care apare un nume ciudat, se pare că voi trece pe la o farmacie. Mă îmbrac și plec spre farmacie. Ajuns acolo i-au ce trebuie și ajuns acasă le duc lui Aless. Aless și eu suntem prieteni din copilarie însă el nu e însetat de bani ,el adoră să salveze vieti precum ador eu să răcesc vietii. Suntem diferiți de asta am ales și căi diferite în viața ,dar prietenia din copilaria noastră dură ne-a înbărbățit făcându-ne să fim oamenii puternici care suntem acum. Bine pe mine mai mult că eu fața de Aless am ajuns unul dintre cei mai bogati oamenii de pe planetă. Greu de crezut că un tânăr ca mine să reușească asta, neajutat de nimeni, dar na norocul meu e cert și munca mea nu a fost irosită degeaba. Oricum am un contract care îl plătesc destul de bine pe Aless dacă mă îngrijește medical ,deși nu are ce pierde plus eu îl plătesc mai bine decat cei de unde s-a angajat.
Aless: Bun acum ca ai adus astea după cât observi am pansato perfect. Și după control mi-am dat seama că nu doar capul și la accidentat.
Ryan: Ce vrei să spui?
Aless: Are piciorul drept rupt.
Ryan: Cred ca asta explică căzătura de la etaj s-au cea din pădure.
Aless : Cum adica cea de la etaj?
Ryan: A sărit pe geam cu niște cearșafuri agățate însă până la etajul unu au ajuns de aici până acolo după un etaj la sărit ea.
Aless : Tipa asta ori e nebună ,ori e prea curajoasă.
Ryan: Ce trebuie să aduc pentru picior?
Aless : Nimic, am eu tot ce trebuie, îl voi baga în gips.
Ryan : Ok.
Cât Aless îi bagă piciorul în ghips, eu stau și mă uit. Îngerașul meu chiar a încercat să fugă, gândul ăsta mă tulbură destul de mult. A încercat să scape de mine și nu a reușit pe lângă asta s-a accidentat. O sa am eu grijă să nu mai pățească nimic.
Aless : O voi ține sub observație seara asta și mâine până se v-a trezi, nu vom știi cum v-a reacționa la lovitura puternică care a primito.
Ryan: Bine.
Aless : Stai calm frate, va fi bine.
Ryan: Să speram.
Aless: Hai să bem ceva.
Ryan: Hai.
Plecam din camera unde îngerașul meu se odihnește și ne ducem să bem, măcar să avem și noi moment de liniște după câte s-au întâmplat. Deși gândul la Nora mă face să înnebunesc, nu prea mi-o pot scoate din minte. Sper să fie bine și să se trezească cât mai repede. O vreau aprope de mine mereu.

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now