~Sophia~

1.7K 105 28
                                    

Perspectiva Ryan :

De doua lunii nenorocite incerc sa dau de Nora, insa e in zadar nu e nici urma de îngerul meu, copii le este dor de ea nu stiu cat o sa ii mai pot minți, Eric e mai bine sa obișnuit cu ideia insa Sophia este afectata de dorul de mama, nu prea mananca, nu ma mai asculta, e pierduta in ganduri micuta si pe langa uneori ii este rau, ea se imbolnaveste de dorul mamei ei si eu ca tatal ei nu sunt in stare sa ii aduc mama inapoi sau sa o fac sa se simta mai bine. Max este si el cu ochii in patru dupa orice indiciu si uneori ma ajuta cu copii. Înmormântarea lui Felix a avut loc acum cateva zile, s-au strans multe neamuri si prieteni de ai lui, am fost si eu si Max acolo, copii au aflat vestea s-au suparat intr-un timp insa am fost alaturi de ei si s-au obișnuit cat de cat cu plecarea lui Felix, am vazut pe cipul lor ca il iubeau ca pe un om din familie si ii inteleg, mereu se juca si statea cu ei insa uneori lucrurile nu merg asa de bine in viata!
Max: Ryan??
Ryan : Da, aici sunt!
Max vine înspre mine grabit, pasii lui rapizi ajung in biroul meu si simt stresul de pe chipul lui.
Ryan : Ce sa intamplat?
Max: Sophia...
Cand aud numele fetei mele, bataiile inimii mele se izbesc puternic de pieptul meu, aprope ca sunt observabile daca le privesti atent.
Ryan : Este bine?? Spune!!
Max: A leșinat!
Ryan : Ce???
Il imping pe Max din fata mea aceasta căzând peste un scaun care era aprope de el, căzătură lui sa auzit destul de bine, pasii mei rapizi alearga spre camera fetitei mele, cand ajung acolo, imi vad printesa in pătuț, langa pat este Eric care priveste trist catre sora lui si langa Eric este un domn.
Ryan : Cine sunteti dumneavoastră?
Domnul: Buna ziua! Ma numesc Sebastian Walker si sunt doctor, pediatru mai exact.
Ryan : Cum ati ajuns in casa mea? Nu tin minte sa va fi sunat!
Sebastian : Un domn pe nume Max, ma sunat acum cateva minute si am venit in graba, abia am ajuns si deja am si controlat fetiță .
Acum cateva minute, adica fata mea se simte rau de ceva timp si eu nu stiam? Cum si-au permis sa nu imi spuna asta?
Ryan : Eric vino la mine in brațe, sa lasam doctorul sa lucreze cum trebuie, fiule!
Eric vine grabit si se arunca in bratele mele grabit, il prind si il strâng puternic fiind un sprijin pentru fiul meu. Max va trebui sa dea niste explicatii bune!
Ryan : Stati departe de zona asta?
Sebastian : Nu, la 5 minute distanta, stau pe strada de langa voi.
Ryan : Inteleg!
Sebastian : Sunt copii dumneavoastră?
Ryan : Da.
Sebastian : Atunci dumneavoastră trebuie sa va spun ce este nesănătos la fata dumneavoastră!
Ryan :Desigur, va ascult!
Sebastian : Mama fetitei unde este?
Oftez la auzul acestei intrebari, dar nu pot spune unde este asa ca voi inventa.
Ryan : E plecata cu munca pentru un timp lung!
Sebastian : Fata voastra nu pare sa aiba vro boala sau raceala! Este ceva pshiologic!
Ryan : Adica?
Sebastian : Cu cine si-a petrecut timpul mai mult? Cu dumneavoastră sau cu mama ei?
Ryan : Cu mama lor! Eu am fost mai ocupat!
Sebastian : Inteleg.. Atunci problema este in felul urmator domnule!
Ryan : Ascult!
Sebastian : Daca mama fetitei nu va veni sa o consoleze sau sa stea cu ea câteva ore bune sau zile, fata dumneavoastră care deja este intr-o mica depresie poate suferi mult si aduce cu acest dor si alte boli!
Spusele acestui doctor deja imi da fiori in tot corpul, Sophia sa îmbolnăvit de dorul Norei, nu imi vine sa cred! Trebuie sa o aduc pe Nora cat mai repede pana starea fetei noastre nu va fi in pericol!
Ryan : Este o mica problema, nu am mai putut lua legatura cu mama lor.. Si trebuie sa așteptam pana ne va suna ea, este plecata din tara.
Sebastian : Sper sa sune mai repede asfel lucrurile nu vor sta atat de bine! Pe langa asta vreau sa va anunt ca ar trebui sa manance mai mult, e slabita deoarece nu a mancat, inteleg ca dorul o afecteaza insa trebuie fortata sa mănânce asfel va fi o problema.
Ryan : Voi avea grija sa nu ii lipeasca nimic!
Sebastian : Uneori nu banii aduc fericirea, si persoanele care trebuiesc, fara mama ei, ar putea fi mai rau, se va trezi intr-o ora, i-am facut o injectie pe baza de vitamine si un calmant.
Ryan : Va fi mai bine?
Sebastian : Asta depinde de mama ei..
Cum sa ii aduc mama, daca ea e dispărută??? Cum sa fac asta???Am cautato de am obosit si nici un indiciu nu a lasat, nici macar nu a sunat, nu mai stiu daca e bine sau nu si asta ma pune sa o aduc de unde nu stiu unde se afla.
Sebastian : Aici aveti reteta de vitamine care i-am prescriso, o va ajuta un pic! Sa ii le dati la orele fixe!
Ryan : Desigur, asta voi face!
Sebastian : Aveti grija sa mănânce!
Ryan : Da. Domnule Sebastian?
Sebastian : Da?
Ryan : Imi puteți lasa o carte de vizita, daca vor mai aparea probleme sa va sun?
Sebastian : Desigur, uitati!
Imi intinde o carte de vizita care a scoso din geanta sa.
Sebastian : Sănătate va doresc!
Ryan : Mulțumim!
Scot din buzunar niste bani si ii dau asfel achitand controlul si deranjul doctorului de a veni aici, doctorul pleaca si ma lasa cu Eric.
Eric: Se va face bine?
Cuvintele de îngrijorare ale fiului meu, ma trezesc la realitate dur, ma izbesc dur de ele.
Ryan : Da, se va odihni cum trebuie si va manca cu noi împreună, ne vom uita la desene impreuna, pana vine mama voastra acasa, insa are nevoie de noi ca sa fie bine, ma pot baza pe tine fiule, ca ai grija de sora ta?
Eric : Promit ca o sa am grija de sora mea tata!
Ryan : Asa te vreau leul meu!
Il pup pe fiul meu pe frunte il i-au in brațe ca sa il duc sa se uita la desene, o lasam singura pe Sophia ca sa doarma linistit. Te voi gasi Nora si te voi aduce la copii si la mine sănătoasă, iti promit!

RAPITORUL MEU Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum