Nebun

1.7K 99 24
                                    

Perspectiva Ryan:

Am trecut două luni de când Nora a plecat cu Dylan și eu nu am dat de ea, copiii cred în continuare că mama lor se va întoarce și că este la serviciu. Max încearcă să localizeze zona de unde provine acel emițător insa nu decurge cum credeam eu căutarea Norei, însă sper ca întruna final să o am din nou aproape pe Nora  sunt supărat  din cauza plecării ei, a trecut ceva timp de când nu mai o am aproape și deja simt că mor fără ea, aștept în fiecare zi un rezultat care să ne o aducă înapoi și  o cale să știu  măcar că este bine însă se pare că nu am norocul. Dylan a ascunso  destul de bine și nu a lăsat în urma lui nici un indiciu. Sper să o găsesc pana în final ca să putem fi din nou împreună. Acum sunt la biroul meu și ca de obicei îmi fac actele.  Așa cum știți toți pe mine nu e zi în care să nu muncesc și muncesc pe brânci pentru copiii mei și pentru a fi în continuare numărul 1 în tot ce înseamnă  afaceri în acest oraș îmi e greu deoarece sunt mulți care încearcă să mă întreacă însă nu mă las bătut, știu că între o zi buna Nora va reveni din nou în viața mea și odată cu revenirea ei copiii vor fi din nou fericiți și nu numai copiii și eu deoarece doar alături de ea simt cu adevărat fericirea. Dylan nu va putea niciodată să o facă pe Nora fericită deoarece ea are multe sentimente pentru mine, îi va fi greu să obișnuiască cu el. Știu că nu se va lăsa influențată de el și știu că în adâncă sufletul ei, inima ei, stă cu gandul  la sufletul meu și la copiii săi pe care mai mult ca sigur îi adoră și îi este dor de ei, deoarece ea chiar nu poate trăi fără copiii săi de multe ori încerca să ascundă anumite sentimente dar nu poate pentru că ea este o persoană foarte ambițioasă însă și sensibila, și sunt sigur că la un moment dat va face orice e posibil ca să scape de  Dylan. Atât timp cât stau pe gânduri, ușa biroului meu se deschide și pe ea intră Max, îl privesc atent, în mana are un laptop. Mă întreb ce cauta aici la ora asta? Dar sunt sigur că are o informație altfel nu  ar fi venit.  Suntem prietenii  foarte buni și sunt sigur că mă pot baza pe el în orice moment. Cred ca are o veste pentru mine și abia aștept să ascult, îl văd cum înaintează și se pune pe scaunul din fața mea, punând laptopul său pe biroul meu, se așează comod pe scaun și apoi mă privește fix. Oare ce face? Dacă el nu  îmi dă  aici   o știre despre Nora atunci a venit degeaba. Sper să aibă vești bune!
Ryan: Bro ce aduce pe aici?
Max :Am o informație, asta doar dacă vrei so asculți!
Ryan: Dacă este despre Nora, atunci chiar vreau să o ascult!
Max:, Da despre ea este, am găsit o țintă și este  posibil să știm un loc de unde a prins semnal acel  emițător din biroul tău.
Ryan: Asta e grove este grozavă, vreau să știu totul!
Max: Am găsit un semnal din centrul de la un apartament părăsit, am fost acolo și nu am găsit pe absolut nimeni, înseamnă că s-au mutat de acolo, un semn dacă se duce în altă parte, cred că în altă țară. Deci nu mai avem nici o ținta deocamdată,  insa asta a fost o țintă de moment, dar se pare că noi nu am descoperit-o  la timp, însă poate găsim acolo niște informații care ne vor duce unde este Nora.
Ryan: Si ce asteptam hai sa mergem sa  o găsim pe Nora!
Max: De data asta  e partea mai grea, deoarece dacă nu este  ceva acolo și nu găsim informație, nu știu dacă ne va ajuta cumva asta. Iar daca  nu putem să o găsim pe Nora de acolo atunci alta țintă nu va mai fi deoarece Dylan sa ascuns bine.
Ryan: Sa îmi bag ceva în creștinul ala!
Max:Trebuie sa rămânem calmi pentru Nora, clar ne așteaptă.
Ryan:Nu pot fi calm în asemenea situații.
Max:Mai este ceva de știut, după sursele mele Nora îl știe pe Dylan de mult chiar din înainte sa plece la Paris.
Ryan:Cum asa?
Max:Știi atunci când ai răpit-o prima data și ea a evadat și sa dus acasă.
Ryan:Da.
Max:Camerele după străduță aia au filmat, el a salvat-o în acea noapte, însă Ryan nu a salvat-o ca voia și a salvat-o pentru acest tip Dylan are mari probleme mintale de când iubita lui a murit.
Ryan:Adică Nora trăiește în momentul de fata cu un nebun în toată regula?
Max:Da!! Și vreau sa te uiți bine la poza asta.
Și îmi arata o poza cu o fata care seamana cu Nora aproape însă sunt un pic mai mult diferite.
Ryan :Nora mai are o sora și eu nu știu?
Max:Nu Ryan, asta era fosta iubita a lui Dylan și seamana un pic cu Nora asta înseamnă că acel nebun a răpit-o deoarece prin Nora o vede pe fata asta care acum e moarta, la un moment de nebunie al sau, nu putem știi de ce e capabil.
Ryan:Adică Nora e în pericol mare?
Max:Daca el se va răzbuna pe Nora pentru ca seamana cât de cât cu fosta lui, gen sa umple golul lăsat de fosta lui ma gândesc sa nu ii facă rău lui Nora.
Ryan :Doamne, asta e un dezastru!
Max: Da, unul mare, trebuie sa o găsim înainte sa se întâmple asta!
Îmi i-au geaca din piele din cuier, Max ma privește confuz.
Max:Ce ai de gând sa faci?
Ryan:Nu mai sta ca un leneș și haide în acel apartament dispărut pana nu o va face ala pe Nora sa dispară, nu o las pe ea cu un nebun.
Max:Sa mergem!
Plecam spre acel apartament, sper sa fi bine Nora!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now