Separare

1K 69 16
                                    

Perspectiva Nora :

Cu greutate am ieșit ajutata de un asistent sa imi duc copilul la masina,deci rezultatele au ieșit , iar Eric are piciorul rupt, va sta 1-2 luni acasa pana cand va putea sa calce mai normal, deja i-au facut un masaj sa il îndrepte cat de cat, pana cand osul se va reface putin mai bine si cand el va putea calca în el,i-au băgat piciorul in gips. Numai asta nu trebuia sa se întâmple acum, Ryan nu a raspuns la nici un apel, iar pe ultimul meu apel la închis, uneori nu il înteleg, cat de ocupat sa fi sa nu raspunzi la propria ta familie? Am pornit la drum spre casa. Ajunsa acasa m-am fortat eu si Sophia sa il ducem pe canapeau din sufragerie, apoi l-am luat pe Felix care dormea si l-am pus langa noi in cărucior.
Eric: Mami si eu cum mai ma duc la scoala?
Nora: Din pacate, pana nu te vindeci, nu te duci la scoala. Nu poti merge la scoala in stadiul asta, puiule!
Eric : In felul asta ar trebui sa imi rup piciorul mai des, nu mai ma duc la scoala yeeey, ai auzit Sophia, tu te deci la scoala si eu nu, yeeey!!!
Nora: Cum sa îți rupi piciorul mai des, ai înnebunit fiule?
Eric: Nu, mami...
Nora : Asa ma gandeam si eu, o sa iei lectiile si temele de la sora ta.
Eric:ok...
Sophia : Mami dar nu trebuia sa il ducem sus in camera lui pe Eric?
Nora: Ba da, iubire! Insa il va duce tatăl tau, nu prea ne descurcam cu el, a mancat cam mult de asta am sa il pun si la dieta, e cam rotofei fata de noi, nu Sophia?
Sophia : Asa e mami.
Eric : Va aud!
Eu si Sophia radem de Eric, poate glumele astea il vor distrage de la durerea de picior, mi-a facut capul calendar cand la masat domnul doctor, a plâns o ora de durere, acum e mai bine din cate vad, poate nu isi reamintește.
Usa de la intrare se tranteste puternic, Sophia, Eric si eu, ne spriem, cand vedem ca cel care a venit este Ryan..
In final sa trezit si el de la birou?
Ryan se apropie de noi si cand vede piciorul bandajat al fiului sau priveste in lung, in spatele lui apare o doamna de varsta mea,corp perfect, mai grasuta decat mine si mai uratica, pune mana pe umărul lui Ryan si sta rezemata de el, ce face tipa asta si de ce sta cu mana pe soțul meu si Ryan de ce o lasă?
Ryan : Ce sa întâmplat aici?
Ryan pleacă de langa acea femeie grabit si ajunge la Eric.
Ryan: Fiule, ce ai pățit?
Ma uit la femeia din fata mea si tin minte sa fi vazut-o la o sedinta de a lui Ryan, ce cauta ea aici, acum?
Eric: Tati, tu nu ai raspuns la telefon pentru ca erai cu doamna din fata noastra?
Întrebarea fiului meu da roade, deoarece atat Ryan cat si aceasta femeie se uita mirati si speriatii in acelasi timp către mine si Eric. Sophia priveste confuza toata scenă care se petrece in fata noastra.
Nora: Ryan, e adevărat? Explica asta lui Eric, eu sunt foarte obosită, te aștept in dormitor dupa ce vorbesti cu aceasta doamna de afacerii.
Femeia: Defapt, da-mi voie sa ma prezint, ma numesc Cristina si nu am venit aici dupa afaceri.
Nora: Dar pentru ce?
Cristina : Iti va explica Ryan..
Nora: Te ascult, sotiorule!
Copii se uita la noi ca la felul trei, pana si Felix sa trezit si ne priveste cu ochii lui mari, uramarind fiecare miscare care o facem.
Ryan: Nora am sa iti spun ceva...
Nora: Ascult.
Ryan: Cristina este ..... iubita mea, imi pare rau dar nu mai am sentimente pentru tine si nu consider ca sunt un tata bun, voi plati pensia alimentara însa cred ca relatia noastra sa sfarsit..
Inima imi bate cu putere in piept, încep sa tremur toata, dupa atâta timp, avem deja 3 copii si el alege alta femeie, ma înselat, nu pot sa cred!!?
Pai si daca eu sunt șocata, copii sunt si speriatii si șocatii. De ce ne faci asta, Ryan? De ce ma părăsesti?
Ryan : Imi pare rau, Nora, dar e cel mai bine pentru noi toți, nu putem sta daca nu avem sentimente, nu?
Furia ma cuprinde, nu la interesant de mine si de copii lui si vine si cu femeia asta in casa, e prea de tot, sunt mstură si nu am sa stau sa plâng dupa el pe la colțuri ca o adolescenta, am copii si trebuie sa am grija de ei, insa nu stiu ce e in capul lui.
Nora: IEESII AFFARRAA!!!!! IESI AFARA DIN CASA ASTA, ACUM!! SI TU SI EA!!! AFARAA!!!
Atat Ryan cat si Cristina si copii se uita la mine ca la felul trei, nu le vine sa creada nici ei ca si mine, niciodata nu am reacționat asa insa asa mi-a venit.
Eric: Tati tu ne părăsesti?
Ryan : Fiule, eu doar, nu pot fi tatăl pe care il cauți.
Eric: Mami spune-i lui tati ca pentru mine el, nu mai e tati si nici nu mai vreau sa aud de el.
Nora : Eric..
Eric: Iar tu doamna Cristina, nu o sa o înlocuiesti pe mami , niciodata!
Ryan: Sophia spune-mi fratelui tau sa vorbească frumos ca tine.
Sophia : Nici pentru mine nu mai esti tatăl meu, ti-ai pierdut acest drept tati cand ai lasat-o pe mami..
Sophia alerga plângand spre camera ei, tristetea copiilor mei se citește pe chip si e numai vina lui Ryan ca ei sunt asa.
Ryan : Te rog sa ma intelegi si tu Nora.
Nora: Dispari din fata noastra! Pleacă cu ea si nu te mai întoarce.
Felix: Tatii..
Simt cum sunt gata sa leșin, Felix a vorbit clar primul lui cuvânt clar si il striga pe Ryan... Ryan si Cristina raman si ei mirati, ma întorc către Felix il i-au în brate si il pup pe frunte.
Nora: Tati nu mai e cu noi, puiule!
Ryan lasă capul in jos si urmarit de Cristina pleacă pe usa de la intrare, insa inainte sa plece se întoarce spre mine si ma priveste.
Ryan: Maine vin sa imi i-au bagajele.
Nora: Asa sa faci!
Ryan pleacă si ma lasă cu toți copii care plâng, sufletul meu e rănit însa de data asta copii mei au nevoie de mine, mai mult decat am nevoie eu sa plâng ca o proasta..

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now