Viata merge inainte

2.4K 100 66
                                    

Perspectiva Ryan  :

Ajuns la restaurant unde am aranjat intalnirea mea romantica cu Laura, ma asez la masa si primesc un meniu de la un chelner, ma uit pe meniu si comand niste caviar si pentru mine si pentru Laura si un sos pentru acesta. Cat astept sa vina Laura, iubita mea,  telefonul imi suna, bag mana in buzunarul pantalonilor mei si ma uit pe ecran apare numele lui Max. Oare ce mai vrea de data asta? Ii raspund la telefon eu si astept sa vad ce spune.
Ryan: Ce vrei, Max?  Marai eu la el.
Max: Ce faci? Unde esti?  Ai un televizor in apropiere?
Ma uit in jur si se pare ca gasesc un televizor, rog un angajat sa imi dea telecomanda cand mi-o aduce raspund lui Max.
Ryan: Da, am!
Max: Deschide televizorul pe orice post nu conteaza, e peste tot.
Ryan: Cine e peste tot?
Max: Tu doar deschide televizorul.
Apas pe butonul telecomandei in fata mea pe orice canal as da renumitul critic de moda faimos apare peste tot si ma uit atent  la informatia care este scrisa pe ecran,, Renumitul critic de moda si-a luat in aceasta dimineata, zborul din Paris catre Miami, alaturi de cei doi copii ai sai.Acesta frumoasa femeie pe zi ce trece este din ce in ce mai faimoasa, fanii ei o asteapta si in tara noastra, miile de fani s-au strans la Sarbatoarea Modei pentru asi putea vedea idolul".  asta e o nebunie cum poate un critic sa fie atat de faimos si bogat si pe langa asta pe toate posturile sa apara, nu se mai scrie nimic de mine si se scrie doar despre acea femeie. Asta e o nebunie!
Ryan: Max ce dracu se intampla, cum e asa faimoasa nici nu ma mai vad la tv din cauza ei?
Max: Ti-am spus frate, e populara peste tot daca inchidem un contract cu ea vom fi cautati  peste tot de toata lumea, iar fiinca este mama de copii poate va fi mai blanda cu noi!
Ryan: Speram!
Ma uit pe usa de la restaurant si observ ca pe ea intra Laura. Ajunsa in fata mea, o privesc iubitor adresandu-i un zambet.
Ryan: Max, am niste treaba mai vorbim.
Max: Ok, insa sa gasesti solutii pentru a ne intalni cu ea.
Ryan: Da da!
Spun, uitandu-ma la Laura observ cat de frumoasa poate fi femeia asta.
Laura: Buna, iubitule!
Ryan: Buna iubita! 
Ma ridic si ne pupam pe obrajii. Ne asezam la loc si ii i-au mana si o pup.
Laura : Dragul meu sunt asa emotionata!
Ryan : De ce?
Laura: Acel critic nou ma va critica si pe mine cu tinuta mea la acea Sarbatoarea a Modei.
Ryan: Participi la Sarbatoarea Modei?
Laura: Da, evident, impresarul meu spune ca va fi o reusita de o impresionam pe ea.
Ryan: Si ai sa o impresionezi sunt sigur de asta!
Laura : Multumesc, ca imi esti aproape scumpule!
Ryan: Nu eu iti multumesc ca esti mereu alaturi de mine.
Chelnerul apare in cel mai prost mod nu apuc sa ii dau un sarut ca acesta aduce comanda. O aseaza pe masa ne ureaza ,, pofta buna" si pleaca de la masa noastra lasandu-ne singuri.
Incepem sa mancam si ne privim bland si constant. O ador pe femeia asta pana si cand luam masa este eleganta, dupa ce mancam si achit masa, eu si ea ne despartim din sarutul pe care ii l-am dat si plecam fiecare la serciviul nostru. Ajuns la birou, ma fac comod pe scaun si cautand niste acte vechii pentru a face un nou program dau peste ceva stralucitor, vreau sa il i-au dar acesta cade jos. Ma uit la acesta si imaginea Norei imi apare in minte, e colierul ei, nervii si dorul de ea imi apar inapoi in suflet si de data asta mai puternic decat datiile trecute. Acest colier care nici in ziua asta nu l-am vandut de atunci pentru ca am amanat mereu. Gandul la Nora imi aduce o stare trista si un sentiment de dor puternic. Nu pot sa cred ca ma lasat fara macar sa imi lase sa explic ca aceia sa aruncat pe mine si nu eu si ea ma dezbracat, eu incercand sa o dau jos dupa mine, Nora a aparut devreme si atunci eram beat. Am omorato pe acea curva in noaptea aia deoarece mi-a suparato pe Nora, insa din acea seara proasta nu am mai auzit de Nora. Am cautato 1 an si nimic. Si asa ca am intalnito pe Laura cu care sunt de mai bine de un an impreuna si asteptam sa facem nunta. Las colierul inapoi in seif deoarece este o amintire pe care nu prea vreau sa o uit asta imi spune inima. Cine stie poate intro zi eu si Nora ne vom intalni iar eu o sa ii inapoiez inapoi acest colier insa voi ramane tot cu Laura pana cand moartea ne va desparti pentru ca o iubesc intr-un fel.
I-au actele necesare le asez pe birou si incep sa imi fac treaba incetul cu incetul. E asa de bine ca in final mi-am rafacut viata si nunta asta care va fi ma va face un adevarat barbat.
Laura e o femeie calculata,atenta si eleganta voi fi admirat mult timp daca aceasta va deveni sotia mea. Max si ceilalti sunt deja fericiti pentru mine si asta e ceea ce conteaza, nu-i asa?
Pana la urma viata merge mai departe cu sau fara persoanele din trecut, cat despre acea creatoare de moda nu imi va scapa printre degete pana nu ne vor vedea paparatii ca vorbim si pana nu inchide un contract cu mine. Nu am sa pierd o asemenea sansa nici daca m-ar bate cineva e in joc faima mea de om bogat si nu o voi pata pentru o critica de moda. Ma intreb acum, cum sa i-au legatura cu acea femeie, cand se spune ca nu apcepta pe oricine in preajma ei si ca e rece si dura.

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now