Ceva din viața mea

890 29 37
                                    

Salutare dragilor ! Ce mai faceți? Sunteți bine ,sănătoși și fericiți?
Da,sigur acum vă așteptați când ați primit această notificare să fie chiar capitolul la cartea ,,Rapitorul meu " ,acel capitol așteptat de voi toți, însă încă lucrez la el deci va apărea în zilele aste . Dar nu despre capitol cărții este vorba în acest capitol și despre.... mine.
Poate vă gândiți că abandonez ,dar nu o să fac asta niciodată, vă am la suflet.
Acum să trecem la ,,tragedia vieții mele".... Dragilor trăiesc o dramă de ceva timp dar am suferit în tăcerea mea până când ieri am explodat. Să o luăm cu începutul ,vreau sprijin de la voi!
Deci acum 6 ani am început să joc un joc virtual pe atunci eram la liceu ,am întâlnit o fată pe acel joc care a devenit prietena mea cea mai bună în ăștia 6 ani. Credeam că știu totul despre ea și în atâția ani era sigur că e normal să știu. Nu ne-am întâlnit niciodată dar vorbeam la telefon ,aveam gen poze cu noi ,aveam numărul de telefon una la alta etc .. Credeam că încă mai există prietenie în zilele noastre....dar m-am înșelat... De la un timp devenise prea distantă ,am crezut că are o problemă de familie ceva de genul, chiar nu am încercat să o presez gândindu-mă la faptul că poate are vro problemă personală.  Așteptam să îmi spună chiar ea povestea când se va mai liniști...dar nu a spus nimic . Am investigat ceva timp și am descoperit singură că ma mințit în legătură cu tot...varsta , faptul că nu are prietene când ea are ,ma mințit și cu numele ei chiar... Sufletul meu a fost și încă este în stare de șoc.
Am asteptat câteva zile fără să îi mai scriu vrun mesaj ,voiam să văd dacă chiar va spune ceva ....dar Nu a spus chiar dacă eu îi dădeam semne de întrebare.  Apoi cum am văzut că nu spune am vorbit eu . Sunt persoana care nu suport minciuna. Decât să mă minți mai bine mă omori. Apoi când a aflat că știu adevărul și-a cerut scuze etc.. mi-a explicat tot ce trebuia să știu în ăștia 6 ani de prietenie cel puțin.
Și dragilor am meditat ceva vreme la asta. Eu în realitate nu am prietene și nici prieteni ....sunt o persoana mai rece din cauza momentelelor din viața mea să spunem așa... ea era singurul meu sprijin ,mă simțeam bine împreună cu ea,chiar o vedeam ca pe o soră... dar ea ma mințit și dacă nu spuneam eu ce am aflat sigur și acum mă mințea.... Nu mai am pe nimeni aproape și mie cam greu să mă obișnuiesc din prima ,m-am obișnuit în proporție de 80% ,iar restul 20% sunt în  gândire . Din cauza că sunt o persoană mai rece nu mă afectat mult ,,dispariția" ei ,dar mă frământă faptul că ma mințit atâția ani fără să poate spune adevărul.  Am stat m-am gândit dar eu minciuna nu o pot ierta.... Așa că am ales să nu mai fiu prietena cu ea ,încă nu i-am spus asta ,deoarece sfatul vostru este important pentru mine . Dacă vreți să mă ajutați cu dezamăgirea mea îmi puteți scrie mesaj aici pe această platformă s-au pe instagramul pentru jocuri și aplicații numit k_i_t_t_y._.031 . Astept mesajele de la voi cu sufletul la gură.  Normal că mintea mea este răvășită de cele întâmplate dar eu tot am să continui capitolele la toate cărțile mele . Vă doresc o seara frumoasă și o dimineață plăcută la fel ca și o zi frumoasă!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now