Gala

1K 66 11
                                    

Perspectiva Ryan :

Deja simt ca sunt suparat pe orice imi iese in cale, de cand am aflat de Nora ca este la braț cu alt bărbat departe de mine, din nu stiu ce motiv am devenit mai furios. Chiar trebuia sa vad acea stire? Cristina mereu e cu ochii pe mine si pe telefonul meu, deoarece nu vrea sa o înșel s-au sa ii dau mesaj Norei cumva, cred ca simte ca capul meu e la Nora. Nu stiu de ce dar pe zi ce trece simt ca relatia mea cu Cristina se cam răcește... Oare sentimentele mele au luat-o razna?
Cristina a plecat in vizita la mama ei si va ajunge peste câteva ore,  am lasat-o singura pentru ca e in luna a 5-a si inca e in forta, se va descurca pana la mama ei.
Deschid televizorul din fata mea, da am zi liberă, nu m-am dus la serviciu, nu aveam chef de nimic.
Ochii mei fac contact cu ecranul televizorului si vad cum imaginea Norei apare in fata.
Chiar e ea, asa firavă, eleganta si frumoasa ca întotdeauna.....
Reporter: Dupa cum vedeți in imaginea din fata noastra :

Reporter: Rochiile purtate de criticul de moda sunt foarte largi in acest sezon, credeti ca asta este noul look al anului? Reportera: Cu siguranta, da!  Cam peste tot o surprindem pe Nora cu rochii si haine foarte largi, ea care mereu purta rochii...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Reporter: Rochiile purtate de criticul de moda sunt foarte largi in acest sezon, credeti ca asta este noul look al anului?
Reportera: Cu siguranta, da!  Cam peste tot o surprindem pe Nora cu rochii si haine foarte largi, ea care mereu purta rochii strimte, acum este complet îmbrăcată larg si confortabil.
Reporter : Si in magazin, birou, restaurant, întâlniri de munca etc, a fost vazuta in haine largi, e oare noua moda a anului acesta?

Reportera : Din cate vedem in imaginile din fata ecranului, toate costumațile criticului de moda sunt largi, multe fane ale Norei au început sa isi poarte haine largi pe ele, ati vazut si voi  nu? Reporter : Pana si unele fabricii de confectie de ...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Reportera : Din cate vedem in imaginile din fata ecranului, toate costumațile criticului de moda sunt largi, multe fane ale Norei au început sa isi poarte haine largi pe ele, ati vazut si voi  nu?
Reporter : Pana si unele fabricii de confectie de haine au adoptat acest stil de facut la munca lor , obisnuita.
Reportera : E un miracol cum fiecare  om se îmbracă dupa Nora, nu?
Reporter : Da, ar putea fi un idol pentru multi adolescenti si oamenii, ceea ce si este din cate vedem.

Închid televizorul, nu mai pot sa aud un cuvânt despre ea ca intru in tensiune. Usa se deschide, ma întorc si vad o Cristina rosie la fata si derutata.
Ryan : Ai venit mai repede decat credeam.
Cristina : Mama nu era acasa, uitase de mine....
Ryan : Nasol.
Cristina : Tot orasul este plin de postere cu fosta ta, oamenii ăștia sunt atrofiati dupa ea.
Ryan : Si televizorul la fel este..
Cristina : Nu mai spune, cum poate fi atât de faimoasa?
Ryan : Nu stiu...
Cristina : In fine am ceva sa iti dau.
Ryan:Ce??
Vad cum Cristina întinde mana ei spre mine si in mana sa este un plic rosu cu o funta din dantela in capăt.
Ryan: Ce e asta?
Cristina : Nu stiu, a aparut in posta de dimineata, am uitat sa ti-o dau.
O i-au din mana ei si o deschid sub privirea Cristinei.
      

           ,,Cu ocazia evenimentului care se organizează in fiecare an in Miami, va invitam in cinste de unul dintre cei mai bogati oamenii ai planetei la cel mai frumoasa petrecere in cinstea afacerilor.

             Va așteptam cu drag, Gala Afacerilor!!! "

Aproape ca uitasem de aceasta gala care se tine in fiecare an in Miami. De data asta nu Nora va fi partenera mea si Cristina, ce vremuri,nu?
Cristina: Despre ce este vorba?
Ryan: O gala a afaceriștilor, nu prea as vrea sa merg..
Cristina : Ba vei merge, prietena mea Sară il trimite si pe iubitul ei Denis la acea gala si el a fost invitat, vreau sa nu ne facem de ras si sa fim in rand cu cei bogati, asa e cel mai bine, vei merge acolo.
Ryan : Si tu vei fi partenera mea, nu?
Cristina : I-ati gandul!  Eu sunt însărcinată, nu pot sta la acea gală, dar tu poti si o vei face, fara discuții, fii un iubit si tata bun si nu ma supăra.
Nu as vrea sa ma duc la acea  gala, dar stiu cat de importanta este ea pentru Cristina, asa se da mare in societate si la prietenele ei... Am sa fac asta ca sa nu o supar, nu vreau sa supar o femeie însărcinată, plus ma pot întâlni cu niste prieteni vechi si sa vorbim de unele afacerii, e o idee buna.
Ryan: Ma voi duce!
Cristina : Asa, plus cred ca va fi acolo si noul iubit al Norei, doar si el e bogat din cate stiu.
Are  dreptate, chiar va fi acolo, macar sa il cunosc de aproape, Nora sigur nu va veni, ea nu adora asfel de petreceri, nici cu mine nu venea cand eram căsătoriti, tin minte ca o singura data a venit si dupa nu a mai vrut.
Ryan : Cred ca va veni, nu e sigur.
Cristina : Oricum el arata trăznet, dar nici tu nu esti rau, plus eu pe tine te iubesc.
Ryan : Si eu te iubesc!
Cristina : Du-te si făți bagajele, mai e putin pana la gala si gen încearcă sa fi acolo din timp, eu si bebe vom fi aici bine, plus maine daca ajungi acolo, te pregătești si apoi poimâine vei fi la gala, hai repejor!
Ryan: Imediat..
Daca s-ar gândi si ea la lucruri in familie cum era Nora, nu numai la ce zice lumea daca eu nu ma duc la acea gala, care nu e deloc una frumoasa cum se spune la televizor si peste tot...
Ajuns in camera imi pun bagajele, apoi am sunat la aeroport si mi-am cumparat bilet, dupa ce bagajele au fost puse, am mers sa vorbesc cu Cristina dar ea deja adormise, m-am pus in pat langa ea, insa parca nu ma simt acasa... Cand ma asezam langa Nora ma simteam ușurat si dormeam instant, dar langa Cristina, nu am nici un gand ușurat si nici somn....
Voi merge la gala aia, apoi am sa fac orice e posibil sa o sterg din memoria mea pe Nora, nu mai vreau sa imi topaie  prin minte cum vrea ea..

RAPITORUL MEU Donde viven las historias. Descúbrelo ahora