Plecare

1K 63 33
                                    

Perspectiva Ryan:

Cuvintele spuse de copii mei, din partea Norei m-au tranzit ca un sfulger, nu ma așteptam sa zica asa ceva, nu ma asteptam ca si copii care i-am crescut sa ma urasca atat. Da, i-am părăsit, dar nu i-am părăsit pe ei si pe Nora, plus de cand Cristina a aflat ca este însărcinată cu mine, gândul meu a umblat peste tot încercand sa explice cum este posibil sa fiu din nou tata? In seara cand am plecat cu Cristina de la Nora, seara despărțiri, betia ma ajuns din urma si am facut o greșeală, am lasat-o însărcinată pe Cristiana in acea seara, da, o voiam in patul meu, dar nu asa. Nu imi mai amintesc bine ce sa întâmplat in acea seara, dar tin minte ca am facut sex cu Cristina. Dupa ea mi-a explicat tot,  insa am uitat amundoi de protecție, si asa rodul iubirii noastre, acest copil, a apărut o data cu relatia mea noua, cu o alta femeie. Fericit de momentul ca voi fi din nou tata, am uitat de Sophia, Eric si Felix. Normal, ca imi pare rau, de tot ce am facut, dar nu o pot lasa pe Cristina sa crească ce am facut in betia aia, plus Nora e destul de matură si de învațata cu tot ce inseamna sa fi mama, încât Cristina, abia are prima sarcina din viata ei, nu o pot lasa pe Cristina, am niste sentimente pentru ea. Nora a devenit foarte dura si rea cu mine, aproape ca nu mai ma suporta cand ma vede. Stiu ca nu am procedat bine, ca nu am trimis nici un venit patern pentru copii mei, cu Nora, dar Cristina e o cheltuitoare buna a salariului meu, face asta pentru faptul ca nu dorește sa ii lipeasca nimic cat timp este însărcinată si o înteleg perfect, am sa ma duc mai pe seara acasă la Nora si am sa ii duc prima taxa paternă, asa poate copii ma vor vedea mai bine, chiar daca Nora nu o va face.
Sunt întrerupt din gandurile mele de către o usa care se tranteste usor de perete si persoana care apare in camera mea este nimeni alta decat Cristiana.
Cristina : Iubire, ai ajuns acasa de mult?
Ryan : Nu, acum vro 10 minute, de ce?
Cristina: Bebe al tau e cam agitat azi, nu am putut dormi deloc azi noapte, nu am vrut sa te trezesc, deoarece dormeai asa frumos, am încercat sa dorm azi, dar nu am reușit.
Ryan : Saracuta de tine! Lasa ca am sa te iubesc eu si va trece toate durerile tale.
Cristina : Ai fost la Nora?
Ryan : Da, a semnat foile de divorț.
Cristina : Ce bine!  Meritam si noi sa fim fericiti in final, nu?
Ryan : Da. Cum te mai simti?
Cristina : Acum ca ai venit tu, mai bine!
Zâmbesc la Cristina si ea imi scoate limba, o trag spre mine si o sarut pasional, buzele astea, o ador pe femeia asta.
Cristina : Esti cam jucăuș azi, nu?
Ryan : Jucăuș si trist..
Cristina : Ce sa întâmplat pui?
Ryan : Copii mei ma detesta, nu mai înteleg nimic.
Cristina : Saracutul de tine!  Lasa ca al nostru copil nu te va dezamagi. Il vom învață bine.
Ryan : Da.
Cristina : Si am o veste pentru tine..
Ryan : Ascult!
Cristina : Vei fi tataic de baiat.
Ryan : Serios?
Cristina : Daa.
Ryan : Ce ma bucur!
Cristina : Si eu!
O imbratisez strans pe Cristina, ne asezam in pat si stam unul langa altul, o sa am un baiat, ce  minunat. O sarut pe frunte si acelasi lucru face si ea.
Dupa doua ore de stat cu Cristina si noul meu baiat care este pe drum, ma îmbrac, lasand-o pe Cristina in pat confuza.
Cristina : Unde te duci?
Ryan : La Nora...
Cristina : Ce sa cauti tu, acolo?
Ryan : Voi plati taxa paternă.
Cristina : Înteleg, atunci du-te si plătește-o!
Ryan : Revin cat pot de repede in bratele tale!
Cristina : Te aștept cu drag!
Ne sarutam ca doi amorezati, ne luam la revedere pentru câteva momente si dupa ce plec din camera, ajuns la masina, plec grabit spre Nora. Ajuns in fata usei sale, bat la usa usor, dar nu raspunde nimeni, mai bat de cateva ori si deodata peste drum vad o femeie care vine spre mine.
Femeia : Tu trebuie sa fii domnul Ryan, nu?
Ryan: Da, eu sunt!
Femeia: Ma numesc Maya, sunt o prietenă de a lui Nora.
Ryan : Cu ce ma incalzeste pe mine asta?
Maya: Pai sunt aici sa iti spun ca Nora si copii tai au plecat la drum lung.. Si mi-a dat aceasta scrisoare sa ti-o dau.
Stai... Ce?? Cum adica au plecat la drum lung?  Maya pleacă spre casa de langa casa Norei si vad cum plaseaza de jos o pancartă cu,, Vilă de vânzare ".  Ce naiba? Deschid scrisoarea si scrisul Norei apare așezat pe foaia aceasta alba.

,, Acum cred ca esti in fata casei noastre, adica fosta casa, nu mai este nevoie de pensia ta, paternă, am vorbit deja cu judecatorul, i-am povestit deja situația cu noul tau copil si a inteles plecarea noastră si amânarea pensiei tale, paterne. Da, eu si copii, plecam spre o noua viata, nu stiu daca ne vom mai întâlni vreodată, despărțirile mereu sunt cele mai grele,nu?  Dar in cazul nostru, nu cred ca mai este greu sa stam departe unul de altul.
Vom fii bine departe de tine, departe de toate aceste locuri in care am trăit momente frumoase ca o familie. Sper ca drumul tau sa fie unul plin de fericire si momente frumoase.  Iti ureaza acest sfat,o fostă sotie de a ta abandonata cu copii tai. Cu bine, drag fost soț!

                           Cu drag, Nora...

Nora si copii au plecat?  Nu, asta e imposibil, nu ma așteptam la asta..  M-au părăsit asa..... Ca pe ultimul om...
Inima începe sa bată puternic, gândul ca ma voi duce la Cristina si vom începe o viata noua fara Nora si copii mei, nu prea ma face fericit acum, nu înteleg de ce.. Poate am ales prost?
De ce inima mea nu se gandeste la Cristina, mai mult,  cum se gandeste acum la Nora? Ce se întâmplă cu mine?  Nu mai stiu ce fac si ce zic..
Nora chiar a plecat... A plecat....
      

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now