Adevarul iese la iveala

1.2K 76 23
                                    

Perspectiva Ryan:

A trecut doua luni de cand Nora nu se mai trezeste, normal ca nu am putut sta cu ea, deoarece Cristina ma sunat sa ma duc acasă, pana la urma Cristina e sotia mea, am auzit ca doctorii au operat-o pe Nora si i-au scos fetita, e sănătoasă, asta ma bucura, i-am spus Cristinei de sarcina Norei ca si acolo,  eu sunt tatal.... Normal ca nu prea era bucuroasă, ne-am si certat, insa nu prea imi mai pasa de Cristina, urmează si ea sa nască, dar na... O sa fiu aici pentru Cristina! Cât despre Nora... Ei bine..... Ea este in comă indusa..... Doctorii nu i-au mai dat multe sanse, copii plâng după ea, nu au vrut sa ma vadă, cand m-am dus sa ii vizitez si le-am respectat decizia. Clara împreună cu Marco, nu m-au mai lăsat sa o vizitez pe Nora la spital, au plătit oamenii sa nu mai intru la ea... Cred ca intr-un fel mi-o merit, din vina mea Nora a facut acel atac de cord.... Sunt un prost!
Cristina : Cat ai de gând sa privesti pe acel geam, visător?
Ryan : Nu stiu..
Cristina: Sper ca nu te gandesti iar la Nora, nu uita, noi suntem soț si soție, sa nu uiti asta, ea e trecut!!
Ryan : Cristina, te rog.... Sa nu mai deliram, nu uit ce zici tu, doar ca din vina mea sa întâmplat tot, ma simt vinovat.
Cristina : Vinovata e ea ca a venit la acel eveniment, stia ca esti acolo si a venit la tine.
Ryan : Nu cred ca stia...
Cristina : Nu ii mai luat mult apărarea, mai avem doua luni si nasc si eu. O sa avem propiul nostru copil si daca ea nu se trezeste, ii aducem si pe restul copiilor tai aici la noi si o sa avem o familie mare.
Ryan: O sa avem, nu?
Cristina : Da.
Imi amintesc precis ca asta spunea si Nora cand eram însurat cu ea.... Însă nu a fost asa... Eu am abandonat-o si ea e in comă acum si inca nu e clar daca se va mai trezi vrodata.
Cristina : Azi ma duc la mama, ne vedem mai pe seara, uit-o pe Nora, nu iti face bine!
Ryan : Da..
Dupa doua ore, Cristina a plecat la mama ei si eu tot in fata geamului ajung, telefonul  meu suna de ceva timp dar incerc sa il evit, insa cred ca a sunat destul, ma duc il i-au dupa jos si vad ca cel care ma suna e Max.
Ryan : Alo?
Max: In final ai raspuns si tu!  Deschide leptopul si vezi ca ti-am trimis pe el ceva.
Ryan : Imediat.
Max: Am auzit de Nora, imi pare rau!
Ryan : Stai calm!  E vina mea!
Max: Off. L-ai deschis?
Ryan : Da, acum ma uit!
In fata mea apare un videoclip de acum ceva timp in urma cand Cristina nu era însărcinată, privesc in videoclip si observ cum Cristina se fute cu unul.
Ryan : Ce dracu e asta, Max?
Max: Aceasta filmare e din seara cand tu te-ai despartit de Nora. Frate se vede clar ca Cristina te-a înșelat din prima clipă, si eu m-am gândit asa, daca copilul Cristinei nu e al tau?
Ma trezesc la realitate , izbindu-ma puternic de cuvintele lui Max, daca are dreptate?
Ryan : Adică in acest timp Cristina ma inselat si pe langa asta e posibil ca acel copil sa nu fie al meu?
Max: Posibil. Pe langa asta tatal si mama  Cristinei sunt morți de mai bine de 10 ani, au murit intr-un accident.
Ryan : Stai asa!  Cristina a plecat fix acum doua ore la mama ei, unde sa dus?
Max: O sa dau eu mesaj la cineva sa ne spune unde este.
Ryan : Bun, cauto!
Max inchide telefonul. Eu am lasat-o pe Nora si pe copii pentru Cristina si ea ma inselat? In cel mai prost mod dar ma înșelat.... Daca copilul  e al lui ala? Ma fraierit atatea zile?
Telefonul meu sunăm din nou iar pe ecran apare Max,  îi răspund.
Max: Deschide leptopul, am gasit-o!
Deschid laptopul și mă duc din nou pe conversația cu Max iar în fața mea apare Cristina se ține de mână cu un necunoscut , apoi îl sărută pasional,  stând unul în brațele altuia pe o bancă de lângă un parc cunoscut.  E atât de fericită cu el , încât când era cu mine era foarte agitată și nervoasă.  Acesta îi atinge burta și o sărută. Filmarea continuă  tot așa , deoarece prietenul lui Max filmează în clipa de față în direct , rămân mut de ceea ce văd și nu găsesc cuvinte ce să îi fac Cristinei când va apărea din nou în fața mea , mă simt supărat, furios și aștept o explicație din partea Cristinei,  pentru că cred cu tărie că ea chiar are de explicat ceva,  cu gândul că dacă tot ce văd este adevărat,  nu știu cum va scăpa ea din mâna mea. De obicei mă ceartă că mă gândesc mereu la Nora,  dar în clipa de față și ea se gândește și umblă după cineva,  și sunt sigur ca a umblat și până acum după el , mai ales că mai tot timpul spunea că se duce la maica- sa, când ea de fapt se ducea la el pentru că maica-sa e moarta de mai bine  de 10 ani.
Privesc la Cristina cum isi ia la   revedere de la  acel tip , printr-un sărut și o îmbrățișare și văd cum păsește spre mașina sa și pleacă spre strada noastră , cred că vine acasă.  Abia aștept să văd ce explicație îmi va  da pentru tot ceea ce face, nu o să o las și nu o să-i permit să plece fără să imi explice ce dracu se întâmplă.  Nu imi  vine să cred că chiar ea mi-a făcut asta și trebuie să fiu sigur ca acel copil este al meu sau al altuia,  pentru că în seara aia, eu beat,  am făcut dragoste cu ea și nu sunt sigur dacă mi-am pus sau nu,  prezervativ.
Sa vedem ce va spune când va ajunge acasă, abia astept!!!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now