Necunoscutul

993 67 27
                                    

Perspectiva Necunoscută :

In general lumea se întreaba cat de bogat sunt de mi se oferă totul pe tavă, nu e ca si cum nu aș munci, ei cred că nu fac eu asta. Da, fratele meu mi-a lăsat o avere mare dar stiu să o măresc, moartea lui a fost pentru un timp necunoscută, însa de ceva vreme sa cam aflat tot, banul schimbă orice om in lumea asta si tot banul ma ajutat sa aflu cine mi-a omorât fratele. Nu ca e palpitant?  Nu prea mă înțelegem eu cu fratele meu însa la amundoi ne-a picat o fata cu tronc si din păcate niciunul dintre noi nu a avuto, însa asta sa schimbat de ceva vreme acea fata care o iubeam e acum în  mâna mea. Merg pe strada asta de ceva vreme si sincer doar asa ma calmez uneori. Sunt o persoană care nu prea adoră adrenalina însa de asta ma păzesc de ea, imediat ce am făcut ceva rau într-un oraș, plec fară sa mai stau pe gânduri. Fratele meu ma considera laș, spunea ca orice bărbat trebuie sa se înfrunte cu lumea pentru a ajunge în  varf. Eu nu m-am înfruntat cu nimeni dar nici nu o voi face, cei inteligenți nu fac asta, nu se obosesc asa ca nebunii daca întelegeți ce zic. Normal ca am făcut ce am făcut si asa gândindu-mă în detaliat nimeni nu ma bănuieste cu nimic. Sunt o persoana calma pana într-un punct.
Orașul care m-am mutat de data asta este prea dinamic pentru un tip ca mine calm. Oamenii de aici sunt niște prefacuți, zambesc si te înjunghie pe la spate. Asa, deci unde ramasesem?
A da!  La fratele meu.. Frațiorul care a alergat după o femeie si nu sa ales decât cu moartea lui. Nu ca e minunat? A murit un prost care nu ma asculta cand ii spuneam ca nu e el pentru confruntari. Asta e vorba lui tata înca un prost pe lumea asta în minus, ce noroc nu?
Doar tipi inteligenți pot juca pe degetele lor prostimea. Asta va fii palpitant!  Nimeni nu traieste sa nu aiba o prostie în  cap, eu încearc sa ma feresc sa ajung ca ei. Cei drept nu as fi si eu idiot nu? Doar nu le pot lua lor locul. Cat despre fata despre care vorbeam,  anii au trecut dar ea e aceiași. Un pic cam ametită, dar bine.
Cat despre serviciul meu, chiar daca par un tocilar nu sunt, hobby-ul meu preferat este omorârea oamenilor in masa mare. Eh, acest atuu e luat de la tata si el făcea la fel. Toate crimele care le-am comis de la 16 ani nu au fost indentificate, pana si poliția este proasta în lumea asta. La ce sa te astepți de la ei? Renunța prea usor.
Crimele mele sunt organizate în modul plăcut si visat de mine, am imaginatia bogată, cateva cadavre le-am tăiat cu drujba, am vazut un film de asa ceva, am încercat si eu pe cateva persoane, cam zece persoane de fapt si m-am simtit mai bine doua ore. Mereu eu fața de fratele meu am fost cel vazut superior. Si asta din cauza că el fața de mine, facea crime ca și un copil de doi ani.
Oricum eu am preluat afacerea ilegala a familiei, având averea mai mare deât fratele meu de doua sute ori mai mult, dar o țin la rece pană fata asta pică în bratele mele si după o consum cu  ea pe avere. Da, o viata de star am!
Am tot ce imi trebuie si nimic nu imi lipseste înafara de o tigara. Scot pachetul din buzunar si dupa ce imi i-au si aprind o tigara privesc oamenii de pe stradă cum se grabesc sa mearga ca melcii la închisorile lor de case, doar e seara aici deci au venit de la muncă. Ganduriile mele sunt distruse de o persoană proasta care întra cu umarul s-au in mine.
Necunoscutul: Nu ai loc pe unde sa mergi?
Persoana care ma lovit: Nu v-am vazut.. Dar nici dumneavoastra nu trebuie sa mergeți pe tot drumul.
Necunoscutul: Serios?
Il i-au de guler si il fortez sa mearga într-un loc îndepartat unde nu vad oanenii mergând pe stradă.
Persoana : Ce faci omule?
Necunoscutul :Vei vedea imediat!
Nu apuca sa mai zica si altceva ca imediat ma uit în jur, vazând ca nu e nimeni bag cutitul in gâtul persoanei.
Necunoscutul: Asa e mai mult loc pe pămant fară tine!
Ma asigur ca nu mai traieste apoi il las acolo si plec. Ii vor curața reprezentatii justiției, doar macar atat sa faca si ei . Plec mai departe si cat merg ajung în final acasa... Intru si urc treptele astea apoi intru în camera unde am lasat-o pe femeia care am iubito mai mereu. Aaa am uitat sa imi prezint fratele  poate va întrebați cine este, fratele meu se numea Dylan. Da, ați auzit si voi de el, era un prost. Nu a stiut sa atace adversarul si a fost atacat din plin. Eh, asta e a scapat planeta de un prost.
Doar nu voia cineva sa plâng dupa Dylan, mereu a fost o piedică in calea mea, stiam ca nu are sansa cu fata care o iubea, pana la urma ea la omorât,desteaptă dar nu a putut rezista la mine. Sărăcuța nu-i asa?
Ma apropii de patul unde am lasat-o, este atat de frumoasa si numai a mea!
Se va trezi în  curând si va sta după doar cu gândul la mine.
Plus am uitat sa ma prezint ma numesc Ayden Shordow si eu sunt capul mafiei Italiene pe langă asta am obtinut ce vrea, femeia care o iubeam cel mai mult... Si e doar a mea pentru totdeauna, nu ca e minunat? Am tot ce imi doresc în viata asta. Si am sa fac orice trebuie ca această femeie sa nu scape vrodată de mine pentru ca sunt obsedat de ea...

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now