Pereti au urechii

1.7K 100 29
                                    

Perspectiva Max:

Zilele de cand Nora a plecat din nou cu tipul ala, Dylan, au devenit tot mai grele pentru mine si pentru Ryan cat si pentru copii, mai ales pentru ei, nu o pot contacta, copii cresc fara mama si asta deja e dureros, nu am gasit nici un indiciu, unde e ea sau cine e spionul.. Ryan deja e prea derutat de schimbarile astea si incerc sa ii fiu  aprope ca prieten insa mie greu si mie si lui. Unde o putea duce in acest scurt timp?  Pe langa asta cazul Nora a ramas pe mine deoarece Ryan trebuie sa se ocupe de firma sa nu dea faliment, nu mai vrem inca o pierdere, nu ne poate avea la picioare acel dobitoc de Dylan mereu, servitoarea aia  a lui Ryan, Miranda sau cum o cheama nu prea sta in casa insa cand vine e impiedicata mai rau ca un copil, pana si copii rad de ea!  E ceva imposibil de inteles, cum un om fiind si femeie sa fie asa de impiedicata?  E frumoasa recunosc, acel corp, mama, mama, insa na nu imi vine sa cred ca m-am indragostit de o servitoare.... In fine sa las ideiile mele prostesti pe alta data, deci sunt in casa la Ryan si m-am uitat toata ziua la comportamentul gardienilor insa nimic straniu la ei, sunt aceiasi statui care le vezi mereu, nu se misca nu nimic,  nu cred ca sunt ei intrusi dar cine?  Ma asez pe scaunul de birou al lui Ryan si cand bag picioarele sub masa in asa fel incat sa ma relaxez si eu putin ca toata ziua am incercat sa aflu adevarul insa nu am descoperit nimic, simt cum ma scarpina piciorul, duc mana sa ma scarpin in acel loc de jos si ma aplec sa ajung la locul care ma supara. Dupa ce ma scarpin dau sa ma ridic si ochii mei sunt indreptati catre un aparat negru care este prins sub biroul lui Ryan, ce cauta asta aici?
Il dezlipesc de sub birou si il i-au in mana, dupa ce vad cum arata imi dau seama ca am gasit un sibol destul de perfect pentru operatiunea Nora, acest indiuciu trebuie vazut de Ryan. I-au telefonul in mana si apas pe ecranul la telefon, cautand in contactele mele numele lui Ryan.
Ryan: Da bro, spune repede!  Sunt la firma!
Max: Vino acasa sa vezi ceva!
Ryan: E ceva important?  Ca daca nu e nu ma chema ca nu am timp!
Max: Foarte important.
Ryan: Ok, ma imbrac si vin imediat!
Max : Bun.
Privesc cu intensitate acest aparat care simt ca l-am mai vazut undeva, dupa cateva minute de gandiri imi dau deja seama de unde il cunosc si deodata cat incerc sa imi explic, unde l-am vazut si la ce e bun, usa biroului se deschide si pe ea intra prietenul mei Ryan.
Ryan: Sper sa fie ceva important!
Max: Este, vino si priveste aici, apoi von vorbi pe hol nu aici, dupa ce vede aparatul si ii arat si suportul care il tinea sub birou, se incrunta  apoi las aparatul pe birou si ma indept cu Ryan pe hol.
Ryan: De ce nu vorbim in birou?
Max: Nu ti-ai dat seama ce e ala?
Ryan: Nu..
Max: Iti spun eu!
Ryan: Ascult! 
Max: E un emitator 4000, acel aparat trimite unei persoane tot ce vorbim, e ca si cum tu ai vorbi intr-un microfon in fiecare zi cand esti la birou.
Ryan: Am fost ascultat deci?
Max: Da, si acum iti dai seama ca ala inca ne asculta?
Ryan: Da imi dau seama!
Max: Bun, nu vreau sa stie ca l-am descoperit deoarece aceste emitatoare functioneaza pin semnale de la sateliti deci pot gasi de unde se asculta conversatia ta in birou.
Ryan: Si ce mai astepti, fa asta!
Max:Il voi lua cu grija si apoi il voi duce la amalizat.
Ryan: Perfect, in final o veste buna!
Max: Da.
Ma duc, intru urmat de Ryan in birou, i-au acel microfon il dezactivez, apoi il voi activa la masina sa nu auda tot ca asa acea persoana va stii ca i-am descoperit.
Max: Acum putem vorbi, i-am deconectat momentan, ei nu stiu ca nu le arata, cum vad ca nu e zgomot in birou si ala nu trazmite nimic atunci cred ca biroul e gol.
Ryan: Daca sunt si altele in casa?  Si cine mi le-a pus?
Max: Vom afla noi cumva!
Ryan: Da.
I-au emitatorul imi i-au ramas bun de la Ryan si plec spre sediu ca sa inregistrez semnalul de unde provine acest aparat. Vom afla usor locatia cu el! In final un indiciu!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now