Sa terminat!

3.3K 107 17
                                    

Perspectiva Nora:
Totul este atat de perfect, zilele astea dupa ce  am plecat de la parintii mei, mi le-am petrecut cu Ryan si ne simteam atat de bine. El mai era uneori ocupat cu dar incetul cu incetul m-am acomodat cu serviciul lui, ne intelegeam foarte bine, ne iubeam si eram fericiti si asta conta.
La cat am stat pe ganduri nici nu am observat ca cineva a intrat la mine in camera, ma intorc si observ pe Ryan.
Ryan: Iubito, ce dor imi era de tine, acum am ajuns de la firma.
Nora: Si mie imi era dor de tine!
Vine si ma saruta pe frunte si eu il pup pe obraz.
Ryan: Deci ce ai mai facut cat timp am fost plecat la firma?
Nora: Te-am asteptat. Am vazut ca ai venit mai devreme de data asta.
Ryan: Am terminat mai devreme.
Nora: Perfect! 
Ryan: Nora poti veni in 10 minute in gradina?
Nora: Da, insa de ce nu mergem acum?
Ryan: Ma schimb si dupa.
Nora: Ok, te astept!
Ryan se duce sa se schimbe si eu il astept la iesirea din casa. Dupa 10 minute Ryan coboara jos ma ia de mana si ma duce in gradina. Ajunsi in gradina  raman uimita, aici este o masa situata in mijlicul gradinii carr are lumanarii aprinse pe ea si pe jos sunt petale de trandafiri , Ryan vine in spatele meu si atunci cand ma intorc acesta are in mainile sale un buchet de trandafiri, mi-l da si eu il i-au apoi ii dau un sarut,ne despartim din sarut deoarece lipsa de oxigen isi face aparitia, duc trandafiri la nas si ii miros, acest miros este dea dreptul cel mai frumos miros, ador trandafiri, ma bucur ca Ryan a fost atent la asta. Cand ma despart de mirosul trandafirilor si ii las pe masa cand ma intorc la Ryan , nu il mai vad , unde e?
Deodata atentia mea se lasa in jos si vad un Ryan care sta in genunchi iar in mana lui are o cutie neagra din catifea si in aceasta cutie este un inel care este asa de frumos.
Ryan: Nora, iubito, am trecut  cu tine prin multe situatii  si sunt mandru ca esti iubita mea de aceasta astazi in acest loc aranjat de mine pentru persoana care o iubesc eu, Ryan Eric  Black, aici in fata ta, te intreb si sper sa fim impreuna pentru toata viata si sa nu ne desparta nimeni.  Iubito, vrei sa fi sotia mea?
Raman masca la tot ce se intampla chiar nu ma asteptam la asta insa tot ce se intampla ma face sa plang de fericire, Ryan ma priveste atent si confuz deoarece nu stie de ce plang.
Nora: Da, vreau!
Cand Ryan aude raspunsul meu un zambet ii apare pe fata  se ridica ma ia in brate si ma invarte apoi ne sarutam, dupa sarut el ia inelul din acea cutiuta si mi-l pune pe deget. Ma simt ca intr-un basm! 
Dupa acest moment ne asezam la masa si ciocnim paharele de vin apoi bem, totul e asa minunat, amundoi radiem de fericire. Dupa cina romantica eu si Ryan ne ducem in camera nostra, fericirea noastra sr citeste pe chipul nostru, ma simt asa de bine alaturi de el, ne asezam in pat si desigur ca asta va fi o seara incendiara.Ryan ma saruta apoi saruturile lui coboara spre gatul meu, ramanem imbratisati , Ryan imi desface rochia si eu ii arunc cravata prin camera, incetul cu incetul ramanem goi, ne sarutam parca am fi flamanzi de iubire de parca nu ne-am vazut de mult, linistea se lasa in aceasta camera, noi auzind doar respiratia noastra, prima mea noapte de dragoste este cu adevarat un adevarat succes deoarece sunt langa persoana iubita, Ryan intra in mine si gemetele noastre inunda camera, dupa aceasta partida de sex, ne invelim amundoi cu o patura stand impratisati si adormim unul langa celelalt. E atat de peefect!
Dimineata ma trezesc insa Ryan nu mai e in pat cu mine il caut prin casa si dau de el la bucatarie, ceva miroase asa de bine si brusc vad un Ryan plin de faina din cap pana in picioare care prepara in tigaia din mana lui niste clatite care au un miros de-a dreptul placut.
Nora: Buna dimineata, iubirea mea!Nu stiam ca stii sa gatesti!
Ryan: Buna dimineata, raza mea de soare, dupa cat vezi iubitul tau e bun la toate!
Nora: Ma bucur sa aud asta!  Ai nevoie de ajutor?
Ryan: Nu, doar stai si priveste un adevarat bucatar in actiune . Chicotesc si il las sa isi faca treaba privindu-l atent la cat de concentrat e uneori imo arunca o privire blanda
Ryan: Inca putin si micul dejun este gata!
Nora: Ma bucur!
Dupa ce Ryan termina, ne apucam sa mancam.
Nora: Si astazi pana la ce ora te astept?
Ryan : Azi am un program incarcat, promit ca voi veni pana la 10.
Nora : Te voi astepta, iubire!
Ryan: Asa sa faci!
Dupa ce strangem impreuna masa si facem curat, Ryan se pregateste sa plece la serviciu inainte sa plece imi da un sarut asa cum face mereu cand pleaca  si se duce spre serviciu lui, eu ramanand acasa sa il astept.
Orele se duc si se face 10 noaptea si nici urma de Ryan l-am sunat insa parca a intrat in pamant, el mereu imi raspundea, ingrijorata ce sunt ma sui la masina si merg spre firma lui. Ajunsa la firma, inaintez spre biroul lui, observ ca nu prea mai sunt persoane pe aici, ajunsa in fata biroului lui deschid usa si in fata mea, peisajul din fata mea ma face  sa cred ca mai bine eram moarta decat sa vad asta, o femeie este pe Ryan, acastia se saruta aproape dezbracatii, sunetul telefonului meu care mi-a cazut din mana din cauza la ce tot se intampla aici ii face pe cei doi sa isi indrepte privirea spre mine.
Ryan: Nora, iubito, nu e ceea ce crezi!
Nora: M-am saturat! Ryan de aici incolo sa nu mai ma cauti oricate zile vei avea pentru ca sa terminat!
Plec plangand din firma, strigatul disperat al lui Ryan  nu ma face sa ma opresc. Ies pe usa acestei firme si merg pe strada, ploaia a venit, ajunsa in fata usii prietenii mele, bat la usa, usa se deschide si prietena mea Clara iese la iveala se uita la mine de parca a vazut un zombii.
Clara: Nora, draga mea, ce ai patit?
Nora: Pot sta la tine un timp?
Spun eu plangand.
Clara : Desigur, intra sa te schimbi esti uda de la ploaie poti raci! 
Intru in casa ei, ma descalt si primesc niste papuci de casa pe care ii i-au in picioare, Clara imi aduce niste haine si ma conduce pana intr-o camera de musafiri unde ma lasa sa ma imbrac. Dupa ce ma imbrac cobor jos unde vad ca Clara a facut ceai.
Clara: Draga mea,  vino langa mine!
Nora: Acum...
Clara:Ce ai patit?
Nora: Ryan..
Clara : Ce e cu el?
Nora: Ma inselat...
Clara :Cum?  Ramane blocata si ea.
Ii explic tot ce sa intamplat si  si aceasta este furioasa pe Ryan, vede ca nu sunt bine ma trage intr-o imbratisare si spune:
Clara : Va fi bine, draga mea, vom trece impreuna peste ai sa vezi!
Ma afund la pieptul prietenei mele si imi vars nervii aici...

RAPITORUL MEU Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora