Pretenții

2.2K 97 24
                                    

Perspectiva Ryan :

Ma aflu in biroul meu cand aud niste pasii de toc care vin spre mine, acea persoană bate in usa mea si  observ atunci cand intra pe usa un toc negru, care include o rochie alba cu flori pe ea si la ochii niste ochelarii si pe cap o palarie, daca nu as cunosteo bine as spune ca este altcineva insa o cunosc pe Nora chiar daca ar fi la mii de kilometri distanta de mine tot as observao!  Oare ce doreste mica mea floricică? Nu ma asteptam la vizita ei, in spatele sau sta Felix care inclina capul pentru a ma saluta respectos,  inchide usa iesind afara din încăpere si lasandu-ma cu Nora. Se apropie de mine,  se aseaza pe scaunul din fata mea, isi pune piciorul peste celelalt picior si ma priveste serios, acum e acum!
Nora: Inainte sa comentezi altceva am de gand sa spun ca m-am gândit bine si pentru copii nostri si situatia in care ne aflam am decis sa raman aici si sa controlez afacerile de aici, asa ca asociații mei vor veni la noi acasă ca sa vorbească cu mine sau ma voi întâlni cu ei prin acest oras!
Ryan: Si ai venit de acasa sa imi spui asta?
Nora: Nu am vrut sa apara alte discuții cum ca mi-as pune viata in pericol etc, voi fi grijulie si voi continua serviciul meu!
Ryan : Daca asta e alegerea ta , nu ma opun, las ca tine!
Isi aseaza palarie pe cap mai bine, isi ia ochelarii cei negri de la ochii si ii aseaza pe biroul meu incet, astazi Nora este eleganta si m-am prins de asta de cand am vazuto pe usa. Isi ia evantaiul din geanta si incepe sa isi faca aer.
Nora : E foarte cald aici!  Cum poti sta aici, te vei coace!
Ryan : Lucrez Nora, daca nu fac asta se sfarseste toate!
Nora : Vorbești de parca ar veni sfarsitul lumii! Oricum, copii sunt acasa in siguranta si mai am o singura favoare inainte sa plec inapoi acasa.
Ryan : Te ascult!
Nora : Sunt prea multi oamenii pusi de tine care sa stea cu ochii pe mine nu crezi, oamenii de pe strada deja ma priveau confuzi, câinii tai se tin dupa mine la orice pas si asta ma cam irita, rezolva aceasta chestie cumva pana nu inebunesc!
Ryan : Doar isi fac datoria, nu stiu ce e rau in asta!
Nora : Sa fi urmarit peste tot asta e ceva rau!
Ryan : Deci problema ta cea mare in momentul asta e ca acesti bodyguarzii sa nu te mai urmarească , dar nu te gadestii ca ai putea fi in pericol fara ei?
Nora : Sunt destul de mare sa imi port singura de griji, deci nu te amesteca in viata mea, Ryan, te rog, vreau sa imi fac viata cum cred eu ca este mai bine si te rog, fara obectii!
Ryan : De cand ai devenit tu un politician punctual peste noapte, Nora?
Nora : Sper ca nu iei totul in ras ca eu vorbesc cat se poate de serios, cat despre camera unde dorm, vreau sa dormim separat , acum ca stiu totul si am decis sa raman nu ar mai trebui sa impartim acelasi pat, nu?
Unde e Nora care o cunosc?  Sa transformat peste noapte intr-un cub de gheata fara sa stiu eu, ce crede ca face?
Ryan : Nora nu am timp de nimicuri le astea acum, gardienii vor veni dupa tine la fiecare pas ca sa ai protectie, chiar daca esti mare in varsta si ai trecut prin multe, poti fi inca o țintă usoara ca esti femeie si poate vrei sa ma contrazici însă nu o face pana nu te gandesti mai bine si nu iti schimb camera pentru nimic in lumea asta, noi vom fi o familie fie ca iti place sau nu! Acum trebuie sa lucrez, datoria ma asteapta si la fel si pe tine!
Nora : Nu am nici o datorie!
Ryan : Ba ai, sa ai grija de copii cat eu sunt aici blocat la birou.
Nora : Asta nu e o datorie, eu ador sa stau cu micutii mei, nu e datorie e un beneficiu.
Ryan : Cum spui, acum te rog, nu ma deranja, te rog, Nora, vorbim acasa!
Nora : Nu pot aștepta pana atunci!
Ryan : De ce nu, ce arde?
Nora : Pai in seara asta cand vei veni de la serviciu, eu voi pleca la serciviul meu, deci sa adormi copii.
Stai ce?  Serviciu noaptea, nu prea cred asa ceva, crede ca ma trage pe sfori insa o las sa se duca si eu dupa ea, plus Felix poate avea grija de copii doar a mai facut asta, de nu are grija de ei, el moare nu eu!
Ryan : Ok, o sa am eu grija de copii! Dar tu unde tw duci?
Nora : Nu inteleg de ce ti-ar pasa, insa daca tot ai intrebat ma duc la o cina de afaceri!
Ryan : La ora 9 seara?
Nora : Da, atunci poate veni persoana respectivă care acum călătorește din tara lui aici in Miami.
Ryan : Deci asociat străin?
Nora : Da, mereu lucrez cu ce este cel mai bun!
Ryan : Asculta-ma Nora, ai grija ce faci pe la spatele meu, ca peretii au si urechii!
Nora : Ce fac, e viata mea, nu a ta, atat timp cat nu pun pericole pe copii cum ai facut tu cu dusmanul asta al tau, Dylan! Pot face ce vreau cu viata mea, Ryan!
Ryan : Vedem noi, Nora, vedem noi, insa ai grija ce faci, nu tot ce e frumos este si perfect!
Nu mai spune nimic cred ca i-am închis gura, se ridica incet de pe scaun, isi aranjeaza tinuta si palaria apoi se uita la mine.
Nora : Eu nu mai pot sta, trebuie sa plec!
Ryan : Ne vedem!
Nora : Da..
Nora iese pe usa o inchide si eu raman cu ochii țintă spre usa, femeia asta e nebuna, plus doar nu credea ca nu va fi urmarita la intalnire dar an eu un plan numai bun pentru intalnirea ei..cat si pentru pretentiile ei...  😈😁

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now