Primul sarut si betia

4.3K 130 7
                                    

Perspectiva Norei:
Imi da drumul brusc de pe bratele mele si paraseste camera nervos, nu credeam si nu imi imaginasem ca parintii lui au murit, credeam ca e un copil rasfatat si egosit care sta pe banii parintiilor dar m-am inselat. Acum daca ma gandesc imi cam pare rau de ce i-am spus, e greu sa stai 2 luni fara parintii si sa ii vezi la televizor si sa nu le poti da semne ca traiesti dar e mai greu atunci cand macar nu i-ai vazut deloc decat in poze si sa mai stii ca sunt si ucisi asta e si mai rau... Off, imi pare rau de ce i-am spus lui Ryan, insa e vina lui ca ma tine aici inchisa si nu spune nimic despre el e ca si cum ar trebui sa ghicesc eu tot ce trebuie stiut.
Au trecut deja 4 h de cand Ryan nu a mai venit la mine si nici pasii lui in casa nu se aud, oare unde sa dus asa nervos? Nu ca mi-ar pasa dar m-am obisnuit intr-un fel cu el. Privesc pe geam si vad cum vantul batr puternic peste copacii din aceasta padurii, bate atat de puternic ca ii face pe bietii copacii sa se prabuseasca aproape de pamant, natura uneori e cruda! Soarele apune incetul cu incetul iar seara isi face aparitia usor. Cat ma gandesc la spusele mele observ ca natura o ia razna si niste picaturi de ploaie destul de marisoare se aud cum lovesc acoperisul casei, cum sunt la ultimul etaj al acestei vile le aud destul de bine. Totul e stricat afara!
Atenta la peisajul dramatic de afara nu observ ca cineva a intrat pe usa mea pana aceasta nu se tranteste brutal inapoi. Ma intorc sa vad cine este insa mitosul de tutun si alcool isi fac simtita prezenta in camera, nu avem becul aprins deoarece voiam sa vad natura in adevaratul sens al cuvantului daca afara nu pot iesi macar in casa sa ma prefac ca sunt in ea. Nu vad cine a intrat in camera deoarece in camera mea e intuneric. Las persoana sa se apropie pana o sa ii vad cat de cat sa imi dau seama cine a putut fuma si bea atat, mai mult ca sigur oricine a facut asta e beat manga. Deodata un sfulger si un tunet puternic isi face prezenta sperindu-ma de moarte, camera se lumineaza si acum privesc la barbatul beat din fata mea care este distrus de betie si ud de ploaie, acel barbat e.... Ryan. Ce a patit de a ajuns in stadiul asta? Eu niciodata nu l-am vazut asa.
Ryan: Te-ai speriat papusa? spune el privindu-ma de parca ar vrea sa ma bage intr-un sac si sa ma arunce de un pod, privirea lui ma sperie si raman masca , cum de inca poate sa se tina pe picioare in stadiul in care e?
Nora: Putin.... ii spun eu privindu-l sa observ ce are de gand sa faca pana la urma sa stai in casa cu un betiv nu e o obtiune buna.
Ryan: Cum zici tu!
Face cativa pasi spre mine iar eu fac cativa in spate simt ca seara asta nu se va termina bine.
Nora: Ryan, imi pare rau, pentru ce ti-am spus atunci! Nu stiam ca parintii tai nu mai sunt, iarta-ma!
Ryan:Frica de mine te face sa spui assta? ma intreba el, privindu-ma cu acei ochii reci si plini de furie.
Nora: Nu, am spus asta pentru ca ma simt prost la tot ce am spus.
Ryan : Tu?? Te simti prost ca mai ranit sentimental? o spune acesta de parca as fi un monstru care pana acum nu mi-ar fi pasat de nimic si de nimeni de pe lumea asta. Ce se insala el!
Nora: De ce spui asta? Nu sunt un monstru Ryan!
Ryan: Adevarat, esti mai rau! Esti acea tipa care desii sta in casa cu un tip frumos si perfect ca mine de 2 luni nu da nici un randament ca s-ar indrogostii, ba din cotra, e nervoasa, se gandeste doar la familia ei si la ea nu si la cei din jur care poate tin la ea.
Nora: Nu e adevarat!
Ryan : Nu e?? începe el sa rada, nu l-am mai auzit sa rada asa isteric niciodata de cand il stiu. Bautura la derutat!
Nora : Ryan mai bine ai pleca nu esti in apele tale in seara asta plus esti ud si o sa racestii daca nu te duci sa te schimbi.
Ryan: Normal ca ma voi schimba papusa.
Nora : Ok, vorbim maine Ryan!
Ryan incepe sa rada din nou, face cativa pasi spre mine isi arunca geaca din piele care era pe el pe jos si apoi mai face cativa pasi si isi arunca tricoul dupa el ramand la bustul gol, trupul sau masiv vine grabit spre mine insa se mai si clatina uneori de la betia din el. Incerc sa ma dau mai in spate si intru in perete, observd ca nu mai am unde ma duce imi dau seama ca sunt prinsa.
Ryan : Cat crezi ca o sa mai fugi Nora?
Nora: Cat trebuie!
Ryan: Nu ai scapare!
Ajunge in dreptul meu iar mana lui ajunge la barbia mea, ma prinde de barbie si imi intoarce fata intr-o parte si alta analizandu-ma atent.
Nora: Ryan ce crezi ca faci?
Ryan: Ma uit la iubita mea atent sa vad de unde ii curge ei ura asta pe mine.
Nora: Poate din cauza ca ai rapito si ca o obligi sa fie iubita ta si ea nu vrea?
Ryan: Esti amuzanta!
Nora: Nu vad nimic amuzant la asta Ryan! Da-mi drumul!
Ryan: De data asta nu mai scapi ingeras! Seara asta vei fi a mea, asa cum trebuie sa fie!
Nora: Ce tot spui acolo? Ryan nu e momentul potrivit sa te razbuni pe mine, esti beat!
Ryan: Si ce? Nu ai mai vazut oamenii betii sau ce?
Nora: Nu asa de aproape.
Buzele lui ajung in dreptul gatului meu, buzele lui umede ma fac sa simt un fior in corp. Acesta lasa mici saruturi pe gatul meu, Ryan acesta nu e Ryan pe care eu il stiu.
Ryan: Ce gust bun ai ingeras!
Nora: Ryan, te rog...
Acesta nici nu ma baga in seama si ma pupa din nou pe gat lasand si mici muscaturi dureroase in acea zona.
Nora: Ryann.. gem eu incet dar ii strig numele apasat inainte sa faca o prostie ar fi bine sa se gandeasca dar la cat de beat e nu cred ca o va face.
Ryan: Shh, nu vrei sa strici si seara asta perfecta ingeras, nu?
Nora: Te rog, Ryan, intelege nu e momentul acum, esti beat si eu nu ma simt bine acum!
Cuvintele mele nu il fac pe Ryan sa simta nici un sentiment ochii lui reci raman aceiasi si fiorul care il am in suflet ma face sa tremur usor, nu vreau sa ma atinga asa, nu vreau asta si nu azi, nu aici!
Nora: Ryan ma asculti?
Ryan: Nu sincer nu.
Coboara cu saruturile in jos si simt ca nu mai respir de la atingerile lui si de la faptul ca sunt speriata.
Ryan: De ce tremuri ingeras, nu iti place ce vezi?
Nora: Nu fa asta Ryan! Tu nu esti asa!
Ryan: De unde stii tu cum sunt eu, nu ma cunosti, acum lasa-ma in pace, vreau sa imi termin ce am inceput.
Nora : Eu nu vreau sa continuam! Nu asa!
Ryan se uita la mine ciudat si fara sa spun nimic bratele lui ma trag spre el si acesta ma ia in brate.
Nora: Ryan, lasa-ma jos!
Ryan: Imediat!
Acesta ma arunca in pat si el peste mine, piele lui face contact cu burta mea usor dezvelita, ploaia continua si ea sa faca zgomotul ei incepand din ce in ce mai agresiva si ea.
Nora: Ryan: da-te jos dupa mine! Esti greu! Ma vei face afis!
Ryan: Macar nu mai fugi asa!
Nora: Ryann..
Nu apuc sa zic altceva ca Ryan isi baga mainile sa le prin parul meu si na trage incetul spre el, buzele noastre ajuns aproape unele de altele, frica isi face simtita prezenta in corpul meu, imi dau seama ca nu e bine ce se intampla aici, dar nu stiu cum sa ies din asta, buzele noastre fac contact incet si Ryan incepe primul pas vrea sa ma sarute insa nu il las sa imi intre in gura cu limba lui, eu sting dintii destul de apasat, observa nu ca nu poate si ma musca de buza durerea muscarurii lui ma face sa nu mai tin dintii stransi si dau drumul sransorii, neatentia mea ii lasa lui Ryan timp sa intre in gura mea si limba lui imi exploreaza toate colturiile gurii. Gustul sau de tutun cumbinat cu alcool patrunde in gura mea, acel gust e ingrozitor de amar. Sentimentul e ciudat, incerc sa il împing dar nu pot e prea puternic dupa ce analizeaza toata gura mea se desparte din sarut, pleaca din pat isi ia geaca si tricoul si pleaca din camera mea lasandu-ma speriata in pat, ce a fost asta?

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now