Ne vedem la tribunal

2.5K 113 30
                                    

Perspectiva Ryan ;

Se afla in bratele mele insa nu spune nimic, ma lasa sa o imbratisez insa nu spune nimic, ce are de gand? Eric sa dus sa ii povesteasca surori lui cele intamplate, ma bucur acum ca relatia mea tata, copii sa asezat cum trebuie, nu ma asteptam la asta insa chiar recunosc imi doream sa fiu aproape de copii mei, nu credeam ca niste copii ma pot face sa ma atasez asa usor de ei insa simtul meu patern isi spune cuvantul, Eric seamana cu mine, e tot eu si il voi invata sa fie ca si tatal sau, sa fie un junior de al meu.Insa Sophia desi are ochii mei, in rest e toata Nora, pana si la capitolul vaitare la fel ca mama ei e, copii astia suntem noi doar ca in varianta mai mica, imi ies din ganduri cand observ ca Nora iese din bratele mele se ridica de langa mine si ma priveste cu mainile la sani.
Nora: Sa nu crezi ca daca te-am lasat sa ma imbratisezi se schimba tot si voi fi din nou a ta.
Si momentul adevarului a venit, nu o voi lasa sa plece nu o pot pierde ea mi-a daruit copii care ii am, plus clovnul ala de Alton nu mi-o poate lua, ea nu poate pleca fara copii ei deci am o idei sa o fac sa ramana la bratul meu.
Ryan :Nora, nu o sa pleci nicaieri, doar nu vrei sa iti lasi copii aici cu mine si doar nu vrei ca ei sa creasca fara mama lor, ii iubesti si stiu asta!
Nora : Dar nu ii voi parasi pe copii mei, doar pe tine, pe copii ii i-au cu mine asa cum am fost si pana acum fara tine.
Sa o creada ea ca o voi lasa sa plece iar cu copii mei, nu vreau sa mai pierd nici o zi din viata mea fara ei.
Ryan: Nu, copii raman la mine! Tu i-ai avut deja de prea multe ori insa eu deabia i-am intalnit, au nevoie si de tata nu numai de mama!
Nora: Poftim?  Copii mei vin cu mine, i-ai vazut deja destul!
Ryan: Tu fara ei 4 ani cum ai sta?
Nora se uita urat la mine ramanand blocata si nervoasa. Sa blocat sau ce?
Nora : Fara ei, eu nu plec!
Ryan : Perfect, iubito, vei ramane cu noi! O sa iti placa dimineata alaturi de mine si copii vei vedea tu.
Nora: Nu am zis ca daca raman o sa stau cu tine.
Ryan: Atunci copii vin la mine am si eu dreptul sa stau cu ei catva timp mai mult sa se obisnuiasca si cu mine.
Nora:  Nu ti pot da, nu asa! Copii raman la mine ii vizitezi tu cand poti de nu voi suna la politie. Si imi voi gasi un avocat bun!
Ryan: Si in fata judecatorului ce vei spune?  Buna sunt o mama buna, dar sunt anorexica si stau mult pe la birou?
Nora: Anorexica eu? Arat destul de normal.
Ryan: Cand te-ai cantarit ultima data, doamna normala?
Nora: Conteaza?  Atat timp cat copii au trait cu mine pana acum o pot face si de aici incolo, si nu vor regreta. Am mult timp pentru ei.
Ryan: Nu stiu daca judecatorul va vedea asfel lucrurile.
Nora: Ce vrei sa spui?
Ryan: Poate ca in Paris esti influenta insa aici esti un musafir cunoscut, sunt prieten cu toti judecatorii deci succes la proces de vrei sa faci unul cu mine.
Nora: Nu poti fi prieten cu toti.
Ryan: Adevarat insa cu cei importanti da.
Nora: Orice judecator e bun in felul lui nu incerca sa ma sperii.
Ryan: Daca tu zici...
E nervoasa si pot observa asta, o femeie complicata ca ea nu ataca pana nu e stabila si in momentul de fata nu e stabila deloc ca nu are judecator deloc bun in zona.
Nora: Daca judecatorii de aici si avocatii sunt in coada dupa tine atunci judecatorii si avocatii din Paris vor tine cu mine.
Ma uit mirat la ea, nu numai ca a devenit un drac pana acum mai incearca sa si ma enerveaze. Ea tot timpul face presiunii omului, asta vrea sa faca sa ma sperie.
Ryan: Si crezi ca acei oamenii din Paris vor veni dupa tine aici?
Nora: Normal, ii voi plati bine si deja sunt un fel de cetatean al Parisului, toti cei de acolo ma iubesc si ma sprijina si le fac un mare bine tarii lor deoarece in Paris sta cel mai bun critic de moda si aia sunt eu.
Nu imi vine sa cred chiar are dreptate, aia ar face asta pentru ea, insa ai mei avocatii vor rezolva totul incetul cu incetul.
Ryan: Daca eu castig la judecata, copii vor veni la mine si tu vei putea sa ii vizitezi asta daca nu vrei sa ramai cu noi in familie sa fi sotia mea si dupa vom sta toti impreuna ca o familie, asfel doar vizite la copii.
Nora: Foarte bine, sa facut!
Chiar nu se gandeste ca nu are nici o sansa, eu nu am pierdut niciodata un proces, nu pot pierde acum. Si capusorul ei frumos nu se gandeste ca mafia care o conduc poate ameninta pana si pe avocatii ei. Nora nu sa schimbat deloc.. Pff! Stau sa vad ce face insa nu spune nimic, ma uit la ea este destul de obosita, ma ridic de pe jos si ma duc la ea, ramane blocata insa nu se da la o parte, dintr-o data se incrunta se departeaza de mine si se uita urat la mine.
Ryan: Ce?
Nora: Tu chiar nu intelegi ca noi doi nu mai putem fi ca inainte si acei copii nu pot schimba asta, pentru ca eu nu mai vreau sa stau cu tine deoarece nu mai vreau sa sufar?
Ryan: Daca nu ai mai fi atat de incapatanata ar fi mai bine!
Nora: Cine vorbea!  Nu mai vreau sa fiu obligata sa fac ce vrei tu.
Ryan: Nora nu o lua asa, te las sa faci si ce vrei tu insa eu sunt doar protectiv.
Nora: Asta numesti tu protectiv?
Ryan: Da.
Nora: Te inseli Ryan, te inseli mult, ne vedem la tribunal!
Pleaca din sufragerie si se duce rapid in camera la copii, femeia asta e nebuna!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now