Ne vedem din nou

1.1K 73 13
                                    

Perspectiva Ryan:

In final am ajuns si eu la evenimetul asta cu o intarziere de 20 minute, Cristina nu a venit din cauza ca este insarcinata, deci singur intre idioti astia, ce nasol.
Merg prin multimea care nu se mai termina pana cand voi gasi masa rezervata pentru mine. Ajuns in dreptul mesei mele, ma asez pe scaunul comod, privesc in jur si vad ca multimea de aici este mai multa decat intr-un club faimos de noapte, toti in ziua de astazi sunt bogati, cum naiba vine asta?
Cum in stanga si in dreapta am privit destul, arunc ochii in spatele meu si in fata, insa cand ma uit in fata o vad pe... E chiar ea... Nora..... Ce cauta ea aici?
In dreapta ei este asezat Marco ala, deci a venit cu el la evenimet, ce nebunie. Ce cauta el langa ea, asta nu stiu! O vad cum privirea ei este prin sala, la fel ca si a mea, insa nu ma observat, deoarece eu sunt in spatele ei si ea priveste in fata. Rochia aceia, neagra dupa ea o transforma intr-o femeie frumoasa, sexy, iar inima mea arde cand o vede pe Nora, ce se intampla cu mine?
E atat de calma si frumoasa, cum nu multe fete din sala asta sunt. O privesc profund si parca simt mirosul sau in jurul meu, chiar daca nu e langa mine. Acel Marco da mana cu niste tipi si pleaca cu ei, lasand-o pe Nora singura. Parca e un om ratacit in multimea asta.
Asteptam de ceva timp si eu si Nora pe Marco, dar spre surprinderea mea nu apare. O vad pe Nora cum se ridica dupa scaun plictisita si paseste spre privirea celor din sala, spre iesire, de una singura.
Nu mai stau nici eu pe ganduri mult si ma duc spre ea, simt ca vreau sa vorbesc cu ea.
Ma duc in urma ei prin multimea care o priveste atent si dupa ce iesim din cladire, privesc cum merge galant pe trotuarul abia plouat, se pare ca ploaia a facut ceva ravagii cat am fost inauntru.
Priveste spre cer, rochia ei larga si lunga se usa jos, insa pare ca Nora nici nu i-ar pasa asta. Ma apropii usor de ea si fara ca ea sa ma vada, inconjor in jurul talei sale mainile mele, mirosul ei imi inunda respiratia care ma duce cu gandul la casa...
Trasare la atingerea mea, insa mirarea mea cea mare este atunci cand mainile mele ajung pe burtica ei, care este destul de mare, fata de burtica subtire a Norei. Panica ca nu stie cine a atins-o, o face sa se agite in bratele mele pana cand cade in jos pe mine, sprijinindu-se de corpul meu, strainului care a atins-o, acela fiind eu.
Ma dau in jos si eu si nu apuca sa cada ca o trag de talie spre mine, scapa un mic scancen din dinti, ceva a durut-o, dar ce? Si burtica ei...... OO stai asa burtica ei e umflata, nu plina de grasime..... Nora nu sa îngrasat, ...Nora e însarcinata. Cat de prost sa fiu sa nu imi dau seama? Dar cine e tatal, atat de repede a uitat de mine, ca deja are copil cu altul...?
Se echilibreaza pe picioare si iese din stransoarea mea, se întoarce spre mine si ma priveste ciudat.
Nora: Ce cauti tu, aici? Pleaca!! Si nu mai ma atinge vrodata!!
Lovitura ce mi-a dat-o cuvintele sale in suflet ma fac sa ma simt suparat in interiorul meu...
Ryan: Nora... Tu esti însarcinata?
O vad cum ofteaza privind in jurul nostru, incerc sa ma calmez sa nu spun ceva din cauza furiei ca Nora chiar mi-a scapat...
Nora: Si daca sunt, ce iti pasa?
Picaturile de ploaie incep sa ne loveasca trupurile, ma apropii de ea, insa nu stiu daca e bine ce fac, dar asta simt si asta voi face.
Ryan: Si sa ghicesc acel clovn e tatal?Atat de patetica a ajuns Nora, sa alergi dupa banii unui bogat si sa ii daruiesti si un copil. Ce om ai ajuns!
Nora: Ce?
Ryan: Nu ma deruta ca nu iti merge. Ai ajuns o femeie asa usoara... La ce sa ma astept de la tine, nu? Zbori de la unu la altul.
Nora: Incerci cumva sa spui ca eu as fi o tarfa cand si tu ai plecat la alta?
Ryan: Eu sunt barbat, Nora, nu femeie, te-ai coborat asa de jos, nici presa nu stie de copilul lui, el stie macar?
Nora: Pleaca!! Nu te vreau aici, pleaca unde tie locul!!
Ryan: Ai devenit rea peste noapte cu mine din cate vad.
Nora: Meriti sa ma comport asa cu tine.
Ryan: Acel sot al tau Marco sau cum il cheama, cel care fugi tu dupa bani lui, probabil acum se fute cu unele in cine stie ce club si tu ai ramas ca prosta singura, aici in ploaie.
Nora: Dar, Marco, nu e...
Nu apruca sa zica ceva ca furia mea o opreste, o trag de mana inspre mine corpurile noastre facand contact, dupa ceva timp.
Nora : Ce faci?
Ryan: Dupa ce nasti, a cu-i amanta vei fi? Intreb si eu ca daca tot ne-am mai traso noi anii astia, eu ma pot comporta ca el, gen sa fi tu tarfa mea cum esti si a lui, cat ceri pe noapte?
Palma Norei face contact cu obrazul meu, puternic.
Nora :In viata ta sa nu mai spui ce ai spus adineauri.
Ryan : Nu iti place adevarul?
Nora: Ce spui tu nu e adevar!!
Se întoarce sa plece, însa dupa ce face cativa pasii vad cum sta pe loc nemiscata si dupa un minut,niste picatiri de sange se scurg de pe piciorul ei pe pantofii sai albii. Raman mirat de tot ce vad.Nora pune mana pe burta si cade in genunchi pe asfaltul ud. Raman blocat, crezand ca iar joaca vro scena insa de data asta pare ca nu e asa. Ma duc spre ea si o i-au in brate incercand sa o scol de pe jos, uda cum era. Dar dupa cand o ridic, pune mana pe burta si niste lacrimi ii apar pe obraz. Vad cum mai mult sange, combinat cu apa face contact cu pantoful ei, priveste mirata si pierduta printre ganduri, incepe sa tremure, apoi cu ultimul sau glas spune:
Nora: Mi sa rupt apa..
Privesc speriat toata scena din fata mea, Nora lesina la scurt timp in bratele mele, cazand amundoi pe spate, eu fac contact cu asfaltul ud si Nora cade pe pieptul meu lesinata.
Ma ridic si o i-au in brate, alerg spre masina, bag cheia in contact si gonesc catre cel mai apropiat spital. Sper sa fie bine!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now