~Sfarsit~

1.9K 115 57
                                    

Perspectiva Nora:

Dupa 7 luni....

Am adus pe lume pe micutul Felix, seamana lait cu tatal lui, nici o asemanare diferita de el, uneori sunt botoasa ca nu are nimic de la mine.
Stau in salon de vro 4 ore, astazi ma vor exsterna. Pe timpul sarcinii Ryan mi-a fost alaturi si asta ma facut sa ma simt foarte bine si foarte iubita. Copii se contraziceau cine se va juca prima data cu Felix insa nu stiu cum vor reactiona cand il voi duce astazi acasa. Niste pasii se aud si usa se deschide pe ea intra Ryan, care are un buchet de trandafiri in mana.
Ryan: Cine este cea mai frumoasa femeie din lume? Si cea mai puternica?
Nora : Este chiar in fata ta si este a ta!
Ryan : Adevarat!
Imi da buchetul privindu-ma bland, simt cum sentimentele noastre inca sunt aprinse.
Nora : Deci sa inteleg ca acum urmeaza nunta?
Ryan : Exact!
Ryan se pune in ghenunchi si scoate din buzunarul sacoului sau o cutie neagra, o deschide si o indreapta spre mine, in interiorul sau se afla un inel, care are niste diamante imprimate in el cu o forma de trandafir taiata in mijloc.
Ryan : Nora, vrei sa fi sotia mea si singura mea femeie pana cand moartea ne va despartii?
Nora : Daaa.
Spun eu fericita, incep sa plang de bucurie, personalul de asistente si medicii care sunt aproape si au vazut ce se intampla si niste oamenii care erau le hol, toti ne privesc de la usa si aplauda. Ryan imi pune inelul pe deget si ne sarutam privitii de numerosi ochii care sunt fericiti pentru noi.
Dupa toata aceasta reuniune si aceste fericiri, sunt exsternata ca fiind sanatoasa din spital.
Ajunsa acasa, copii impreuna cu mama si tata, ma asteapta la intrare in vila.
Cand vad in bratele meu pe Felix toti tabara pe mine si toata lumea se mira.
Eric: Dar mami cum ma joc eu fotball cu el daca este asa mic?
Nora: Prima data il lasam sa creasca si apoi il facem fotbalist in grupa cu tine.
Eric: Ok..
Sophia: E asa dragut!
Nora : Scumpa mea, ma bucur ca iti place! Dar si tu si fratele tau sunteti puii mei!
Ryan: Gata cu atata induiosare.
Sa ne pregatim de nunta care va fi peste doua zile.
Parintii si copii, cat si eu si Ryan suntem foarte fericiti la tot ce se intampla.
Rochia am aleso dinainte sa nasc, asa ca mirele si mireasa sunt deja pregatiti la fel si decoratiunile, vom face nunta pe plaja. Si o vom lua de la capat impreuna😊.

Perspectiva Autoarei Kitty:

Nunta a fost perfecta, au fost invitati toti prietenii lor in special Max. Demascarea intrusului a fost usoara deoarece chiar intrusul sa dat de gol atunci cand a incercat sa afle unde sunt copii si era filmata cand complota, politia a arestat cu o zi inainte de nunta pe servitoarea Miranda, ma bucur ca au scapat de intrus. Nunta a fost una speciala atat pentru Nora si Ryan, cat si pentru copii si parintii Norei. Copii sunt sanatosi si asteapta sa creasca mai repede Felix pentru a se juca impreuna.
Nora si Ryan, isi petrec luna de miere la Paris, unde se duc fara copii, copii ramand cu parintii Norei. Totul a ajuns un vis si acest lucru , toate intamplarile petrecute de ei pe parcursul vietii lor pana a ajunge o familie fericita i-au pus la incercari grele insa acum sunt o adevarata familie , care au invatat din greseli si le-au reparat.
Totul sa intors la normal, Max si-a gasit si el o iubita, care la scurt timp s-au logodit si ei. Totul sa asezat in final si asa va ramane de aici incolo, sau mai bine spus pana cand moartea ii va despartii! 😉








Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat cartii mele, pentru timpul care l-ati pierdut incercand sa o cititi si sa ma asteptati sa o scriu. Va multumesc si sa fiti siguri ca voi mai face carti! Ne vedem in celelalte cartii daca o sa ma urmaritii in continuare! Va multumesc pentru tot! ❤❤❤❤

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now