Volumul III

1.1K 63 15
                                    

Mă numesc Emma Julia Florence.

Și dacă ar trebui să aleg să spun un singur lucru despre mine, acela ar fi că am trăit până acum o minciună. Nimic nu te poate face să îți pierzi încrederea în tine mai tare decât pierderea propriilor amintiri. Deși încerc să îmi dau seama, nu mai știu cine sunt sau ce ar trebui să fac în continuare. Pentru că, de când a început perioada de domnie a vampirilor, s-a schimbat cu totul și viața mea.

Totul s-a destrămat în jurul meu din secunda in care m-am aruncat de pe stâncă și m-am condamnat singură la o moarte eternă. Nu știu ce îmi rezervă viitorul sau măcar dacă o să am unul. Faptul că sunt un vampir acum îmi împiedică șansa la fericire și sunt ferm convinsă că nimic nu o să mai fie la fel ca înainte. De aceea mă tem atât de mult de realitate.

Obișnuiam să urăsc vampirii, dar luând în considerare situația în care mă aflu... este posibil să îți urăști propria specie?

***

Postat pe profilul meu!❤️

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Postat pe profilul meu!❤️

Vampirium II: Spune-mi tu ce e iubirea Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum