Bună!

1.4K 86 33
                                    

Bine te-am găsit, călătorule de departe!

Lasă-mă, mai întâi să te felicit pentru parcurgerea a mai mult de o sută de părți de scriere care compun lucrarea intitulată O Domnie Însângerată!

Am început ODÎ în vara anului 2017. Era o perioadă destul de stresantă pentru mine cum urma să intru și în clasa a 12-a, iar BAC-ul și alegerea facultății devenea din ce în ce mai mult un inevitabil.

Dedicarea timpului meu înspre o lume nou nouță a fost una dintre metodele prin care m-am ajutat să trec prin niște ani destul de anxioși și nesiguri. (Nu va fi mereu rău, cu timpul totul devine mai ușor, așa că keep calm and keep going!)

Despre începuturi

Avusesem o imagine în minte despre o fată care fuge de pe moșia părinților ei pentru că va fi dată în căsătorie unui monstru. 

De cum m-am apucat să pun pe pagină primele cuvinte, personajele și-au luat un chip și o voce de-al lor, așa că Elena Duvnir a devenit dintr-o fată neajutorată cineva care era definită prin ambiție și rezistență. Leviantul se metamorfozase dintr-un monstru schițat prin două cuvinte într-o creatură construită prin straturi de istorie și suferințe într-un regat care nu era chiar atât de normal pe cât lăsa să se vadă de la depărtare.

La început, citirile au venit greu. Eram entuziasmată și dacă luam o citire pe săptămână. La un moment dat scriam la oricare dintre lucrările începute numai pentru acea cititoare (una sau două) care se prezenta/u de fiecare dată când publicam câte ceva. Pentru acele persoane continuasem să mă duc mai departe. Și ce bine am făcut! Altfel nu aș fi avut cum să ajung să vă cunosc pe mulți dintre voi. Vă mulțumesc încă o dată pentru voturile și citirile, care chiar dacă nu au fost de fiecare dată menționate (nu am scris de fiecare dată pe feed-ul meu despre fiecare persoană care a citit cartea) au fost văzute și apreciate într-atât cât m-au ținut în a continua să scriu pe Wattpad.

Ce m-a inspirat?

Ceea ce citesc preponderent constă în literatură străină. Am vrut să aduc ceva scris direct în română în stilul unor autoare preacunoscute de YA, fantasy și paranormal cum ar fi Holly Black, Sarah J. Maas, Leigh Bardugo, Tainy Lauren, Karen Marie Moning (mai multe nume apar în lista de read de pe pagina mea de Goodreads ). Nu spun că ceea ce am făcut aici se pretează la nivelul lor. Nu am avut nici timpul, nici finanțarea, nici echipa editorială care stă în spatele a mulți scriitori profesionali ca să pot face așa ceva. Însă, am vrut să văd dacă această mică năzuință ar avea vreun auditoriu.

Ce va urma de acum?

Mă gândesc că ar fi frumos dacă aș avea o versiune în format fizic al acestei cărți. Voi încerca în ce a mai rămas din vara asta să trimit câteva mailuri înspre edituri să văd dacă cineva se arată interesat de a se înhăma la o aventură înspre publicarea lucrării O Domnie Însângerată

Însă, dat fiind contextul actul, nu mi-aș face prea mari speranțe că așa ceva ar fi fezabil. E destul de dificil să publici o carte și fără bonus-ul unei pandemii care să lovească piața cărții fix în burtă.

M-ar ajuta dacă ați putea distribui cartea asta la cât mai multă lume (dacă v-a plăcut, bineînțeles) pentru că sper că cu cât cartea ar deveni mai cunoscută cu atât aș putea ajunge la încheierea unui contract înspre publicarea ei. 

Volumul II?

Plănuiesc să scriu o continuare. Am deja schițate eventualele evenimente care vor avea loc. Nu cred că mă voi apuca prea curând de cel de-al doilea volum, însă. Am în minte și titlul pentru următorul volum. Sunt destul de entuziasmată pentru ceea ce aș putea face în continuare cu aceste personaje și lume.

Întrebări și răspunsuri.

Dacă aveți orice fel de întrebare nu ezitați de a o scrie în comentarii. Voi face o parte/capitol special pentru secțiunea de întrebări și vă voi da tag spre a vă răspunde. Aștept feedbackul vostru și întrebările eventuale pe care le-ați avea.

Mulțumiri și aveți grijă de voi și cei dragi vouă!:*

//11.08.2020//12.15//                                                                                                                                        N. Pard




O Domnie Însângerată (completă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum