Răspunsuri

1.5K 59 14
                                    

Voi dedica această parte pentru a vă afișa întrebările și concomitent, răspunsurile pe care le-am avut.  Răspunsurile vin în urma preluării comentariilor din partea anterioară (Bună!)

Vă mulțumesc tuturor celor care ați citit O Domnie Însângerată și care ați făcut parte din călătoria asta (și celor care vor face).

Iar acum, secțiunea mult așteptată:

@PurpleOwel :,,Doamne. CHiar se termina. Vreau sa văd ce o sa facă in continuare Elena și Leviantul. Oare cum va evolua relația lor și ce o sa facă pentru ca recuceri Vinegra. Doamne,îți mulțumim pentru o asa carte minunata ❤️❤️❤️💓💓💞💓💗💞"

NP: Îți mulțumesc în mod special pentru tot entuziasmul arătat. De multe ori comentariile pe care le-ai lăsat ori m-au făcut să zâmbesc ori m-au intrigat. Da, per ansamblu vreau ca volumul doi să se axeze și mai mult pe relația dintre Elena și Leviant. Am o grămadă de planuri pentru Vinegra. Acum că am pus bazele lumii în sine voi putea merge mai departe la exploatarea propriu zisă a ei.

@Mary_Pary :,,Acest volum a fost foarte frumos. Imi pare rău că s-a terminat. Sper ca cea de a doua carte să apară repede.

P.s: Sănătate"NP: Mă bucur că ți-a plăcut! Încă nu am o dată stabilită în minte când voi posta părți pentru volumul al doilea. Însă, vă voi anunța negreșit!@Cristina_Cata_123 : ,,Eu ti-am citit cartea din 2018 si dupa am renuntat. Acum câteva luni am regăsit cartea in biblioteca si mi-am zis De ce nu? Merita citită iar. Am plâns,am ras, Am urat împreună cu personajele si pentru asta doresc sa iti multumesc. Esti o scriitoare grozavă iar cartea,printre cele mai bune. Sigur as cumpara cartea daca ar aparea in librărie. Love u ❤❤❤
NP: Comentariul ăsta m-a lăsat puțin cu gura căscată:)))) mulțumesc că ai decis să-i mai dai o șansă cărții!!! De asemenea, îți admir puterea de a empatiza atât de puternic cu personajele și ceea prin ce treceau ele la fiecare pas. Cred că spune multe despre nivelul tău ridicat de pătrundere a ființei umane sau, cel puțin de experiența ta cu cărțile.@MarianGrigoreMarianG : ,,Pana la urma Elena și Leviantul vor ajunge sa se iubească dar și dacă vor reuși sa recucerească Vinegra"NP: Mulțumesc pentru citiri și întrebări! Cred că ambele întrebări își vor avea răspunsul în următorul volum ;)@ralu30 : ,,Super cartea,abia aștept vol 2😘"NP: Mulțumiri!!!@CosminaPodaru2 : ,,O carte foarte frumoasă în care s-au regăsit atât de multe: iubire, ură, dramă, rivalitate, putere, slăbiciune, prietenie, dușmănie.Toate acestea fac parte din viața unor conducatori și au fost oferite, treptat. Faptul că acțiunea nu a fost grăbită, mi-a plăcut cel mai mult. Totul s-a petrecut natural, iar protagonsita a evoluat în timp. Fiecare test la care a fost supusă a format-o și a făcut-o mai puternică.
Finalul acestui volum promite multe. Sunt foarte curioasă de ce se va întâmpla în volumul 2. Sunt multe indicii despre posibile evenimente din viirorul volum, plasate foarte frumos în carte: De unde are prințul atât de multă putere? Ce se va întâmpla când se vor întâlni frații? Cum va fi următoarea întâlnire dintre divinități? Război sau tratat de pace? Vor rămâne la conducere? Vor reuși să stăpânească rebelii? Va fi acceptată noua divinitate? Multe întrebări, dar răspunsurile vor apărea cu siguranță în volumul 2. Abia aștept să îl publici. Sunt sigură că ceea ce am scris eu e puțin în comparație cu ce vei scrie în continuare. Scrii foarte frumos și am fost uimită de rapiditatea și naturalețea cu care ai scris, mai ales în ultimele săptămâni.Felicitări și succes în continuare! Este o idee foarte interesantă pe care eu nu am mai întâlnit-o. Părerea mea este că ar avea succes și ar prinde publicului interesat de povești cu zei, puteri sau supranatural. Aștept, cu drag, volumul 2!❤❤❤"NP: Am mai spus-o și o mai spus, un asemenea comentariu rar mi-a mai fost dat să văd. Îmi place că aproape toate întrebările sunt în așa fel structurate încât aș putea compune un întreg volum numai răspunzând la ele. Puterea Prințului va fi o temă principală, cu siguranță :)) De abia aștept să am șansa de a descrie reîntâlnirea dintre frați!!! Războiul și pacea sunt și ele teme ce vor urma să fie tratate! Îți mulțumesc încă o dată pentru șansa pe care i-ai dat-o cărții!!Momentan cam astea au fost întrebările/observațiile. Dacă simțiți nevoia să mai lăsați impresii sau întrebări, nu vă simțiți jenați să o faceți în secțiunea de comentarii, iar eu am să le readuc în această postare. Muah:*

N.P.

O Domnie Însângerată (completă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum