Recompensa

3.7K 194 6
                                    

David

Cum ajung la muncă sunt preluat de Ava. Îmi turuie ceva despre niște contracte, dar nu am nici un chef. Noaptea a fost prea scurtă pentru mine. O rog pe secretara să îmi aducă o cafea și întru în birou.

"-Dragul meu dar de ce ești așa obosit?" mă întreabă în timp ce vrea să îmi dea jos sacoul atigandu-ma senzual. Îi dau mâinile la o parte, îi arunc o privire urâtă și mă dezbrac singur.

Ava mereu s-a dat la mine. Știu sigur că mă vrea măcar o singură dată. Aș fi putut face din ea tot ce aș fi vrut, cele mai urâte fantezii și sigur nu ar fi comentat. Dar nu vreau. Îmi este colegă și atât. Îmi respect regula.

"-Ava, ce faci?" o întreb răstit. Știe și ea regula foarte bine.

"- Nu este nimeni care sa ne vadă!" când suntem singurii îi place să se comporte ca iubita mea. Se dă la mine destul de mult. Câteodată nu mă deranjează. Pe ce bărbat ar deranja să mai vadă un decolteu frumos sau altceva? Este o femeie frumoasă și îmi clătesc privirea cu ea. Dar oricât de mult se chinuie ea să mă corupe nu reușește, sunt de stâncă.

"-Ai nevoie de o femeie care să te trezească dimineața nu doar să te culce seara ! Cu care sa bei cafeaua dimineața. Pot fi eu aia... Promit că o să te alint puișorul meu...." mainele ei sunt pe corpul meu mișcându-se senzual... pentru alți, dar nu și pentru mine. Mi-ar plăcea o femeie de genul asta. Chiar simt că îmi lipsește asta, niște brațe în care să simt liniștea.

" - Puișor?! Ce ai pățit? Hai gata cu prostiile, nu am chef de ele. E prea dimineața!" ma uit la scârbit sincer, iar ea este mai dezamăgită ca niciodată. Iarăși un refuz pentru ea.

"-Trebuie să lași o fată sa te iubească! Asta și-ar dori și ea!..."

"- Hei! " ma rastesc la ea. Știe ca nu are voie sa vorbească despre ea.

Ma așez pe scaun și ma rog sa vină secretara mai repede cu cafeaua. Ava vine după mine și se așează cu fundul pe birou expunându-și picioarele. Frumoase picioare, trebuie sa recunosc. Mă uit un pic la ele apoi îmi întorc privirea spre monitor. Nu vreau să îi dau speranțe false. Sunt în continuare plictisit, nici mailul nu reușesc să îl citesc. O cafea bună m-ar trezi, dar secretara nu mai vine.

Peste câteva minute cineva apasă pe clanța și ușa se deschide ușor. Nu văd cine este dar aud pe cineva zicând încetul o înjurătură. Este o femeie și nu este secretara mea. Sunt curios cine se ascunde după ușă? Este o femeie sexy, într-o rochie roșie care lasă piciorul stâng sa se vadă destul de mult cât să îmi pună imaginația la muncă. Are picioare frumoase. Îmi ridic privirea și îmi place ce vad și mai sus, un corp clepsidra. În mâinile delicate ține câte o cafea și la subraț niște dosare. Cred că s-a chinuit să nu verse cafeaua, de asta înjura. Mă uit mai sus trecând de decolteul ei pentru că sunt curios să văd cine este, dar ea se uita în jos și fața ei este ascunsă de par. Cine se ascunde după buclele blonde? Își ridică capul... este pisicuța mea, adică este Ema.

Afișează un zâmbet larg când mă vede și îmi arata cafeaua. O, da! Cafeaua ei vine la fix. Data trecută a fost cea mai buna cafea băută până acum și am câteva la activ.

Zâmbetul ei dispare brusc când o vede pe Ava cocoțată pe biroul meu. Își îndreaptă spatele și începe sa meargă ca pe podium. Asta îmi dă mari emoții, nu cumva să verse cafeaua pe mine. Chiar vreau cafeaua aia și nu pe mine. Totuși trebuie să recunosc că este sexy. Descopăr din instinct am ridicat din sprinceană, îmi place ce văd, dar mă concentrez și îmi ascund emoțiile. Privesc în altă parte, dar cu coada ochiului o urmăresc în continuare.

"- Tu nu știi să bați la ușă?" o întreabă aroganta Ava.

"- Din păcate am doar două mâini... ocupate amândouă. Dar ce, deranjez? " îi răspunde Ema zâmbind ironic.

"- Discutam despre un contract. Oricum David nu are nevoie de cafeaua ta! Are secretara care se ocupă de asta. Sau acum ești și secretara?" continua Ava cu răutate.

" - Nu, nu... Cafeaua eu o vreau!" mă bag eu în seamă. Asta îi provoacă Emei un zâmbet pe buze.

"- Poftim!" îmi spune foarte dulce în timp ce întinde cafeaua.

Apoi se așează și ea pe birou în aceeași poziție ca Ava. Mai ca m-am înecat. Trebuie sa recunosc am o priveliște superba. Rochia ei despicată într-o parte mă lasă să văd destul de mult din picior. Doamne! Are niște picioare... Wow! Lungi, tonifiate, perfecte... Perfecte să trezească demonul din mine. Băiete treci la culcare că suntem la muncă și nu avem timp de joacă.

"- Ce faci?" o întreabă Ava rautacioasa.

"- Vreau să discut cu David despre un contract și dacă așa trebuie să stau..."

Încep să aibe replici răutăcioase între ele, dar eu nu pot sa mă concentrez la ele. Picioarele astea mă înnebunesc. Femeia asta are un corp făcut după gustul meu. Fiecare gest al ei îmi dă foc mai tare și pantaloni sunt din ce în ce mai strâmți. De data asta pantaloni rămân pe mine... închiși la fermoar.

"- Acolo sunt două scaune ca să stați pe ele. Va rog..." îmi pare rău, dar nu mai rezist simt ca îmi explodează pantaloni pe mine. Ava este uimită de gestul meu, iar Ema se uită cu o ură la ea de care eu nu am mai văzut. Dar totuși se ridica odată cu rivală ei și se așează pe scaun.

" - O sa revin mai târziu când o să fii mai liber. Apropo,tu cine ești?" are Avz o superioritate de nedescris.

"- Ema, director economic!" nu se lasă deloc fetița asta. Joacă dur! O privește în ochii fără să o slăbească.

"- în două zile și devenit directoare, nu? Acum înțeleg de ce! " Ema i-a foc. Se ridica de pe scaun probabil să o strângă de gât. Adevărul că a exagerat rău de data asta. Ea ar trebui sa înțeleagă ca nu toate profită de sex ca să avanseze în carieră.

"- Ava, ieși! " intervin pentru că atitudinea ei nu îmi place. Nu arunci cu  acuzații de genul acesta în colegi.

Nu îi convine ca îi țin partea Emei. Îmi aruncă o privire urâtă și pleacă. Ar trebui să îmi mulțumească că am scăpat-o cu viață din mâinile adversarei.

Pisicuței  îi fac semn să se calmeze. Nu prea îi convine, dar nu are de ales. Ceva îmi spune că acum își face un plan de răzbunare.

"- Mulțumesc pentru cafea!" ii spun după ce sorb din ea.

"- Este recompensa pentru fapta bună de ieri" îi mulțumesc încă o data cu un zâmbet. Apoi revin la muncă.

"- Clauza a treia din contract este ridicolă." începem sa vorbim despre contract, dar gândul ei este departe la Ava.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now