Dresorul de pisicuțe

3.7K 198 9
                                    

David

Dimineața a început bine. Am văzut-o pe ea și mi-a făcut ziua mai frumoasa. Ema l-a băgat în sperieți pe Tim parcand atât de aproape de el. Tocmai lângă el a găsit. El care își iubește mașina mai mult decât... decât orice femeie pe care a avut-o până acum.

A ieșit din mașină cu un zâmbet de învingătoare, îi place la nebunie când reușește să fie mai bună decât un bărbat. Mulți nu ar reuși să o bage acolo.

"-Stai liniștit! Lumea spune că mă pricep să conduc!" sunt sigur că a spus-o pentru mine. Sunt mandra de tine! As vrea sa o strâng în brate, dar nu pot.

" - Chiar frumoasa mașina, așa că tine! Ți se potrivește și culoara roșie perfect. " ahh, nu! Tim începe cu vrăjeală lui și ei se pare că îi place. Și eu care vream să o iau în brațe, acum aș trânti-o. Să se trezească la realitate. Tim face așa cu toate, nu este cu nimic mai specială decât cea de ieri.

Tim întotdeauna a reușit să cucerească femeile mai ușor decât mine. Două, trei complimente și fata i-a căzut la picioare. Credeam că ea e altfel, nu își ridică fusta la primul care îi spune că este frumoasa. Sau mai bine zis speram să nu fie o ușuratica. M-am înșelat. De asta nu am nici un chef să îi mai salut. Îmi întorc scârbit privirea. Îi trântesc și ușa în fața poate o lovește și se trezește.

Nu am reușit să scap de ea prea mult pentru ca se aruncă în bratele mele în lift. Sa îmi bag picioarele!

Stă în fața mea. Îi simt respirația și parfumul dulce fructat. Trag aer în piept ca să îl simt mai bine. Mă înnebunește. Deja sunt excitat. Iar faptul că se rușinează când o privesc fix în ochii, mă întărește și mai tare. Fata asta mă provocă, oare cât de repede o pot face să se irosească? Oare cum arată? Dacă o sărut cum ar reacționa? Gândul asta mă face să chicotesc în mintea mea.

Nu înțeleg de ce reacționează așa cu mine. Cu ceilalți bărbați s-ar lupta fără nici o problema. Este bataioasa fata. Doar cu mine se rușinează și asta îmi place maxim. De fiecare dată când vrea să se certe cu mine mă uit la ea și este terminată. Câștig fără drept de apel pentru că nu mai are voce să spună ceva. Cred ca în bratele mele s-ar topi toată și mie mi-ar plăcea la nebunie.

Tata parcă îmi aude gândurile necurate pe care le am cu Ema și mă trezește la realitate. Mă cheamă în birou de parcă aș fi chemat în cancelaria scolii. Sunt sigur că presupune el la ce mă gândeam mai devreme. Iar Ema pare speriată, parca și pe ea a prins-o cu gânduri necurate. Sper ca cu mine și nu cu Tim.

Încerc sa fiu atent la ce spune Ava, care turuie de ceva timp, nici nu știu ce spune. Nu reușesc! Mă zăpăcește parfumul ei. Nu uita David : regula este regula și nu se încalcă. Nu ai s-o fuți decât în mintea ta. Mai bine diseară ies la agățat. Trebuie sa fut ceva ca să îmi revin.

Ajung în biroul la tata.

"- Ce faci? Ce ai să îmi spui?"

"- Cred ca mai interesant este ce ai tu să îmi spui!" și râde mișelește. Dar nu înțeleg. Ridic o sprinceana la el.

"- Ema!... Este drăguță! Și este puțin spus, foarte puțin spus!" ma încruntat la el.

"- Trebuie să îi spun ceva mamei? Sau reușești să îți ții pantaloni pe tine? Apropo, pare cam greu de îmblânzit, crezi că mai poți? " râd în coltul gurii.

"- Mama ta este destul de mulțumită, dacă asta vreai să știi! "

" - O nu...! Fără detalii tată! Chiar nu vreau să știu... Doamne! " sunt scârbit de gândul asta. Au dreptul, așa este, dar mama este mama și nu vreau astfel de detalii despre ei. El se amuza teribil când mă vede asa.

"- Dar tu poți să o îmblânzești? " ridică sprincenele spre mine.

" - Deci despre asta era vorba! " Am impresia că îmi citească gândurile. Ai grija când sunt lângă ea că s-ar putea sa te rusinezi.

"- Sau mai bine te îmblânzește ea pe tine! Ai nevoie de o femeie ... " îl întrerup ridicând mana pentru ca nu am chef de discursul asta.

" - Nu începe iar. Femei am destule, tată! Știi prea bine că nu duc lipsă de sex. Dar nu trebuie sa știi tu ce femeie îmi trec mie prin pat sau să îmi aduci una. Mă descurc. Oricum nu fac sex cu femeile de la muncă. Știi regula mea! " doar mă gândesc la ea când fut pe alta, atât. Este prea îngrijorat pentru mine. Ma enervează!

"- Fiule ai nevoie de o femeie care să rămână în patul tău. Să te trezești dimineața lângă ea sa îți facă o cafea știi tu... ca Angela... " ultimele cuvinte le spune încet. Știe că a atins un punct sensibil. Soția mea... Întotdeauna mă întristez când mă gândesc la ea. Încă nu mi-am revenit după moartea ei, deși au trecut ani.

" - Au trecut ani buni de la moartea Angelei și tu nu ai mai avut o relație. Știi... atunci când faci sex de mai multe ori cu aceeași femeie?" dau din cap supărat.

"- Și tocmai pe Ema ai găsit-o? Nu vezi că ies scântei de fiecare dată când ne vedem? Vrei să apar la știrile de la ora cinci că mi-am omorât soția? " sunt nervos pentru că nu îmi place când se bagă în viata mea. Ma descurc și singur.

"- Cred că ești destul de bun la sex încât să o calmezi, doar ești băiatul meu și ce se naște din pisica șoarece mănâncă, iar eu știu că sunt bun! " îmi ridic sprincenele și dau din cap. Știu că are dreptate. Pot să o calmez pe Ema, iar noi doi în pat am fi... de vis.

" - Știi ca mama ta este cu ursitul, dar nu pot sta cu mâinile în san când vad chimia asta dintre voi. Nu poți să negi asta, v-am văzut în lift și nu numai." știam eu că și-a dat seama. Ar putea fi ceva între noi, dar nu o să fie.

"- Dacă ți-o dorești atât de mult ca nora, vorbește cu Tim. Pare că ar fi ceva și între ei. " spun printre dinți ironic și degustat.

" - Tim și cu Ema! Nu! Lui îi trebuie altfel de femeie. Ema se plictisește lângă el. Nu reușește să o imblanzeasca! " dâ într-una din cap în semn de negare. Ia uite mă, eu sunt Făt-Frumosul! Dresorul de pisicuțe rele! Cum ma prixopsesc eu cu pacostea.

Noroc că a întrat Ema și discuția s-a terminat. Așa sper! Doar nu o să aibe aceeași discuție și cu ea.

"- Bună ziua! Sper că nu am întârziat! Despre ce este vorba? " tata vrea să ți-o trag. Mai vrei să mai discutam sau ne apucăm de treabă? Mă uit la ea și mă bucur că nu îmi citește gândurile că altfel eram demult dat la rechini.

Între timp vine și Tim cu Ava. Dacă aude planurile tatei, Ava o omoară pe Ema, sau invers ca și pisicuta este rea.
Hai tată spune care este subiectul ședinței!

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now