Planu

3.6K 190 4
                                    

David

Urmele lăsate de ea pe corpul meu nu mă lasă să o uit. Vânătăia de pe gât și zgârieturile de pe spate îmi aduc aminte de pisicuta mea. Parcă încă îi simt atingerea... îmi doresc să îi simt atingerea iar. Îmi pun repede tricoul și bluza. O închei pana sus   ca să îmi ascund urmele. Nu vreau ca Tim sau tata să vadă ceva.

"-Ce este cu tine David?" ma întreabă Tim intrând în vestiar. Mă uit la el ridicând dintr-o sprânceană.

"- Pari abătut... Te-a zapacit vreo una?" Tim face ochii mari la mine în încercarea de a descoperi secretul.

"-Ma așteaptam ca excursia în New Town să vă priasca, dar voi ați venit mai certați decât ați plecat. Ce s-a întâmplat între tine și Ema?" acum mă ia la întrebări și tata. Mă simt pus la colț, dar nu voi ceda și nu voi mărturisi. Ma comport ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

" - Nimic! " îmi strâng lucrurile evitând astfel privirile celor doi.

"-Ai fost cu așa bunăciune de femeie și nu s-a întâmplat nimic? " este intrigat Tim. Mă uit încruntat la el, nu știu ce m-a enervat mai mult că nu mă crede sau ca sunt gelos.

" - Suntem colegi Tim, colegi atât! Nu uita de regula mea, fără sex la muncă! " sper să mă conving și pe mine cu replica asta.

"-Nu mă interesează regula ta. Vreau să vă înțelegeți și să nu mai urlați la mine în birou. " mă cearta tata. Astăzi eu și Ema am urlat unul la celalalt fără un motiv bun. Vream doar sa ne descarcam nervii și ne-am legat de niște tâmpenii doar ca să ne certăm.

Sunt nervos pentru că nu pot înțelege de ce s-a supărat dimineața. A fost atât de bine și brusc totul s-a schimbat la 180 de grade. De ce oare? Ce a deranjat-o atât de tare?

De mult nu am mai avut o așa partidă grozavă de sex. Și mai grav de atât, mi-a plăcut să dorm cu ea în brațe, să mă trezesc lângă ea. La naiba! Sper să nu mă îndrăgostesc! Nu de ea! Se pare că ea este destul de complicată și eu nu am timp sa ma complic.

"-Nu știu cum și nici nu ma interesează cum, dar vreau să vă împăcati. Mai bine zis să vă înțelegeți. Ai înțeles?" tata vorbești pe ton ferm. Se pare că este foarte serios după modul în care mă privește fix în ochi.

"-Și ce vrei eu să fac dacă ea este nervoasa? Ți-am zis să o dai afară!" încep să tip eu.

" - Nu vreau să o dau afară. Ema este foarte bună pe postul ei de asta trebuie sa te înțelegi cu ea. Nu vreau sa o pierd, așa că impac-o! Nu cred ca trebuie sa te mai învăț la vârsta asta cum să te porți cu o femeie ca să te ierte! Poți sa începi cu o cina, de exemplu. " la sfârșitul predici tata îmi face cu ochiul. Mi-a pasat mingea și eu trebuie sa o joc acum. De ce eu? De ce trebuie sa o impac eu pe ea? Ea a fost cea care s-a purtat urat cu mine. Ea er trebui să își ceară scuze, nu eu.

" - Să o împace Tim! " spun cu jumătate de gură.

" - Tu o superi și eu să o împac? Ok, fie! Dar dacă o să profit de ocazie și o să înscriu să nu te superi!" râsul lui Tim mă face să îi arunc o privire urâtă.

"-Ce te încrunți? Ai avut șansa ta sau... ești gelos? "când am auzit vorbele lui Tim mi-am dat seama de reacția mea. Și da, este una de gelozie,desi nu ar trebui. Încerc să îmi stăpânesc nervii și să îmi ascund gelozia cât mai bine, să nu o vadă nimeni.

" - Hei! Am zis că este prețioasă Ema pentru firmă. Nu este vreo fufă pe care sa o pasați între voi. Dacă vă îndrăgostiți de ea bine, nu am ce zice, dar nu va las să vă jucați cu ea. Sunt atâtea femei în orașul asta, găsiți-vă altă pentru joacă!" ne pune tata la punct pe amândoi.

Nu aș vrea să mă îndrăgostesc.  Am iubit o dată și am iubit cu patos. Nu am ținut cont de nimic și nimeni, m-am dăruit total relației și nu îmi pare rău. A fost frumos pentru amândoi, dar am suferit mult când a dispărut din viața mea. Încă nu m-am vindecat.  Nu știu dacă mai am putere sufleteasca să fiu iar rănit, cu inima făcută țăndări. Nu as vrea sa ma îndrăgostesc din nou și în nici un caz de ea. Ar fi prea complicat în primul rand pentru că ea este vulcanică și în al doilea rând eu nu mai sunt singur. Când ești tată aceste probleme sunt mai delicate.

Jack

"- Tim ție îți place de Ema?" îl întreb după ce pleacă David trântind ușa în urma lui.

"-Este o femeie frumoasă! Dar este mai potrivita pentru David, par ca se completează unul pe celalalt ."

"- Mă bucur că ești de aceeași părere cu mine.  Acum să vedem cum facem să fie împreună. Ce zici încercam să îi cuplam?" pare incantat de propunerea mea, dar ceva îl reține.

" - Va fi greu! David nu vrea să se mai îndrăgostească... sa sufere iar... După ce a pierdut-o pe Angela el nu a mai avut nici o relație. Nici măcar nu a ieșit de două ori cu aceeași femeie. Nu știu cum o să reușim." Tim dă din cap îngrijorat.

"- Am observat și eu. De asta spun că are nevoie de cineva care să îl ajute." pun accentul pe ultimul cuvânt pentru că vreau ajutorul lui Tim și știu ca el ține la fratele lui și o să îl ajute. În plus amândoi știm cât de mult a suferit David.

" - Mi-am adus aminte. În seara asta este o petrecere la Castel. Este un bal mascat. Tot ce trebuie sa facem este să îi punem pe cei doi față în față fără să știe și poate iese ceva. Așa David nu își va încălca regula și Ema nu va fi timorată că este curtată de el. Ce spui? " Tim se întoarce din drum pentru a îmi spune ideea lui. Știam că mă pot baza pe el.

" - Cum facem ca cei doi să se întâlnească? Fiind bal mascat ar putea vorbi cu altcineva. " Nu îmi vine nicio idee.

" - Ema stă cu Ana, o să vorbesc cu ea. " îi apare zâmbetul pe față pentru ideea asta bună.

"-Dar crezi că o să fie de acord?" îl întreb eu.

" - Cu vrajeala mea conving orice femeie!" rânjește  Tim foarte sigur pe el.

" - O să vorbesc cu ea ca să vad cum se costumeaza și apoi trebuie doar sa îi aducem împreună. O să încerc să îi pun la aceeași masă. Dar vad la fața locului. " îmi explica Tim planul lui. Pare unul bun, sper să meargă.

Cafeaua ta, iubire! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum