Balul

3.8K 192 4
                                    

Ana

"-Diseară mergem la un bal mascat!" ma duc la Ema cu zâmbetul pana la urechi. Sunt foarte încântată că am un motiv să o scot din casă.

"-Nu! Nu am chef!" îmi răspunde ea plictisită. Eram sigura de acest răspuns așa că insist.

"- În primul rând nu te-am întrebat. În al doilea rând trebuie să ieși din starea asta a ta că mă molipsesc și eu și nu am chef să fiu supărată. " se pare că trebuie să fac pe șefa pentru a o scoate depresie.

" - O să mergem la bal și nu o să te recunoască nimeni dacă o să rămâi cu masca pe față.Poți să faci ce vrei ca să uiți de David. Poți să faci sex cu cineva de exemplu... fără să știe cine ești." ridic din sprâncene poate o conving.

"- Nu fac sex așa cu oricine și oricum! " îmi arunca cuvintele în fața și apoi pleacă spre bucătărie.

" - Ok, poți și să stai de vorba doar hai să ieșim din casă! Altfel riscăm să ajungem niște băbuțe enervante cu multe pisici" și imit o pisică care scuipa.

Reușesc să o conving într-un final după mii de insistențe. Îi dau costumul de pisică. Se uită la el incruntand-se și făcând ochii mici.

"- Altceva nu mai ai?" i-am arătat costumul de prințesă și l-a refuzat și pe acela. Încep sa ma enervez ca planul nu merge. Este foarte greu să o convingi pe Ema să facă ceva dacă ea nu vrea. Astea sunt costumele pe care le-am închiriat conform planului lui Tim,deci trebuie să ne îmbracam cu ele. Dar suntem întrerupte de telefon.

"-La naiba, asta o sa dureze! Mai bine lasă-mi adresa și vin și eu mai târziu. Promit!" se scuză ea cu o față drăguță la mine.

"-Promiți, altfel mă supăr tare!" îmi dă din cap ca da. Cu coada între picioare plec la petrecere. Sper din tot sufletul sa vina, chiar dacă nu se împacă cu David măcar să se distreze. Să nu mai fie supărată.

Ajung la destinație. Nu îmi vine să cred că chiar este un castel. Este atât de mare și frumos, chiar mă simt ca o prințesă. Este superb. Mă dau jos taxiu. Pășesc pe scări și sunt uimită de câtă lume este.Îl caut prin mulțime pe Tim și nu reușesc să îl găsesc. Este plin de oameni costumați în prinți, Zorro și Batman.

"- Ai venit singura? " ma întreabă o voce de bărbat. Mă întorc și îl recunosc pe Tim îmbrăcat într-un costum de prinț.

"- Da! A zis că vine mai târziu, de fapt vad că mi-a dat sms că a ajuns. Este o pisică." spun eu cu zâmbetul pe buze. Ne întoarcem amândoi privirea spre intrare așteptând ca pisicuța noastră să își facă intrarea.

"- Original costum...păcat că mai sunt o sută de pisici. Stai uite ca întra una, după vrăjitoarea aia sexy cu parul albastru. " mă uit urat la Tim. În primul rând el a ales costumele și in al doilea rând o cautam pe Ema,nu vrăjitoarea sexi.

" - Și David cum este costumat? " îl întreb uitându-mă după el.

"-În Zorro! " a picat cerul pe mine când l-am auzit. Sunt foarte mulți de Zorro. Data viitoare trebuie să stabilim niște costume mai deosebite.

Începem să îl cautam pe Zorro. Când îl găsim pe el pierdem pisicuta. Pisicuța care de fapt nu este Ema. Și uite așa am petrecut o oră. Cu greu am reușit să îi aducem împreună, dar in sfârșit Pisicuța vorbea cu Zorro pe terasă .

Eu cu Tim îi privim mândri cum cei doi flirtează , râd, se ating. Atât de bucuroasă sunt pentru prietena mea. În sfârșit este fericită. Totul este perfect până când o voce bărbătească ne trezește din visul nostru frumos.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now