Cina Cu Prietenii

3.5K 198 4
                                    

David

Deschid ușa casei și zarva care se aude ma trezește din gândurile mele. O caut din priviri pe Ema. Stă pe canapea cu Izzy în brațe și zâmbește. Îmi place atât de mult imaginea asta încât aș vrea să o vad in fiecare zi. Lângă ea este Ana un pic timidă. Ea privește cu coada ochiului pe Christian. Bărbatul îi răspunde cu un zâmbet de lângă bar unde se întreține cu tata si Tim.

"-  Ce frumos  că ne onorezi cu prezența în sfârșit ! " mă surprinde mama care vine din bucătărie. Toți ochii se îndreaptă spre mine, mai puțin cei albaștri.

"-Ai venit!" exclama Ava care se ridică din fotoliu și vine spre mine. Buzele mele se unesc într-un mic zâmbet . Nu l-a provocat Ava care vine spre mine, ci fetele, Ema si Izzy. Amândouă își îndreaptă privirea spre femeia care se îndreaptă spre mine. Aceeași privire ucigașă o au amândouă. Izzy se eliberează din bratele Emei și fuge la mine în brate. Fiind mai aproape și mai rapidă ajunge înainte ca Ava să se apropie de mine. Aceasta începe să scoată flăcări pe nas de nervi. Cunoscând-o pe Izzy, sigur s-a strâmbat la ea. Poate ar fi ripostat femeia, dar Ema se ridică în picioare în dreptul ei avertizând-o tacit că ar fi bine să stea cuminte.

Înaintez cu Izzy lipită de mine spre grupul de bărbați. Schimbul de priviri ucigașe continua. Ema este prima care cedează. Începe sa vorbească cu mama, acum o supraveghează pe Ava doar cu coada ochiului.

"-Puteți să vă așezați la masă!" ne anunță Teresa. Femeia care o ajuta pe mama cu treburile casei.

Ne îndreaptă cu toții spre masă. Tata se așează în capul mesei, mama lângă el. Eu aștept sa vad unde se așează Izzy pentru a sta lângă ea. Aceasta se așează lângă mama .

" - Eu stau aici!" Vreau să trag scaunul să mă așez lângă, dar ea o vrea pe Ema.

"-Te rog poate să stea Ema aici? Tu stai lângă!" nu apuc să fac schimb de priviri cu blonda mea, ca să îmi confirme, ca mama continua așezarea mesei.

"-Poti să stai lângă Tim, Ava! " acesta se așezase în celalalt capăt al mesei. Ava se resemnează și se așează lângă el și in fața mea . După ea era Ana și Christian.

Mâncarea miroase și arată super.  Mama a pregătit felul ei de mâncare special, friptură cu un sos delicios și legume.  Faptul ca nu am mai mâncat de mult și imi este o foame de lup o face si mai delicioasa.  Izzy nu mai așteaptă prea mult si se servește cu o porție mare.

"-Să înțeleg că îți este foame!" se amuză mama.

"-O domnișoara rafinată mănâncă puțin!" completează Ava abia punându-și două firimituri in farfurie. După cum se uită Ema la ea sigur o să îi rămână în gât. În schimb Izzy este prea ocupată cu mestecatul pentru a o baga în seama.

Au urmat niște discuții banale la masa, dar din care Ava vrea tot timpul sa aibe ultimul cuvânt sau sa pară o domnișoara foarte rafinată. Observ cum Ema fierbe la foc mic lângă mine incercand să îi ofere mai multă atenție lui Izzy sau face un schimb de priviri cu Christian. Acestea nu au nimic din sentimentele dintre doi îndrăgostiți, senzualitate sau vreo conotație sexuala, ci mai degrabă bărbatul vrea să o calmeze, să se asigura că nu explodează. Îl înțeleg perfect si eu ma uit la ea ca la o bombă cu ceas.

"-David este cel mai mare fan al tău, poți să îi mulțumești lui ca ai ajuns aici! A insistat foarte mult să te aducă! " îi spune tata lui Christian. Se uită la mine cu niște ochii mari, eu îi zâmbesc ca răspuns si tatei îi mulțumesc în gând cu o înjurătură ca mi-a adus aminte. Acum regret că am insistat sa il transfere pe el, doar nu mă bag de obicei în deciziile clubului. Dacă nu venea o aveam pe Ema doar pentru mine.

" - Mulțumesc! Dar Ema este cel mai mare fan. Dacă nu era ea nu ajungeam fotbalistul de astăzi." se uită cu admirație la ea. Este normal doar este iubita lui.

" - Nu știu dacă mai țineți minte declinul meu, ala a fost momentul când doar Ema a stat lângă mine și m-a scos din noroi. Îmi aduc aminte și acum când m-a trezit dimineața cu o cana de apa pe față ca trebuie să mergem la alergat...ea cea mai leneșă persoana din lume... Chiar după ce au aflat că mă drogasem, ca umblam prin cluburi cu cele mai sexy femei  na... Ca atunci când ești tânăr cu mulți bani, le incerci pe toate.... Dar ea a fost lângă mine! A fost antrenorul meu, mentorul meu... A fost totul pentru mine... Pentru ca a fost singura care mi-a dat a doua șansă. " îi cunosc foarte bine cariera lui si imi amintesc ca a avut o creștere spectaculoasa într-un timp foarte scurt și apoi acest eveniment nenorocit care putea să il coste cariera.

" - Asta s-a întâmplat acum mulți ani... De atunci sunteți împreună? " o spun cu o voce mai înceată, pentru că îmi doresc să nu fie așa. Îmi este greu să mă bag într-un cuplu când știu ca îi leagă atâtea. Dacă este o greșeală și ea chiar îl iubește pe el?

" - aaa... Mmm.. " se bâlbâie amândoi. Se privesc in ochii și parca au încheiat deja un pact al tăcerii. Nici unul nu mai spune nimic.

"-Ce înseamnă sexy ?" nevinovăția din intrebarea lui Izzy ne-a lăsat muți pe toți. Tata se uita când la mine când la mama, să vadă care din noi răspunde. Înghit în sec și încerc să formulez mai întâi în cap răspunsul ca să il analizez bine înainte de al rosti.

" - În primul rand înseamnă că Christian o să își ia vreo două după cap" întrerupe tăcerea Ema și îi face pe toți să râdă.

"- Sexy este o femeie cu haine mai mici decât ar fi trebuit și din cauza asta se vede mai multă piele si..."  ea este foarte serioasa când vorbește și se vede că își caută cuvintele, dar Izzy o intrerupe și se uită urât la mama mea.

"- Bunico să nu îmi mai dai pijamale alea cu steluțe, pentru că sunt mici și eu nu vreau sa fiu sexy!" ne-a bufnit pe toți râsul.

Cafeaua ta, iubire! حيث تعيش القصص. اكتشف الآن