Iubita

3.8K 188 2
                                    

Ema

" - Dl Smith, iubita mea vrea să spună că nu negociem acest punct." David îl privește tăios pe bărbat.

Întâlnirea cu partenerii de afaceri a început de ceva timp. Din partea firmei IMH sunt 3 reprezentanții. Dintre care și dl Smith. Un bărbat de 30 de ani, cu un par blond inchis și ochii căprui. Este un bărbat sexy care știe acest lucru și tot timpul încearcă să mă cucerească.

Când am făcut cunoștință a fost singurul care mi-a sărutat mana uitându-se fix în ochii mei desi eu am vrut să dau noroc, ca bărbații. Nu mi-a plăcut acest gest. M-am simțit stanjenită ca tot timpul avea comentarii cu iluzii sexuale.  Dacă nu intervena David, îl luam la bătaie. Nu știu cât mai rezistam.

"- Ema este iubita dumneavoastră?" este uimit și parca tocmai a făcut un duș rece.

"- Da sunt iubita lui!" răspund mândră și bucuroasă de acest titlu. M-am simțit mai curajoasa și am simțit ca pot câștiga orice lupta. Am fost atât de bucuroasă ca și David a fost surprins și îmi zâmbește.

Aceasta intervenție l-a potolit pe dl Smith și am putut discuta normal, fără să mă mai simt o femeie hărțuită ci un profesionist într-o încăpere plina de profesioniști .

După ședința în drum spre hotel David se uită scurt la mine și îmi spune:

" - Îmi pare rău ca am intervenit în timpul ședinței, dar mă enerva foarte tare că se uita doar la fundul tău fără să te asculte. Nu de alta dar tu chiar știi ce vorbești, nu bați câmpii de aiurea."

"- O iau ca pe compliment!" inima îmi sare în sus de bucurie și pe buze îmi apare instant un zâmbet mare.

"- Dacă nu erai deșteaptă nu mai erai în companie de mult. A fost singurul motiv pentru care nu am insistat să fii dată afară. " îmi spune foarte serios.

" - Ai vrut să mă concedieze? "ma încrunt la el și îi caut privirea.

" - Da, pentru că de când te cunosc am început să îmi iau un schimb de haine la mine! Niciodată nu știu când o să mă păteze... când ești tu în preajma mea !" încep sa rad, dar sunt singura care o face. El este în continuare serios.

" - Sigur nu ai fost gelos? " ridic o sprinceană și zâmbesc dulce. Mi-aș dori să zică da.

" - Cum as putea? Sunt doar un coleg, sau nu? " privirea lui îmi ajunge  în adâncul sufletului. M-am pierdut toată. Are dreptate eu i-am spus că suntem doar colegi și acum tot eu vreau mai mult de la el. Am înghițit în sec și m-am uitat în altă parte.

"- Avea vreo șansă? " se uita la mine să îmi vadă reacția.

"- Nu îmi plac blonzi. Iar privirea lui nu îmi provoacă fiori , deși avea ochii căprui." răspund timid.

"- Deci îți plac bărbații cu ochii căprui?" ma întreabă zâmbind în colțul gurii. Mă strâmb la el în loc să îi răspund.

"- Mă enervează bărbații ca dl Smith, care mă văd doar ca o femeie gata să o f... să fie a lor. Ei nu văd  cât de profesionistă sunt. Nu văd orele de munca depuse de mine pentru a ajunge aici. Știu cât sunt de bună în ceea ce fac, dar ei nu au ochii pentru asta. " spun cuvintele cu amărăciune căci mă doare.

" - Nu îi baga în seama. Nu suntem toți la fel. Mă simt onorat că lucrez cu tine. " îmi ajunge la inima cuvintele lui și mă încurajează.

" - Și nici nu eram îmbrăcată sexy." completez eu.

" - La cât ești de frumoasa nici nu ai nevoie!" se uita în față în loc să mă privească. Mi-ar plăcea să îi văd ochii lui frumoși, dar m-aș pierde și sigur l-aș săruta. David îmi da o stare de liniște. Mă simt bine cu el.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now