Amanta

3.8K 203 6
                                    

Ema

Privirea lui îmi dă foc. Simt cum fiecare celula din corpul meu arde. Dar îmi doresc să ard și mai tare, să nu mă sting. Bluzele lui îmi sărută buzele mele atât de flămând, mă simt devorată de el și ador asta. Ador buzele lui cum mă sărută pe gură... pe gât.. pe sâni... Îl și simt peste tot.Îi simt corpul lipit de al meu. Mâinile lui îmi mângâie tot corpul cu o dorința de nedescris.

Îmi sărută buzele și eu îi răspund pasional pentru că îi doresc sărutul enorm de mult. Buzele noastre se potrivesc perfect. Mă lasă să respir eliberând-mi buzele și se îndreaptă spre urechea mea, mă mușcă de lobul urechii și eu scot involuntar un geamăt de plăcere. Coboară cu săruturile pe gât și în urma lui lasă o dâră de foc.

Îmi dă tricoul jos și rămân în sânii goi. Mă privește pentru câteva secunde și eu mă simt mai frumoasa ca oricând. Privirea lui este cel mai sincer compliment pe care l-am primit în viața mea . Îmi atinge cu vârful degetelor sânul, ca apoi să-l ia în mână să îl frământe până gem. Mă acoperă cu săruturi pe piept. Revine la gura și mă sărută și îmi strânge sânul în mână dar eu vreau mai mult. Îi dau jos tricoul să îi simt pielea lui pe a mea. Îl sarut, îl mângâi pe spate. Mă dezbracă de pantaloni și bikini. Rămân goală și toată numai a lui. Își dă jos și el pantaloni și rămâne gol pe mine de îl simt și doresc cu totul. Nu avem multă răbdare pentru că eu îl vreau și el mă vrea. Îl simt cu totul... cum se mișcă în mine și... mie îmi place la fel de mult ca și lui.

Ar trebui să mă opresc în al mai visa dar... Doamne mă simt atat de bine... Numai Ana este de vină, dar până la urmă are dreptate. În visul meu pot face orice, așa că prind curaj și fac ce doresc fără să țin cont de nimic. Îl zgârii pe spate cu unghiile destul de adânc încât geme... oare de durere? Apoi îl sarut gură , îl sarut pe gât și îl mușc de umăr... Îmi place când geme și apoi se încruntă.

"-Ești o pisicuță rea... și trebuie sa fii pedepsită" și ma mușcă de sân, îmi prinde sfârcul și îl suge și-l mușcă. Mă doare dar îmi și place. Mă prinde de mâini și intra mai tare în mine. Vreau să mă eliberez dar nu pot. De ce nu pot, doar este visul meu ar trebui sa pot...

Mă întoarce, ma răsucește cum vrea el. De ce? Doar este visul meu și eu decid ce se întâmplă. Nu înțeleg ce se petrece dar mă las pradă plăcerii și ne oprim doar când ne simțim atât de obosiți că nu mai avem vlagă în noi. Adorm imediat.

Ce se aude? Mă trezesc speriată. Este un telefon care suna, al lui David. El este lângă mine. Mă ține în brate cu mâna pe san. Abia deschide ochii. Mă uit după telefon sa îl dau căci tot ce îmi doresc în clipa aceasta este să se oprească nenorociți asta de sonerie. Îl găsesc. Îl iau să îl dau și fără sa vreau ma uit la el. Sună 'Puiuț'. Mă trezesc instant, de parcă mi-a turnat unul o găleată de apa rece pe mine.

Mă uit la David și vad ca este gol, la fel și eu. Să îmi bag picioarele! Nu am visat nimic! Totul a fost adevărat. La fel de real ca zgârieturi lui de pe spate, căci acum s-a ridicat în picioare și pot să îl observ bine. Arată superb. Dar această superbitate are iubită. Felicitări Ema! Ești amantă! Simt ca mor și toată lumea se năruie.

Mă ridic repede și plec în viteză la baie. Mă bag sub dus și încep să plâng. Chiar am crezut că visez, dar se pare că totul a fost real. Recunosc că mi-a plăcut, dar am jurat că nu voi fi niciodată o amantă.

Închid ochii. Apa îmi curge pe piele cu picături reci, mari și grele. Parcă mă doare pielea de fiecare dată când o picătură îmi atinge pielea. În fața mea îi văd pe ei doi. Pe tata și pe amanta lui cum făceau sex pe canapeaua din birou lui. Nu pot să uit imaginea asta. M-a bântuit toată viața, de fapt mi-a schimbat viața. Am promis că nu voi fi amantă niciodată, nu vreau ca o altă familie să fie distrusă așa că a mea.

Mă adun cu greu. Mă uit în oglinda și trag aer în piept. Îmi spun în gând aceeași frază care m-a ajutat să trec mai departe : nu pot schimba ce s-a întâmplat și nici să plâng toată viața. Important este ce voi face de acum încolo și eu o să pun punct acestei povesti.

Ies din baie și îl vad pe el. Doar în boxeri cu trup perfect sculptat pentru a cădea în ispită de fiecare dată. Dar de data asta nu va reuși să mă ispitească . Îmi îndreptat privirea în alta parte. Încep sa îmi caut hainele aruncate peste tot în hotel, se pare că a fost o noapte nebună.

"-O mie de pupici scump!" încheie el conversația în sfârșit.

"- Ești bine Ema?" m-a urmărit cu privirea de când am ieșit, sigur bănuiește ca sunt supărată.

"- Da, sunt bine!" răspund eu pe un ton serios de parcă i-am dat cu ceva în cap.

"- Știi dacă te-a deranjat ceva putem discuta. Nu vreau sa te văd supărată, vreau să fii fericita!" îmi vorbește cu o voce caldă care aproape m-a înmuiat,dar trebuie să fiu tare așa că mă uit în ochii lui și îi răspund.

"- Ce s-a întâmplat între noi a fost o greșeală! Colega! " culoara ochii lor lui se schimba la auzul cuvintelor mele, devin aproape negrii. Privirea calmă este înlocuită de una tăioasă care îmi sfâșie inima în bucăți mici.

"- De ce, colega? Părea sa îți placă... cel puțin de trei ori! " cuvintele lui sunt spuse cu o răutate care doare.

"- Tot ce am obținut până acum a fost pe munca mea. Nu ma ajutat tata cu nimic și nici nu am obținut avantaje oferind servicii sexuale. Și așa o să rămână și de aici încolo. Clar? " arunc cu aceste cuvinte fără să mă gândesc că îl doare și pe el.

"- Atunci nu te mai baga în patul șefului! " țipă la mine David în timp ce se duce la baie.

" - Nu ești șeful meu! " urlu cu toată durerea din suflet.

" - Sunt acționar la Revial, deci sunt șeful tău! Nu ești mai presus de Ava! Măcar ea joacă cu cărțile pe față! " palmă mea zboară instant spre fața lui. L-am lovit de o sa mă țină minte. Dar pe mine nu mă jignește așa

"- Nu sunt Ava! Nu sunt o curva care se bagă în familia cuiva! " urlu printre lacrimile care îmi curg pe față fără să le pot opri. Mă dor tare cuvintele lui. Ies afară trântind ușa în urma mea. Nici nu știu dacă mi-am luat tot, dar nu îmi pasă.

Cafeaua ta, iubire! Où les histoires vivent. Découvrez maintenant