Iubita?

3.7K 193 2
                                    

Ema

Nu știu ce m-a înmuiat mai tare partida de sex care a fost super sau că m-a numit iubita lui. Cert este că picioarele mele nu vor să mă asculte, parca sunt din jeleu.

Oricum amândouă sunt greșite. Parcă am spus că am greșit când am făcut sex cu el și acum ce am făcut? Chiar nu pot să mă abțin? Într-adevăr emană senzualitate din toti pori, dar totuși sunt o femeie cu capul pe umeri care nu se lasă manipulată de un bărbat pentru plăcerile lui sexuale. Bine! Voi fi sinceră! Pentru placerile noastre, pentru că mi-a plăcut mult, muuuuult.

Iubita lui?! M-a numit așa? Atunci pentru el este ceva mai serios? Nu doar o atracție si o placere satisfăcută? Oooo... Mă înnebunește!!! Eu nu știu ce simt și nu pot să fiu rațională cand sunt cu el și acum mai vine si  cu  iubita. Și nici măcar nu este sigur. După modul în care ai reacționat nu a fost decât un porumbel care a ieșit din gura lui fără  să vrea. Ups! A comis-o! Data viitoare fii mai atent David că dacă era alta deja o puneai de nuntă.

Testez terenul să vad dacă mă mai ține sau îi este prea rușine de mine și mă lasă să cad, așa că pun un picior jos. E bine! Mă tin picioarele. Îl pun și pe al doilea și iau un pic de spațiu. El face câțiva pași și își aprinde o țigară. Eu îmi inchid cămașa si imi trag fusta in jos. Mă aranjez un pic cat sa  fiu prezentabila.

Îmi fac o mie de scenarii în cap despre cum să abordez subiectul și ca nu trebuie să repetăm ce s-a întâmplat mai devreme. Mă apropii de el cu pași mici și nesiguri.

"- Iar am exagerat?" are o privire caldă si un zambet atât de dulce încât îmi topește inima . Îmi  este imposibil să fiu supărată pe el, sa țip sau altceva de genul.

"-Un pic cam mult!" zâmbesc și îmi rotesc ochii. Îmi întinde pachetul de țigări.

"- Dar să nu se mai repete..." completez cu jumătate de gură. Nu de alta dar mi-a plăcut mult.

Zâmbește. Dă  din cap că da si trage un fum în piept. Este foarte sexy așa fără să facă nimic, fără să zică nimic. Îmi place să il privesc. Am fumat restul țigării în liniște si a fost așa de bine.

....

Mă iau cu treaba ca să uit de el. Asta este chiar dificil. Încă îi simt mirosul si atingerea. Când închid ochii încă îi vad privirea arzătoare care îmi dă foc imediat. Mai iau o gura de cafea. Poate aceasta potiune magică va reuși să mă țină concentrată la muncă.

Sunt întreruptă de la muncă de data asta de telefon. Sunetul lui ma anunță că am primit un mesaj. Cred că este Izzy, ei ii place sa imi trimită mesaje, iar în ultimul timp am vorbit foarte mult prin mesaje. Nu indraznesc să mă gândesc ca este David. Deși inima mea își dorește foarte mult acest lucru.

Iau telefonul sa deslușesc misterul. Este Christian Brown, fratele meu, deși avem nume de familie diferite. După cearta cu tata nu am vrut să mai păstrez nimic de la el. Am renunțat la tot inclusiv  numele lui. Am reușit să imi schimb numele, a fost greu dar am folosit o mica portiță pe care am găsit-o în lege. El a fost de acord deoarece credea că este doar o răzvrătire adolescentina și cum îmi va fi greu mă voi întoarce la el. Dar s-a înșelat! Când mi-a fost greu am strâns din dinți și am mers mai departe.

"Christian Brown este în oraș și vrea să ia cina cu cea mai frumoasă femeie. Te aștept la 6 in fața biroului tău?"

"Da!" îi răspund. Sunt nerăbdătoare să îl văd. Au trecut câteva luni bune de când nu l-am mai văzut.

Timpul a trecut repede și peste 10 minute trebuie să mă întâlnesc cu fratele meu. Mă duc la baie să mă aranjez un pic înainte să cobor la el.

"- Trebuie să îți faci o reparație totală dacă vrei ca David să se uite la tine!" recunosc vocea asta dintr-o mie. Aceasta răutate nu exista de la o singura femeie,  Ava. Mai toarnă un pic de venin în inima mea.

"- Decât cu niste operații nereusite ca ale tale, mai bine ca mine! " îi arunc  cuvintele în timp ce plec. Nu vreau ca ea să mă indispună. Acum am o întâlnire cu singurul bărbat pe care îl voi iubi cu adevărat.

Ies din clădire și îmi dau seama imediat unde este. Toată lumea se uita la el, unii mai subtil, alți mai evident,atât femeie cât bărbați. Christian este un bărbat frumos si foarte fermecător.

"- Ce bine arată tipul ăla."  chicotesc câteva fete in fața mea.

" - Ce ochii albaștri frumoși are... Mă înghețată privirea lui, dar sunt sigura ca în bratele lui puternice mă topesc toată.. "

"- Ce corp lucrat are... Cum îi stă tricoul ăla pe el... Wow!"

" - Ia uite Ella se duce la el... Oare la ea a venit? Mama ce zâmbet are... Deja sunt geloasă pe ea... " observ că o blonda se duce la el si se bagă înseamna. Aștept sa plece domnișoara și apoi mă duc la el.

" - Noua ta victimă? " il întreb dupa ce pleacă fata.

" - Ce să fac dacă arat așa bine si fetele mă iubesc? " îmi răspunde foarte arogant in timp ce mă ia in brațe.

" - Dar știi că busola mă va conduce mereu la tine, honey." întotdeauna știe să ma vrăjească cu replici siropoase si atingând punctele mele sensibile.

O perioada de timp am stat împreună și am avut grija de el. Atunci ne-am făcut tatuajele la fel. O busolă care să ne ghideze drumul spre celalalt. O busolă pentru că el este singurul care știe drumul spre inima mea si eu la a lui. Amândoi ne-am susținut unul pe celalalt.

"-Macar nu mai veni la birou. O să mă omoară una într-o zi dacă o tii așa. O să zică că eu sunt iubita ta si pac... Cuțitul in inima. Ai scăpat de mine." îi spun foarte teatral cand mă eliberez din bratele lui.

"- La cat ești tu de razboinica nu îmi fac griji pentru tine, doar pentru ele. Apropo de luni incepem antrenamentul." la sfârșit devine foarte serios. Întotdeauna a fost serios cand a venit vorba de antrenamente.

A avut un singur moment de slăbiciune, dar atunci i-am fost alături de el. Eu am fost cea care l-a trezit la realitate și am fost lângă el până s-a pus iarăși pe picioare. Pentru a îl încuraja să se antreneze, ma antrenam si eu cu el. Si uite așa nu am  mai scapat, de fiecare dată când mă prinde mergem împreună la antrenament.

Cafeaua ta, iubire! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum