Trebuie sa te maturizezi!

3.8K 196 10
                                    

Ema

Fosta mea șefă a fost foarte încântată de gestul lui David. Se pare că de mult încerca să facă o programare la acest doctor, dar era foarte ocupat. Acum copilul ei are șanse mari să se facă bine.

Mă gândesc că pentru fapta lui bună pot să îi mulțumesc cu o cafea. Ajung mai devreme și special ca să îi duc cafeaua. Asta dacă reușesc să ajung cu ele întregi până la birou. Am reușit! Am deschis ușa fără să vărs o picătură, doar am spus o înjurătură. Și încă una în gând când am văzut-o pe Ava pe birou lui. Ce caută cocoțată pe biroul lui? David este următoarea ei victimă?

O cunosc pe Ava destul de bine. Este genul de femei care profită de bărbați pentru a obține beneficii. Întotdeauna caută bărbați cu bani pentru a o întreține. Când zic că o întreține mă refer la cheltuieli precum facultate sau să cumpere mașini și asa mai departe.

Bărbații cad în plasa ei pentru că este foarte frumoasa. Recunosc este superba. Are un corp perfect, la fel și coafura. Totul este perfect la ea. Pe lângă acestea este senzuala în gesturi și este o persoana lipicioasă. Nici nu îți dai seama când ți-a intrat sub piele. Mai ales bărbații nu își dau seama, se trezesc în plasa ei mult prea târziu.

"- Discutam despre un contract. Oricum David nu are nevoie de cafeaua ta! Are secretara care se ocupă de asta. Sau acum ești și secretara?" așa discuții tu contractele? Hai să zic că din partea ei mă așteptam la așa ceva, dar de la el nu. Adică cred că are un pic de profesionalism încât să nu promoveze pe cineva doar după performantele sexuale.

Ceva din privirea lui îmi sugerează că nu știe ce se întâmplă și este doar o victima a Avei...poate pentru că mă fixează pe mine cu privirea...Sau poate pentru că vrea cafeaua mea. Cred că îi place și de aceea o ofer cu cel mai dulce zâmbet. Îmi răspunde la fel și inima mea se topește toată.

Îmi iau inima în dinți și mă așez pe birou ca Ava. O să luptam cu același arme să vedem cine câștigă. Sinceră nu vreau să îl câștig pe David, dar nu vreau să văd cum ea mai păcălește un bărbat. Ma gândesc ca fac un bine umanității dacă îl salvez.

"- Ce faci?" mă întreabă Ava. Lupt cu armele tale, asta fac. Începe sa îți fie frică?

"- Vreau să discut cu David despre un contract și dacă așa trebuie să stau..." răspund foarte sigură pe mine.

Nu îl privesc, dar știu că mă privește cu coada ochiului. Simt asta. Simt privirea lui cum urcă pe picioarele mele. Simt cum pulsul îmi crește și fac tot posibilul să îmi mențin calmul,mai ales că este Ava de față. Mă concentrez pe cearta cu ea.

"- Acolo sunt două scaune ca să stați pe ele. Va rog..." intervine David înainte sa ne luam de gât.

Accept să mă așez pe scaun, dar o aștept și pe ea. Nu vreau să pierd teren în fața ei. Numai că spre surprinderea me domnișoara nu se așează și chiar vrea să plece.

" - O sa revin mai târziu când o să fii mai liber. Apropo,tu cine ești?" are un aer superior încât ai zice că este Dumnezeu, atunci eu sunt Diavolul pentru tine.

"- Ema, director economic!" răspund pe același ton. Nu vreau sa îi spun numele de familie ca să nu mă recunoască. Noi ne am mai întâlnit mai demult și atunci ne-am războit, dar de data o voi învinge. Nu știu încă cum, dar jur că o voi face.

"- În două zile și devenit directoare, nu? Acum înțeleg de ce! " mă ridic în picioare gata sa sar la gatul ei. Acum a întrecut măsura. Simt ca explodez de nervi. Norocul ei că a intervenit David ca altfel nu știu ce făceam.

Încerc să mă calmez. Discut cu David despre un contract și nu aducem în discuție cele întâmplate mai devreme . Nu ne mai privim unul pe celalalt. Mă bucură acest lucru pentru că simt o slăbiciune pentru el. Nu vreau sa am o relație cu el. Atunci cu siguranță mulți vor gândi ce a gândit și Ava. Oricum sunt deșteaptă, nu am nevoie să mă culc cu cineva ca să avansez.

Scurtez discuția pentru că nu mă pot concentra sunt plina de nervi. În tot timpul acesta mă gândesc doar la răzbunare.

În timp ce analizez mai multe planuri observ un foarfec pe biroul lui. Într-un moment de neatenție îl iau și îl bag în buzunar. Gata! Acum am un plan.

Ies cu un motiv întemeiat din birou și el mă urmează. Stai liniștit nu o sa îi bag foarfeca în inima de o mie de ori, planul meu este mai pașnic. Mă duc în parcare și bag forfecul ascuțit în roata de la mașină Avei, de trei ori. Mă simt atât de bine acum! M-am eliberat de toți dracii pe care îi aveam. În acel moment observ încă două picioare. Mă uit în sus... este David.

"- Ce faci la mașină mea?" m-am schimbat toată la fața. Cum adică mașina lui?!

"- Asta este mașina Avei!" aproape îl cert, de fapt nu, aproape îl bat. El apasă pe telecomanda masini și se aprind avariile. Este mașina lui. Pe naiba! Cum am putut greși? Și din toate tocmai pe a lui am nimerit-o!

Am făcut-o lată, așa că îmi iau fața de om nevinovat poate poate nu mi-o iau așa tare.

"- Serios Ema?" pare complet dezamăgit de mine.

"- Am zis că este a Avei! De ce aveți toți mașini la fel?" dau un picior în roată de supărare.

"- Și iarăși sunt eu de vină nu?" îmi caută privirea dar eu mă uit în pământ. Abia ne-am împăcat, sau mă rog... așa credeam eu.

"-Ai o țigară?" îl bufnește râsul. Pai asta este, am comis-o! Acum sunt plină de nervi pentru că am greșit mașina, trebuie să mă calmez.

" - Ești ca un copil, Ema! Nu te uita la mine cu privirea asta de pisicuță nevinovată!" îmi întinde pachetul de țigări. Iau una și mi-o aprinde.

"- Trebuie sa te maturizezi!" mă simt ca atunci când mă certa mama, nu țipa la mine dar avea un fel de a mă certa încât mă simțeam foarte vinovată.

" - M-a jignit! Tot ce am obținut a fost pe drept. Nu am făcut sex pentru a avansa. Nici măcar nu am făcut sex cu colegii, deși unii arătau foarte bine și mă doreau... Și acum ea îmi zice asta!" mă uit în ochii lui. Mă înțelege!

"-Stai liniștită! Știu cum ai ajuns Directoare! Dar acum ai de făcut o pană! " îmi zâmbește ironic.

" - Eu?! " fac ochii mari la el.

" - Da! " parca și vad cum îi cresc cornițele de drăcușor.

" - Sunt în rochie!" mă uit la el zâmbind dulce.

"- Observ! Îți stă foarte bine! Doar nu vrei să profiți că arăți așa sexy și să scapi?! Tu ai greșit, tu repari! " cât de rău poate fi și îi face placere.

Abia mă pot mișca în rochia asta, dar să și schimb roată, am mari dubi că o să reușesc.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now