De Ce El?

3.8K 195 1
                                    

Ema

David mă privește pătrunzător cu ochii lui căprui și se apropie de mine tot mai mult. Îmi dă parul după ureche. Mâna lui coboară pe gat producandu-mi mii de fiori. Își bagă și cealaltă mână în parul meu și mă sărută. Buzele lui sunt atât de fierbinți, de pline și se imperechez perfect cu ale mele pentru un sărut pasional. Fiecare celula din corpul meu se trezește la viață și vrea mai mult. Mă las pradă dorintei și îmi bag mâinile în părul lui pentru mai multă pasiune. Buzele lui coboară pe gat producandu-mi noi fiori în tot corpul. Un gemet ușor îmi iese printre buze când îmi sărută lobul urechii. Mâinile noastre descoperă corpul celuilalt acoperind-ul cu sărutări fierbinți. În doar câteva minute ne dezbracam complet de haine,iar corpurile noastre goale se lipesc unul de celalalt până când se întrepătrund devenind un tot ce se mișcă în același ritm. Simt cum ard de dorință și plăcere... multă multă plăcere... Dar brusc... mă trezesc! Alarma ceasului m-a trezit. Era doar un vis?!?serios?! Era așa de bine, de ce a trebuit să sune blestemata aia de alarmă. Mă ridic din pat dezamăgită și mă duc la duș.

Dintre toți bărbații oare de ce m-am oprit la el? Poate pentru că David ma duce de la o extrema la alta, mă topesc când mă privește, dar mă și enervează foarte tare, oricum el este mereu foarte sexy.

Iar acum trebuie să mi-l scot din minte. Oare sarut chiar așa de rău?!? De asta a fost așa indiferent? Pentru că nu i-a plăcut sărutul meu? De ce nu a zis ceva? Ce putea să zică? Oricum îmi este coleg și nu depășesc limita: fără sex cu colegii.

"- Bună dimineața, prințesă!" îmi afișează un zâmbet larg Ana.

"-Bună!" răspund sec pentru că eu sunt la polul opus.

"-De ce ești asa tristă? Este dimineața, încă o zi în care o să îl vezi pe șeful meu, știi tu... prințul tău!.." energia ei mă obosește.

" - Tocmai asta este problema!" ridică din sprincene pentru că nu înțelege nimic.

"- David nu poate fi prințul meu! " mă privește și mai nedumerita.

" - Nu mă culc cu colegi! Adică nu mă combin cu colegii!" da din cap ca și cum încearcă să înțeleagă.

" - Bine am înțeles regula asta stupida, dar nu înțeleg de ce ești supărată?" mă privește fix în ochi. Nu vreau să îi răspund, dar cu privirea asta parca mă face să mărturisesc. Sincer am nevoia să vorbesc cu ea. Să mă ia în brate. Să mă alinte.

"- Pentru ca el este indiferent... la sărutul nostru.... pentru că l-am visat aseară... " a făcut niște ochi mari la mine.

"- Cum l-ai visat?" a venit mai aproape de mine și așteaptă cuminte răspunsul.

"-L-am sărutat..." am mințit, dar ma simt rușinat și pentru atâta, dar apoi sa mărturisesc tot.

" - Atât? Pai dacă ai visat puteai să faci mai multe. Știi nu te judeca nimeni în vis. Asta este avantajul visului.. Ca poți face ce vrei fără prejudecăți. Promite-mi că nu o să ai limite data viitoare! Meriți sa te simți bine, dragă !" mă ia în brate și îmi dă un pupic pe obraz. Apoi vrea să îmi dea drumul, dar nu o las-o strâng în brate în continuare. Aveam mare nevoie de asta.

" - Off! Este mai grav decât credeam! " suspina Ana și mă strânge mai tare.

" - De ce spui că a fost indiferent?"

"- Am adus discuția despre sărut și el mi-a spus doar că sunt grasă! Asta așa că să nu uit ca toți bărbații frumoși sunt idioți, luați sau homosexuali " nu știu cum, nu știu de ce dar o lacrima mi-a curs pe obraz. De când sunt eu așa sensibilă oare?

" - Vorbești tot de David?" nu prea mă crede și vrea să se convingă. Aprob din cap.

"-Deci în primul rand nu ești grasă, să știi că toți bărbații din clădirea noastră, de la birou și de la bloc, te consideră foarte frumoasa. Să știi ca pe cei urâți i-am expediat deja, să nu își mai facă vise degeaba. Iar dacă pe el nu îl interesează, să știi că erau vreo doi tipi chiar drăguți care te mănâncă din priviri. Capul sus, fetito, avem de făcut câteva cuceriri! " cuvintele ei au reușit să mă îmbărbăteze și să îmi aducă zâmbetul pe buze.

Când ajung în parcarea biroului vad un loc cam mic, cei drept, lângă mașina lui Tim, dar ma încumet și parchez acolo. El se îndrepta spre întrare în clădire , însă s-a întors din drumul lui pentru a mă supraveghea. L-au trecut toate transpirațiile , dar mi-au ieșit din prima toate manevrele. Ies din mașină bucuroasa.

"-Stai liniștit! Lumea spune că mă pricep să conduc!" Am spus destul de tare lui Tim cât să mă audă și David care tocmai trecea pe acolo. David zâmbește și îmi face cu ochiul.

" - Chiar frumoasa mașina, așa că tine! Ți se potrivește și culoara roșie perfect. "a spus-o destul de tare încât sunt sigur că a auzit și David. Acesta și-a dat ochii peste cap și a trecut de noi fără să ne salute.

" - Mulțumesc! Tu ce faci? Vrei sa te ajut cu ceva?" deja îl învățasem pe Tim. Când vrea ceva de la mine îmi făcea complimente. Mă enervează un pic modul asta al lui de a fi, este un lingușitor.

Bineînțeles că vrea ceva. Îmi face capul mare cu niște prostii. Încerc să mă concentrez la el, dar îmi este greu pentru că îl urmăresc pe David cu privirea. Oare o să mă salute? O să vorbească cu mine? Aproape l-am ajuns, la fel și Ava.

"-David, draga mă aștepți și pe mine?" acum începe să mă enerveze și mai tare. Începe să mă enerveze și David dacă cade în vraja ei.

Bineînțeles că a așteptat-o. I-a zâmbit. I-a deschis ușa care s-a trântit fix în fața mea. Îmi vine să îl strâng de gât! Îmi deschid ușa singură, deși Tim care încă vorbea lângă mine ar fi vrut să o deschidă. Dar eu sunt o femeie independenta și mă descurc și singură.

Îl vad ca se uită în urmă doar cât să îi arunc o privire urâta, dar nici el nu este mai blând.

O cunosc pe Ava destul de bine încât îmi dau seama că încearcă să îl seducă. Dintre toți bărbații tocmai pe el l-a găsit?!? Nu sunt genul de femeie care cade pe spate la orice bărbat, dar el m-a dat pe spate. El are acel ceva care mă face să mă topesc toată. Îmi zăpăcește mințile doar cu o privire și se pare că nici în somn nu scap de el. Sincer până acum nici un alt bărbat nu m-a zăpăcit așa. Și ea tocmai pe el l-a ales.

În fața liftul sunt foarte multe persoane. A venit liftul și multe dintre ele au întrat, împreună cu David, Ava care nu se dezlipea de el și Jack care a venit mai târziu. Liftul era plin, dar ultima clipa intru și eu.

Am stat mult pe gânduri ce să fac. Rațiunea îmi spunea sa stau cuminte lângă Tim și să îl aștept pe următorul, dar inima a luat-o înainte și m-a aruncat în lift în brațele lui...aproape. Stau în fața lui, aproape lipită de el, altfel nu încap.

Prima data s-a uitat la mine mirat. Nu s-a aștept la asta. Sincer, nici eu! Dar acum se uită pătrunzător în ochii mei. Îl simt cum privirea lui îmi invadează și cucerește fiecare colț din mintea mea, din corpul meu. Nu rezist mult și mut privirea. Nu vreau ca toți din lift să mă vadă mă înroșesc, dacă nu am făcut-o deja.

Ava vorbește într-una. Chiar îl mai atinge ușor cu mâna încercand disperată să îi atragă atenția. Dar nimeni nu o baga în seama, inclus Jack care sparge tăcerea.

"- Sa veniți la mine în birou în jumătate de ora!" acum chiar mă înroșesc. De ce mă cheamă? M-a prins? Nu cred că am făcut cine știe ce. Mă uit rapid la David ca și cum i-aș spune 'am pus-o!'. Se pare că a înțeles că acum se uită pe pereți.

"- O să venim!" răspunde Ava repede. Jack se uită la ca și cum nu era invitată, dar acum asta este.

Cafeaua ta, iubire! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum