Nu Mai Pot

3.7K 188 2
                                    

Ema

Mă simt slăbită, cred ca un pic de mâncare m-ar ajuta să îmi revin ținând cont ca nu am mai mâncat de mult. Abia îmi târâi picioare  pana în bucătărie. Nu am pofta de mâncare și nici nu știu cum o să mănânc din moment ce am un ghem în stomac. Deschid totuși frigiderul, poate găsesc ceva care să mă atragă.

"- Cum a fost la New Town?" ma întreabă Ana după ce a venit aproape de mine . Se uită la mine curioasă și așteaptă cu sufletul la gura să îi povestesc tot, dar eu îmi doresc să șterg din minte această amintire.

"-Mai bine nu întreba..." mormăi eu făcându-mi de treaba în bucătărie. O evit în speranța că va renunța, dar nimic. Ma întoarce cu fața spre ea ca să fie sigură că nu o mai evit.

"-Scuzați-mă, dar ați fost cu prințul dumneavoastră, singuri într-un hotel, pardon, o camera de hotel și nu vrei să te întreb?"  ma privește furioasă cu mâinile în solduri. 

" - De unde știi ca am dormit în aceeași camera?" îmi fac ochii mici și o fixez cu privirea. Nu i-am spus acest detaliu. De unde l-a aflat?

" - Deja sunt dezamăgită dacă spui că ați dormit. " răspunde Ana și se strâmba la mine. De data aceasta ea ma evita.

" - Nu  ocoli răspunsul." insist eu privind-o fix in continuare .

"- Secretara lui David mi-a spus . A vrut să anuleze rezervarea de o cameră dublă făcută de Ava și să rezerve doua la hoteluri diferite, dar a auzit ca te duci tu și s-a răzgândit. " îmi mărturisește mândră Ana. Se pare că ele sunt așa incantate ca eu să fiu cu șeful lor. Nu înțeleg de ce, pentru că tot ce vreau eu este să mă ascund de el acum.

" - De ce?" sunt nervoasa. Cuvintele ei mi-au făcut să crească btusc tensiunea. De nervi  arunc și ce am in  mână când o întreb.

"- Pentru că va sta bine împreună. " o spune pe un ton calm și  îmi face cu ochiul.

" - Da, sigur... Acum mai știe și toată firma... La naiba! " sunt foarte supărată. Sângele îmi fierbe in mine și nu mai am mult până explodez. Urăsc să fiu manevrata ca o păpușă, iar ele tocmai asta au făcut.

"- Și când o să fiți împreună și o să aveți copii nu o să afle toată firma? Că nu ai cum sa ascunzi. Și de ce să te ascunzi? Este frumos să vă iubiți! Va stă super împreună! " își susține părerea Ana.

" - Vad că nu înțelegi! Hai să îți explic : acum toată lumea o sa creadă că eu am ajuns pe postul asta pentru că am trecut prin patul lui David sau a mai știu eu cui! Iar eu am învățat pentru a ajunge aici, adică dacă nu eram bună eram zburata de mult și eu m-am chinuit un pic ca să fac față atribuțiilor noi. Ai înțeles care este problema? " cuvintele mele au pus-o pe gânduri. Se pare că imi da dreptate caci zambetul ii dispare de pe față lăsând loc tristeței.

" - Dar toți știm cât de mult muncești și ca stai și peste program... "

" - Totul va fi șters cu buretele din cauza asta. " vorbesc cu ea pe un ton serios.

" - Dar măcar spune cum a fost? " vine lângă mine și îmi da parul pe spate.

"- Eu și cu David trebuie să avem o relație ca între colegi... dar nu pot... Am depășit limita... " ultimele cuvinte abia le scot din gura.

" - V-ați sărutat?" face Ana niște ochi mari la mine. Eu îmi cobor privirea în pământ vinovată și îmi mușc buza de jos.

" - Ati făcut sex? " țipă Ana la mine de a auzit și băbuța surdă de la parter. Îmi pun mâinile la ochi pentru că nu mai pot de rușine. Vreau să sap o groapă și sa întru în ea. Sa stau acolo și să nu mai ies.

"-Deci nu știu ce este cu mine! Nu sunt genul de femeie ușoară. Nu îmi place sa fac sex din prima seară. Îmi place ca bărbatul să muncească ca să mă cucerească. Să mă simt dorită. Să mă curteze cu vorbe frumoase și gesturi frumoase. Iar când spun nu, nu rămâne indiferent de ce spune oricine altcineva. Dacă am spus nu atunci nu mă interesează. " turui eu fără să respir în încercarea de a găsi o explicație logică și pentru mine.

" - Te a forțat? " devine serioasă Ana.

" - Doamne ferește! Bărbatul asta nici nu trebuie să vorbească și eu fac ce vrea el. Deci nu pot să mă înțeleg!  Am întâlnit destui bărbați care credeau că mă pot avea așa... pocnid din degete sau   care au insistat crezând că mă răzgândesc și voi ceda. Dar nu m-au avut, din contra i-am făcut eu pe ei. Am rămas fermă de fiecare dată. Nici bani, nici faima , nici cuvintele frumoase aruncate la întâmplare nu m-au facut să mă răzgândesc. Dar cu el nu pot să mă controlez. " trag aer adânc în piept ca să mă liniștesc.

" - I-am spus că vreau să fim doar colegi și apoi m-am băgat în patul lui. Doamne! Nu mai pot! " îmi bag mâna în par de nervi. Închid ochii și sper ca totul să se șteargă.

" - Măcar ți-a plăcut? " îndrăznește Ana să mă întrebe.

" - Bărbatul asta poate să îmi da foc doar vorbind cu mine. Tu ce crezi? Am murit și am renăscut ca pasarea Phoenix... Cred că m-a auzit tot hotelul și eu de obicei nu țip, dar cineva mi-a zis că în vis pot face ce vreau și cum eu credeam că visez..." și ma uit urat la Ana, dar ea râde.

" - Te-ai dezlănțuit! " ma completează ea cu un zâmbet uriaș pe față.

" - Săracul nu cred că mai vrea o noapte cu o nebuna ca mine. I-a ajuns! " spun eu pe o voce joasă.

" - Poate nu ii plac mironosițele" ridica ea din sprâncene și zâmbește la mine.

"-Dar nici nebunele!" mă strâmb eu la ea înapoi.

"-Oricum ne-am certat după sex..." mormăi eu.

"-Ceee? Ești singura care poate sa facă așa ceva!" țipă Ana la mine.

"-Și cum ai fi reacționat tu când pe bărbatul cu care ai făcut sex îl sună Puiuțul?"  acum fac eu ochii mari la ea.

"-Dar eu nu știu să aibă pe cineva... " se in cruntă Ana.

"- Ia să îl întrebi. Eventual să îl și cerți că nu te-a anunțat că are iubită." devin eu ironică, pentru că mă doare deși nu vreau.

" - Nu vreau să fiu amanta nimănui!" o spun ferm fără loc de comentarii.

" - Ce o să faci mâine? " face ochii mici la mine când mă întreabă.

" - Nu știu!... Sper să nu îl vad. " o spun încetul în timp ce îmi închid ochii. Vreau să opresc lacrimile să cadă. Ana ma ia în brate. Doamne cât de bine este! Aveam nevoie de asta ca de aer.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now