Un Joc

3.4K 179 0
                                    

Ema

Izzy a adormit repede. Era foarte obosită, dacă mai stăteam un pic adormeam și eu. Dar un gând nu îmi dădea pace. Dacă Ava este cu David? Nu mai știu din ce sentiment s-a născut acest gând, dacă din răzbunare sau gelozie. Important este că trebuie să îi împiedic pe cei doi să fie împreună.

Mă dau încetul jos din pat. Deschid ușa încetul, dar face un mic zgomot și ma opresc cu ea întredeschisa. Mă uit la Izzy, doarme în continuare. Vreau să ies din cameră, dar pașii de pe hol ma opresc. Nu știu de ce, dar rămân pe loc oarecum ascunsă după ușă. În hol îl văd pe David cum intra in camera in timp ce se deschide la nasturii de la cămașă. Asta mă face să devin și mai curioasa, mai ales că pe scări se mai aude o persoana cum urcă. Inima mea începe să bată tare. Dacă este Ava cred că nu mai scapă din mâinile mele.

Îl văd pe Tim că intra după David în camera. Asta pare ciudat! Oricum răsuflu ușurată și ies din camera. Când ajung în dreptul ușii deschise îi aud pe cei doi vorbind.

"- Ai câștigat frate! Ema este numai a ta! Nu îmi vine să cred că nu mi-a răspuns la sărutul meu! Eu, un adevărat Don Juan, sunt respins de o femeie?! " se pare că gestul meu  i-a rănit orgoliul lui Tim mai mult decât credeam.

"- Erai prea sigur pe tine ca o să câștigi și la jocul asta . Uite ca ți-a făcut-o! În sfârșit câștig și eu! " îl aud pe David cum începe să râdă împreună cu Tim.

In moment asta simt cum îmi fuge pământul de sub picioare. Am auzit-o de multe ori expresia asta, dar abia acum o înțeleg cu adevărat. Nu îmi vine să cred că eu am fost doar un pariu. S-au jucat cu mine cum au vrut ei. Ma simt cea mai ieftina jucarie din lume, pe care toată lumea o pasează de la unul la altul și se joaca cu mine cum vor ei fără să țină cont de sentimentele mele și rupând-ma în mii de bucăți.

În cele din urmă picioarele îmi asculta comanda și se mișcă repede și hotărâte să dispară de pe fața pământului. Nu știu când ajung jos și nici măcar ce fac. Parca altcineva a preluat controlul corpului meu si nu vrea să îmi spună nimic din planul lui.

Christian ma observa si se schimba la fața. Cred că s-a trezit din beție instant. Îi spune ceva scurt la ureche Anei și o ia de braț îndreptându-se spre mine. Este nedumerita dar il urmează. Când mă vede se schimba și ea la față. Este speriată și începe să se bâlbâie, pana la urma reușește să zică 'La revedere!'.

Eu nu mai salut plec repede spre ușă fără să mă uit în urmă. Îl aud cum își ia și Christian la revedere scurt, apoi vine lângă mine.

"- Dă-mi cheile! Conduce Ana!" deschide mașina și ma urc in spate. Îi las pe cei doi in fața căci nu vreau pe nimeni lângă mine.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now