Este Perfect

3.7K 212 5
                                    

DAVID

O bătaie în ușă ma trezește la realitate. Este Ema. Mă uit la ceas și deja este ora 4. Am fost atât de concentrat la ce făceam că nu am observat când a trecut timpul.

"-Ai venit să ne uităm pe contract?" încerc să îi surprind privirea dar ma evită. O invit să ia loc pe scaun.

"- Da! Îmi place sa mă documentez înainte că să știu ce vorbesc la ședințe " se așează și îmi evită privirea în continuare.

Într-adevăr Ema este profesionistă, nici nu se compara cu fosta. Toate contractele au biletele pe care își scrie diversele observații foarte obiective și pertinente . Tata este și el foarte mulțumit. A reușit sa aducă contracte de creditare de la banca foarte avantajoase. Se vede ca se implica mult și ca ii place ce face.

Acum este foarte atentă la ce citește și cred ca reușeste sa se concentreze atât de mult pentru că îmi evită privirea. Se uită numai în acte fără să își ridice ochii din ele. Sta în fața mea evitând și cel mai mic contact posibil. Mă amuza situația, dar o respect.

În schimb mie îmi este imposibil să nu o privesc,sa nu o analizez și acum pot să o fac în liniște pentru că nu se uită la mine, deși știu ca ma simte. Sunt momente în care realizez că mă uit de ceva timp la ea și o vad că se emoționează . Își trece mana prin par, pe frunte sau se joaca cu creionul.

Se pare că a obosit. Își prinde parul în coc cu un creion și apoi se întinde încet, timid. A obosit. O priveliște minunata care ma făcut sa scos din gura mea un fel de mârâit. Un zgomot greu de explicat și pentru mine, dar nu m-am putut abține. Este atât de simpatică și avea o față atât de dulce ca îmi vine să o mânanc . Parcă este un pisoi mic care vrea să fie alintat.

"-Ce?" se încruntat la mine și eu nu mai pot să mă abțin. Vreau să o alint, să o iau în brațe, dar trebuie sa mă calmez.

"-Nimic!" scot răspunsul corect pe gură, dar mimica nu reușesc să o schimb. Micul drăcușor care vrea să sară pe ea este încă prezent și nu știu cât pot să îl mai țin în frâu.

"- Eiii, nimic! Ce s-a întâmplat? Haide spune! " este foarte serioasa, dar eu nu pot să mă dau de gol și să îi spun că acum derulam în mintea mea niște filme cu noi doi. Dar drăcușorul din mine se eliberează și ma face să zâmbesc în coltul gurii. Normal ca gestul meu o provoacă și se enervează de acum. Se ridică în picioare.

"-Nu mă las până nu îmi spui!" este nervoasa de a binelea. Îmi ridic sprincene la ea și zâmbesc. Aș vrea să o iau în brațe și să o sărut, dar mă abțin și de data asta.

"-Îți dai seama că nu iți spun!" și zâmbesc diabolic. Ea se uită dreapta-stânga și ia paharul plin cu apă de pe masă.

" - Torn asta pe tine dacă nu îmi spui!"nu o cred și zâmbesc mai larg, mai provocator . Dar ea se ține de cuvânt și varsă cana în poalele mele. Cu tot dușul rece de care a avut parte, juniorul nu vrea să se liniștească și este la fel de tare și excitat.

" - Pe bune?! " ma uit mirat la ea. Ema râde și își ridica sprincenele ca și cum ar zice ' ți-am spus eu'. Într-o fracțiune de secundă o iau și o pun în poala mea. Speriată se apuca de gatul meu ca să nu cadă. Gestul ei mă bucură enorm. Am o priveliște superba: pe ea. Mă pierd în ochii ei albaștri, Iar ea își umezește buzele și își muta privirea pe pieptul meu. Își trage capul mai jos și oarecum în pieptul meu. O simt cum tresare brusc și se uită la mine încruntată.

"- M-am udat !  M-am udat din cauza ta, a apei am vrut sa spun!" spune repede ultima parte în dorința de a se corecta. Ar vrea să se ridice dar nu o las. O țin de șolduri și o pun mai bine la mine în brațe. Mă soarbe din priviri.

"- Esti... Perfect..." zâmbesc. Mă așteptam la o răutate, dar cu replica asta mi-a dă foc. Nu mai rezist... Nici ea...

"-Am vrut să zic..." vrea ea să se corecteze, dar îi pun degetul la gură ca să tacă, apoi îi mângâi buzele. Îmi place mult sa știu că sunt perfect pentru tine, asa cum ești și tu pentru mine.

"- pisicuța mea mică și alintata..." șoptesc aproape de urechea ei și îi produc noi fiori pe șina spinării. Inspir parfumul ei și o sărut pe lobul urechi. O vad cum se strânge și nu mai am acces la gâtul ei. Dar gura cu buzele ei pline sunt aproape de mine. Le ating ușor cu ale mele pana se întrepătrund într-un sărut. Îi caut limba și o găsesc la fel de dornica sa mă guste. Ar un gust dulce pe care îl ador. Sărutul ei mă înnebunește... buzele ei...sunt superbe...nu pot sa mă satur de ele.... nu pot... vrea o pauza să respire... nu ma îndepărtez prea mult... îi sarut obraji, coltul gurii, revin la gură pentru încă un sărut pasional. Îi simt corpul cum se mișcă în bratele mele. Este excitata și vrea mai mult... eu vreau mai mult! Îmi plimb mâinile pe spatele ei și o apropii mai mult de mine, să o simt mai bine... mai mult... o vreau... mă vrea... îmi dau seama de asta după cum mă atinge...isi bagă mainele în parul meu,ma mângâie pe față, gât, piept...suntem pierduți în pasiunea noastră când sună telefonul.

Nu vreau să răspund, dar trebuie pentru ca pe ecran scrie ' Puiuț '. iar dacă suna acum este urgent. Oricum ea a sărit ca arsă din bretele mele și se duce la geam ca să își revină. Răspund la telefon, dar între timp nu pot să nu o admir. Este superba.

Trage aer în piept și pleacă.

Nu știu ce o sa fac mâine când o să stau atât de mult cu ea. Doar noi! Abia aștept!

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now