Meciul De Fotbal

3.6K 191 2
                                    

David

"- Au venit bilete de la meciul de fotbal de diseară!" anunță tata la sfârșitul ședinței zilnice.

"- Super! Abia aștept să îl văd!" exclam eu super incantat. Mă duc si iau biletele de la el din mână.

"-Băieții si fotbalul..." spune plictisită Ava.

"-Astăzi este primul meci al lui Christian Brown în echipă noastră! Abia aștept să îl văd! " Zach este la fel de încântat ca si mine.

Christian Brown este noua stea abia transferată a echipei. Este un fotbalist tanar în ascensiune. Chiar unul dintre cei mai bine cotați . M-am bucurat enorm ca a venit la noi în echipa.

" - Vreau și eu un bilet!" s-a lăsat o liniște totală cand a cerut si Ema un bilet.

"- Este un bilet la un meci de fotbal." îi spune Tim.

"- Și femeile nu au voie să meargă? Asta ar fi descriminare sexuala!" îi zâmbește larg Ema lui Tim. Ea vine la mine să își ia un bilet. Ador zâmbetul care îl are acum. Mă bucur că o să vină, desi nu mă așteptam ca prima noastră întâlnire să fie la un meci.

"- Credeam că o să iți petreci seara cu iubitul tau de ieri. Păreți foarte apropiați!" o atacă Ava.

Urmaresc foarte atent fiecare gest al fetei ei. Aștept o reacție din partea ei care să îmi spună că Ava minte, dar ea tace. La început a fost mirată ca a fost surprinsa in astfel de situație, apoi și-a mutat privirea în jos rușinată. Deci este adevărat. Ema are pe cineva. În mod involuntar m-am schimbat la fața.

Nu am discutat niciodată  subiectul acesta. De fapt am făcut sex fără alte discuții. Dar ar fi trebuit sa spună! Oare de asta regreta de fiecare data? Dar si așa trebuia să refuze. Nu o credeam instare să înșele. De fapt si eu mă simt înșelat. Ema nu este doar a mea? Sunt dezamăgit!

Nu mai am nici o tragere de inima ca să merg la meci. Pun pe mine niste haine alese la întâmplare și ies din casă. Mă urc în mașină și plec. Tot drumul ma gândesc doar să nu vina Ema. Îmi aduc aminte de ea in bratele mele și nu înțeleg cum ea nu este doar a mea. Nu am nici un drept să fiu supărat doar nu am întrebat dacă are iubit. Dar totuși putea sa zică. Mă simt rănit și înșelat.

Ajung la destinație. Caut un loc de parcare. Se pare că este cam greu de găsit astăzi. Dar il găsesc pana la urma si opresc mașina. Pe băieți reușesc să ii găsesc mai ușor.

"-Mergem?" îi intreb după ce îi salut.

"-O așteptăm si pe Ema. Dar nu o vad nicăieri!" spune Zack cautând cu privirea.

"- Uită-te după o blondă sexy în rochie." râde Tim. I-aș fi  ținut partea altă dată, dar cine sunt eu? Să vină iubitul ei să o apere.

"-Îmi pare rău să vă dezamăgesc băieții!" ne surprinde Ema venind din spatele nostru. Ea este îmbrăcată cu o pereche de blugi, un tricou cu echipa noastră și o pereche de adidași. Parul îl are prins în coadă sus astfel ii sunt scoase in evidenta mai bine trasaturile finute ale fetei. Ne-a surprins pe toti, Ema arată fantastic așa sportivă.

"- Mergem?" întreb scurt fără să o salut sau ceva. O iau înaintea. Ma grăbesc să ajung și să stau cat mai departe de ea. Să nu o mai vad. După mine s-au pus și ei în mișcare.

"- Ooo... dar ce tricou ai?! David sigur o să fii invidios pe ea!" se miră Tim ca un copil mic. La insistentele lui ma opresc să vad.

"- Ai tricou cu Christian Brown? Cum? David de ce ea are și noi nu? Dacă tot suntem unii dintre sponzori, ar fi trebuit să avem și noi! " este ofticat Zach. Ema are tricou cu preferatul meu, dar cum l-a găsit. Nu cred că s-au pus in vânzare încă. Mă uit la tricou și îmi dau ochii peste cap ca și cum nu îmi pasa.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now